İkinizi de tıp tarihine geçirsinler o zaman inandırıcı gelmedi banaSulanma devam ediyorsa aşınma olmuyor ama erkeğin seni olayda tutabilmesi gerekiyor.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geç boşalma
- Konu Sahibi Aysenimi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Nisan 2024
- 719
- 581
- 18
Oha7 saati okudu bu gözler.
- 1 Kasım 2021
- 1.454
- 837
- 73
- 16 Temmuz 2023
- 1.799
- 4.604
- 53
Nasıl yaaa 2 saat boyunca ön sevişme mi oluyor? Geç boşalıyormuş gerçekten. Bunun için ürolojiye gitmesi gerekir partnerinin. Erken boşalma gibi geç boşalma da sıkıntılı.Merhaba partnerimde geç boşalma sorunu var.bana güzel geliyor ama kendisi çok yoruluyor.bazen 2 saat geçmiş oluyor.bu sorunu yaşayan hanımlar varsa önerebileceğiniz birşey var mı acaba?
- 17 Ekim 2023
- 1.626
- 1.869
- 53
2 saat sadece ön sevisme degil ilişki ve ön sevisme dahil ama yinede uzun süreNasıl yaaa 2 saat boyunca ön sevişme mi oluyor? Geç boşalıyormuş gerçekten. Bunun için ürolojiye gitmesi gerekir partnerinin. Erken boşalma gibi geç boşalma da sıkıntılı.
- 16 Temmuz 2023
- 1.799
- 4.604
- 53
Bence dee öyle. Ben cinselliği seviyorum ama bana da uzun gelir o kadar dayanamam2 saat sadece ön sevisme degil ilişki ve ön sevisme dahil ama yinede uzun süre
- 17 Ekim 2023
- 1.626
- 1.869
- 53
İllaki her defasında bu kadar sürüyorsa gercekden uzun süreBence dee öyle. Ben cinselliği seviyorum ama bana da uzun gelir o kadar dayanamam
- 20 Haziran 2024
- 1.001
- 1.025
- 48
- 48
Öyleymiş gibi görünüyor ama hiç değil. Geç boşalma da erken boşalma kadar büyük, hatta belki de daha büyük bir sorundur. İnsan seksten soğur. Yani istiyorsun ama hiiiiç bulaşmayım şimdi 2 saat canım çıkacak diyorsun... VallaVay be 2 saat demek !!
Bunu dert edeceğine "Dünyanın en mutlu ve belki de en sanşlı kişisi benim" demelisin.
A Aysenimi çözüm bulursanız bana da söyleyin.
- 29 Ağustos 2018
- 4.232
- 4.206
- 133
kız ateş yanmıyor mu o kadar sürtünmeden allah yardım etsin gözüm pörtledi hele biri 7 saat yazanı görmüş acaba kadın oturabiliyo muydu tövbe bi saatte benim midem bulanıyor cook nadir de olsa kustugum da oldu
Neyse ciddiyet sorun ise kesinlikle bi doktora görünmesi gerekiyor ki ilişkinin kısası da uzunuda herhangi bir fiziksel veya psikolojik bi sorundan kaynaklanıyor olabilir.
Neyse ciddiyet sorun ise kesinlikle bi doktora görünmesi gerekiyor ki ilişkinin kısası da uzunuda herhangi bir fiziksel veya psikolojik bi sorundan kaynaklanıyor olabilir.
Miden bulanıp kusuyor musun? Allahallah.o da normal değil.kız ateş yanmıyor mu o kadar sürtünmeden allah yardım etsin gözüm pörtledi hele biri 7 saat yazanı görmüş acaba kadın oturabiliyo muydu tövbe bi saatte benim midem bulanıyor cook nadir de olsa kustugum da oldu
- 29 Ağustos 2018
- 4.232
- 4.206
- 133
He ya uzun sürünce yada sperimi gorunce oluyor benim midem cok hassas genel olarak her seye bulanıyor dönem dönemMiden bulanıp kusuyor musun? Allahallah.o da normal değil.
Uzun sürünce değil ama benim de spermler az da olsa midemi bulandırıyor doğrusu.ama çabuk toparlıyorum.He ya uzun sürünce yada sperimi gorunce oluyor benim midem cok hassas genel olarak her seye bulanıyor dönem dönem
- 29 Ağustos 2018
- 4.232
- 4.206
- 133
Ben toplanamiyorum bi iki ög ög kendimi tutuom iste o bazenlerde kusuyorum napiyim bebek oluyolar ama cirkin seyler aman nys kotu muhabbetUzun sürünce değil ama benim de spermler az da olsa midemi bulandırıyor doğrusu.ama çabuk toparlıyorum.
- 9 Şubat 2010
- 18.318
- 1
- 41.339
- 798
İyi ki prezervatif diye bir şey var. Spermin dokusu benim de midemi bulandırıyor öğürmeme sebep aramak çok sinir bozucu gerçekten. Hamileyken daha kötüydüUzun sürünce değil ama benim de spermler az da olsa midemi bulandırıyor doğrusu.ama çabuk toparlıyorum.
- 5 Aralık 2024
- 204
- 133
- 18
- 25
ay benimkide yüzüne gelim deyip duruyo istemiyom valla, hamile değilken bile bulanıyo öyle. ayağımda falan idare ediyorum şimdilik, ona yıkatıyorum tabikiİyi ki prezervatif diye bir şey var. Spermin dokusu benim de midemi bulandırıyor öğürmeme sebep aramak çok sinir bozucu gerçekten. Hamileyken daha kötüydü
- 18 Haziran 2015
- 3.878
- 39.103
- 508
- 8 Eylül 2018
- 339
- 401
- 103
- 38