geç bile kaldımm

Birşey yazman şart mı ? Hiçbirşey yazma en güzel cevap ona şimdilik bu olur.

Seninle gitmekten korkuyorsa yani karanlıktan korkuyormuş ya hani arkadaşlarıyla giderken nasıl korkmamış?bence de bahanesi saçma.

Sen bu adama neden katlanıyosun kı

Yanı bıldıgın senın zafını kullanıo senı cebınde sanıyokı sende ona bunhakkı vermıssın
O ne oleeeeee yaaaaa

Bu ılıskıden bısı olmaz tırt yanı

Senın bu erkek arkadasın hep aynı seyı yapıo ben senın gonlunu alırım dıyo

Walla benden sana tawsıye baska yere yelken ac
hıc bır erkegde kendı gururundan zaaflarından. Odun verme

Bak şöyle, sen istediğin halde seninle gitmiyorsa parası da olmayabilir derdim.
Ama kalkıp seni götürmeyip, arkadaşları ile gidiyorsa.
Sen , gidersen biter diye klasik bir trip atarken o "tamam bb" diyorsa orda o iş bitmiştir.
"bb" ne demek ulen ! "Bilmemneyimde değilsinin kısaltılmış hali"
Çok sinir oldum. Bahanesi de komik, karanlıktan korkmakmış.
Bence hiçbir cevap verme. Bırak bitsin. Bu adamla olacağına , yalnız kal daha iyi yahu.

Bir şey diyeceğim ama alınma, gerçekten çok "saçma"
Her gün buluşuyormuşsunuz zaten dip dibeymişsiniz daha niye x yeri y yeri problem ediyorsunuz.
Ay ben sıkılırdım valla her gün beraber olsam sevgilimle.
Sevgilin de sıkılmakta haklı diye düşünüyorum önceki ilişkinizde.
Tabi yaptığı başka hatalar varsa bilemem, önceki konularınıza bakmadım ama bu olaya bakarak gereksiz diyorum tavrınız.
Mesaj atması gereken taraf sizsiniz.

sizin gitmek istediğiniz yere arkadaşlarıyla gitmesinin sizi nasıl kırdığını anlayabiliyorum, dışarıdan önemsiz bir detay görünebilir yaşamayanlar için ama yaşayanlar bilir ki bu insana kendini değersiz hissettiren bir durumdur. ayrıl demek en kolayı ama ayrıldıktan sonra da üzülecek olan sizsiniz hele ki karşı tarafın pişman olacağına dair ister istemez içinizde umut beslerken onun umursamazlığını görmek ayrı bir dert ama siz de farkındasınızdır ki birlikteyken de acı çekiyorsunuz, ayrıldığınızda da acı çekeceksiniz. değişen pek bir şey olmayacak esasında sadece hergün üzülmek yerine belirli bir süre üzülüp belki daha sağlıklı bir ilişki yaşamanızın da önü açılacak ve değersizlik duygularıyla her gün biraz daha dibe vurmaktan kurtulacaksınız. her gün görüşmek zaten sıkıcıdır mantığını ise pek anlayamıyorum bu adamlar arkadaşlarıyla hergün geçirseler herhangi bir sıkıntı duymazlar peki birliktelikte eğer arkadaşların üstüne çıkmıyorsa o sevgi ve hisler yan yana durmanın manası ne? tabi birlikteliğin yoğun bir sevgi önkoşuluyla gerçekleştiği inancındayım sevgi yoksa zaten neden insanlar bir araya gelir ki? üstelik henüz evlenmeden sizden sıkıldığını söylüyorsa aynı eve "mahkum" olduğunuzda ne yapacak? sanırım bu kez her fırsatta arkadaşlarının yanına kaçmanın yolunu arayacak ve bu sizi iyice içinden çıkılmaz bir duruma sokacak. arkadaşlarına fazla düşkün erkekler yaşı kaç olursa olsun bence henüz ilişki yürütebilecek sorumluluk duygusuna sahip olamamışlardır. bu konudan ben de çok çektim, sonu da hüsran oldu haliyle. insanları kendi istemediği müddetçe alışkanlıklarından uzaklaştırıp değiştiremezsiniz. değişmesini beklemeye de değer mi, sizin hayatınız beklentilerle geçecek kadar değersiz mi, bu sorunun yanıtını iyi vermelisiniz kendinize. hakkınızda hayırlısı olur umarım.

attığı mesaja cevap vermedim bir süre sonra yeniden mesaj geldi. orda mısın falan filan yazıyordu. hala birşey yazmayınca aradı açmadı. ertesi gün konuşabilir miyiz yazmış. bende buradaki bir arkadaşın dediği gibi keşke karanlıktan korktuğun kadar beni kaybetmekten de korksaydın yazdım. aşkım bitanem tabiki korkuyorum ben sana açıklamamı yaptım karanlık fobim var o gün bile arkadaşımla girdik odunları almaya yoksa başka yere gittik zaten o gün istediğin filmi izledik yapma böyle bugün buluşuyoruz ve gidiyoruz sen bana ışık tutarsın olur mu hayatım. yazmış. bende istemediğimi söyledim. gitmek istemiyorum yazdım. ısrar etti lütfen lütfe diye kıramadım. güzel vakit geçirdik eğlendik orada da defalarca özür diledi. daha önce benden bıkılmış olduğunu vs söylediğimde de benden sıkılmadığını sürekli kavga ve olayların üst üste gelmesi yeni ortama alışma süreci falan öyle hissettiğini ama ne o zaman ne de şimdi öyle birşeylerin olmadığını söyledi. bu ilişkiyi yaşayan benim ama sizlerin düşünceleride benim için önemli...

Taktik işe yaramış bak, birazcık bile kendini geri çekmen nasıl da kaybetme korkusunu açığa çıkarmış onda

Son düzenleme:
Taktik işe yaramış bak, birazcık bile kendini geri çekmen nasıl da kaybetme korkusunu açığa çıkarmış onda

evet sanırım öyle oldu. gönlümü almaya çalıştı birde o gün yani dün felaket soğuk vardı ben sana ışık tutayım dedim korkarsın karanlıktan biraz tuttum sonra içeri geç sen üşürsün dedi montunu çıkardı al buna sarıl ısın dedi. burada herkes sıkılmış senden kangren olmuş ilişki falan diyor ya tabiki herkesin bir düşüncesi var saygım sonsuz ama biraz da kafam karıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…