• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç boşalma

Bu söylediğin iki taraf olarakta imkansız.Git gellerden bir süre sonra vajinan aşınır,acır.İnanmadım.Veya soruyu yanlış sordun bir buçuk saat ön sevişme olsa diğer yarım saat seks olsa okey.Veya erkek olabilirsin burada kendini tatmin ediyorsun😀

Merhaba partnerimde geç boşalma sorunu var.bana güzel geliyor ama kendisi çok yoruluyor.bazen 2 saat geçmiş oluyor.bu sorunu yaşayan hanımlar varsa önerebileceğiniz birşey var mı acaba?
Nasıl yaaa 2 saat boyunca ön sevişme mi oluyor? Geç boşalıyormuş gerçekten. Bunun için ürolojiye gitmesi gerekir partnerinin. Erken boşalma gibi geç boşalma da sıkıntılı.

Nasıl yaaa 2 saat boyunca ön sevişme mi oluyor? Geç boşalıyormuş gerçekten. Bunun için ürolojiye gitmesi gerekir partnerinin. Erken boşalma gibi geç boşalma da sıkıntılı.
2 saat sadece ön sevisme degil ilişki ve ön sevisme dahil ama yinede uzun süre

Vay be 2 saat demek !!

Bunu dert edeceğine "Dünyanın en mutlu ve belki de en sanşlı kişisi benim" demelisin. 😃
Öyleymiş gibi görünüyor ama hiç değil. Geç boşalma da erken boşalma kadar büyük, hatta belki de daha büyük bir sorundur. İnsan seksten soğur. Yani istiyorsun ama hiiiiç bulaşmayım şimdi 2 saat canım çıkacak diyorsun... Valla

A Aysenimi çözüm bulursanız bana da söyleyin.

kız ateş yanmıyor mu o kadar sürtünmeden😁 allah yardım etsin gözüm pörtledi hele biri 7 saat yazanı görmüş 😱😱acaba kadın oturabiliyo muydu tövbe 😁bi saatte benim midem bulanıyor cook nadir de olsa kustugum da oldu 😁
Neyse ciddiyet sorun ise kesinlikle bi doktora görünmesi gerekiyor ki ilişkinin kısası da uzunuda herhangi bir fiziksel veya psikolojik bi sorundan kaynaklanıyor olabilir. ☺️

kız ateş yanmıyor mu o kadar sürtünmeden😁 allah yardım etsin gözüm pörtledi hele biri 7 saat yazanı görmüş 😱😱acaba kadın oturabiliyo muydu tövbe 😁bi saatte benim midem bulanıyor cook nadir de olsa kustugum da oldu 😁
Neyse ciddiyet sorun ise kesinlikle bi doktora görünmesi gerekiyor ki ilişkinin kısası da uzunuda herhangi bir fiziksel veya psikolojik bi sorundan kaynaklanıyor olabilir. ☺️
Miden bulanıp kusuyor musun? Allahallah.o da normal değil.

Uzun sürünce değil ama benim de spermler az da olsa midemi bulandırıyor doğrusu.ama çabuk toparlıyorum.
Ben toplanamiyorum 😁😁 bi iki ög ög kendimi tutuom iste o bazenlerde kusuyorum 😁😁 napiyim bebek oluyolar ama cirkin seyler 😁😁 aman nys kotu muhabbet 😁

Uzun sürünce değil ama benim de spermler az da olsa midemi bulandırıyor doğrusu.ama çabuk toparlıyorum.
İyi ki prezervatif diye bir şey var. Spermin dokusu benim de midemi bulandırıyor 🤣 öğürmeme sebep aramak çok sinir bozucu gerçekten. Hamileyken daha kötüydü

İyi ki prezervatif diye bir şey var. Spermin dokusu benim de midemi bulandırıyor 🤣 öğürmeme sebep aramak çok sinir bozucu gerçekten. Hamileyken daha kötüydü
ay benimkide yüzüne gelim deyip duruyo istemiyom valla, hamile değilken bile bulanıyo öyle. ayağımda falan idare ediyorum şimdilik, ona yıkatıyorum tabiki :D

Valla bizim de alkollü iken eşim 2 saat sürüyor bazen yorulup bırakıyoruz artık.ama normal zamanda o kadar sürmesi tuhaf bence doktora görünün

Back