Kusura bakmayın ama bahanesi biraz komik gelmedi mi size de?
aynen :):) ne yazılır ki buna böyle bahane mi olur ya bari düzgün birşey söyleseydi içim yanmazdı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kusura bakmayın ama bahanesi biraz komik gelmedi mi size de?
yaklaşık 3 saat önce mesaj geldi kızlar cevap vermedim henüz. mesaj aynen şöyle:özür dilerim sevil ama kendi içimde götürmek istemiyordum seni. odunlar falan altta karanlık yerde gidicektik korkucaktım ben karanlıktan korkuyorum biliyosun. giremezdim oraya anlayış göster lütfen.
buraya binlerce konu açtım. erkek arkadaşım beni hep kırdı hakaretlerle ayrıldı benden.ama beni sevmediğine hiç inanmadım. d yüzden bir şekilde hep barıştık. üni kuyor aynı şehirde yaşamıyoruz. aramız epeydir iyiydi. yanıma geldi iki hafta kalacaktı. bir haftası bitti bir hafta kaldı. hergün buluştuk çok iyi gidiyordu mutluyduk yani. sadece beraber vakit geçirmedik arkadaş furubumuzla falan da vakit geçirdik çok eğlendik.
ama erkek arkadaşımın şöyle bi huyu var. mesela benimle buluşacak diyelim. arkadaşları buluşalım dese benimle ya tartışıyo ya da başka bi şekilde buluşmamızı engelliyor. bazen arkadaşlarıyla mesajlaşmalarını okuyorum hep o arkadaşlarına buluşalım diyor göüşelim diyor falan. bende dün bunu belirttim kavga etmek istemiyorum diye konuyu kapattı. neyse biz dün bir yere gidecektik. gitmeyelim canım soğuk olur falan dedi. biraz üzüldüm çünkü çok gitmek istediğim bi yerdi. ben senin gönlünü alırım falan dedi. konuyu açıyor gönlünü alırım falan diyor ben bişey deyincede tamam knu kapandı falan diyor. ben de birşey demedim mecburen kabullendim. sonra sinemaya gittik istediğim filme. sinemadan çıkınca arkadaşlarının yanına gitti akşam 12 sularında. konuşuyorduk öyle. sonra mesaj atmış bana arkadaşlarımla x yere gidiyoruz diye. benim gitmek istediğim fakat nun soğuk vs diye bahane ettiği yer. bende inanamıyorum sana benimle gitmedin arkadaşlarınla gidiyosun bide gönlünü alacağım demiştin böyle mi alıyosun dedim. hayatım hayır sende gel falan diyor. benim akşam o saatte çıkmam mümkün değil bal gibi biliyor. hayır gitmeni istemiyorum dedim. gideceğim sevil o kadar dedi. gidersen biter dedim tamam bb dedi direkt. kapadım telefonu. dün akşam oldu bunlar..
daha öncesindede benden sıkıldım diye ayrılmıştı. barışmıştık bi şekilde ben mesaj atmıştım hep uğraşmıştım sanki haksızmışım gibi.. birsürü şey söylemişti bana hakaretler. sonra barıştığımızda sinirle söylediğini falan söylemişti. hepsini atlatmtığımızı sanmıştım. mesaj atmayı düşünmüyorum atmak istemiyorum. benim için zerre çaba harcamadı. bu çok çocukca falan demeyin. ben çok istiyrum benimle gitmiyor ama aynı gün arkadaşlarıyla gidiyor buna kim kızmaz ki. bugüne kadar ben ayakta tuttum bu ilişkiyi. elini bile kıpırdatmadı. beraberken çok iyiyiz. ama böyle bi sorunda kesinlikle katlanamıyor bana. mesaj atmak aramak istemiyorum. birşeylerle ilgilenmek istiyrum ama mesaj atmak 1 dakikayı bile almaz ki. atıp küçük düşmekten bıktım artık.
attığı mesaja cevap vermedim bir süre sonra yeniden mesaj geldi. orda mısın falan filan yazıyordu. hala birşey yazmayınca aradı açmadı. ertesi gün konuşabilir miyiz yazmış. bende buradaki bir arkadaşın dediği gibi keşke karanlıktan korktuğun kadar beni kaybetmekten de korksaydın yazdım. aşkım bitanem tabiki korkuyorum ben sana açıklamamı yaptım karanlık fobim var o gün bile arkadaşımla girdik odunları almaya yoksa başka yere gittik zaten o gün istediğin filmi izledik yapma böyle bugün buluşuyoruz ve gidiyoruz sen bana ışık tutarsın olur mu hayatım. yazmış. bende istemediğimi söyledim. gitmek istemiyorum yazdım. ısrar etti lütfen lütfe diye kıramadım. güzel vakit geçirdik eğlendik orada da defalarca özür diledi. daha önce benden bıkılmış olduğunu vs söylediğimde de benden sıkılmadığını sürekli kavga ve olayların üst üste gelmesi yeni ortama alışma süreci falan öyle hissettiğini ama ne o zaman ne de şimdi öyle birşeylerin olmadığını söyledi. bu ilişkiyi yaşayan benim ama sizlerin düşünceleride benim için önemli...
Taktik işe yaramış bak, birazcık bile kendini geri çekmen nasıl da kaybetme korkusunu açığa çıkarmış onda