geç bile kaldımm

Birşey yazman şart mı ? Hiçbirşey yazma en güzel cevap ona şimdilik bu olur.

yaklaşık 3 saat önce mesaj geldi kızlar cevap vermedim henüz. mesaj aynen şöyle:özür dilerim sevil ama kendi içimde götürmek istemiyordum seni. odunlar falan altta karanlık yerde gidicektik korkucaktım ben karanlıktan korkuyorum biliyosun. giremezdim oraya anlayış göster lütfen.

Seninle gitmekten korkuyorsa yani karanlıktan korkuyormuş ya hani arkadaşlarıyla giderken nasıl korkmamış?bence de bahanesi saçma.

buraya binlerce konu açtım. erkek arkadaşım beni hep kırdı hakaretlerle ayrıldı benden.ama beni sevmediğine hiç inanmadım. d yüzden bir şekilde hep barıştık. üni kuyor aynı şehirde yaşamıyoruz. aramız epeydir iyiydi. yanıma geldi iki hafta kalacaktı. bir haftası bitti bir hafta kaldı. hergün buluştuk çok iyi gidiyordu mutluyduk yani. sadece beraber vakit geçirmedik arkadaş furubumuzla falan da vakit geçirdik çok eğlendik.
ama erkek arkadaşımın şöyle bi huyu var. mesela benimle buluşacak diyelim. arkadaşları buluşalım dese benimle ya tartışıyo ya da başka bi şekilde buluşmamızı engelliyor. bazen arkadaşlarıyla mesajlaşmalarını okuyorum hep o arkadaşlarına buluşalım diyor göüşelim diyor falan. bende dün bunu belirttim kavga etmek istemiyorum diye konuyu kapattı. neyse biz dün bir yere gidecektik. gitmeyelim canım soğuk olur falan dedi. biraz üzüldüm çünkü çok gitmek istediğim bi yerdi. ben senin gönlünü alırım falan dedi. konuyu açıyor gönlünü alırım falan diyor ben bişey deyincede tamam knu kapandı falan diyor. ben de birşey demedim mecburen kabullendim. sonra sinemaya gittik istediğim filme. sinemadan çıkınca arkadaşlarının yanına gitti akşam 12 sularında. konuşuyorduk öyle. sonra mesaj atmış bana arkadaşlarımla x yere gidiyoruz diye. benim gitmek istediğim fakat nun soğuk vs diye bahane ettiği yer. bende inanamıyorum sana benimle gitmedin arkadaşlarınla gidiyosun bide gönlünü alacağım demiştin böyle mi alıyosun dedim. hayatım hayır sende gel falan diyor. benim akşam o saatte çıkmam mümkün değil bal gibi biliyor. hayır gitmeni istemiyorum dedim. gideceğim sevil o kadar dedi. gidersen biter dedim tamam bb dedi direkt. kapadım telefonu. dün akşam oldu bunlar..

daha öncesindede benden sıkıldım diye ayrılmıştı. barışmıştık bi şekilde ben mesaj atmıştım hep uğraşmıştım sanki haksızmışım gibi.. birsürü şey söylemişti bana hakaretler. sonra barıştığımızda sinirle söylediğini falan söylemişti. hepsini atlatmtığımızı sanmıştım. mesaj atmayı düşünmüyorum atmak istemiyorum. benim için zerre çaba harcamadı. bu çok çocukca falan demeyin. ben çok istiyrum benimle gitmiyor ama aynı gün arkadaşlarıyla gidiyor buna kim kızmaz ki. bugüne kadar ben ayakta tuttum bu ilişkiyi. elini bile kıpırdatmadı. beraberken çok iyiyiz. ama böyle bi sorunda kesinlikle katlanamıyor bana. mesaj atmak aramak istemiyorum. birşeylerle ilgilenmek istiyrum ama mesaj atmak 1 dakikayı bile almaz ki. atıp küçük düşmekten bıktım artık.

Sen bu adama neden katlanıyosun kı

Yanı bıldıgın senın zafını kullanıo senı cebınde sanıyokı sende ona bunhakkı vermıssın
O ne oleeeeee yaaaaa

Bu ılıskıden bısı olmaz tırt yanı

Senın bu erkek arkadasın hep aynı seyı yapıo ben senın gonlunu alırım dıyo

Walla benden sana tawsıye baska yere yelken ac
hıc bır erkegde kendı gururundan zaaflarından. Odun verme
:49:

Bak şöyle, sen istediğin halde seninle gitmiyorsa parası da olmayabilir derdim.
Ama kalkıp seni götürmeyip, arkadaşları ile gidiyorsa.
Sen , gidersen biter diye klasik bir trip atarken o "tamam bb" diyorsa orda o iş bitmiştir.
"bb" ne demek ulen ! "Bilmemneyimde değilsinin kısaltılmış hali"
Çok sinir oldum. Bahanesi de komik, karanlıktan korkmakmış.
Bence hiçbir cevap verme. Bırak bitsin. Bu adamla olacağına , yalnız kal daha iyi yahu.

Bir şey diyeceğim ama alınma, gerçekten çok "saçma"
Her gün buluşuyormuşsunuz zaten dip dibeymişsiniz daha niye x yeri y yeri problem ediyorsunuz.
Ay ben sıkılırdım valla her gün beraber olsam sevgilimle.
Sevgilin de sıkılmakta haklı diye düşünüyorum önceki ilişkinizde.
Tabi yaptığı başka hatalar varsa bilemem, önceki konularınıza bakmadım ama bu olaya bakarak gereksiz diyorum tavrınız.
Mesaj atması gereken taraf sizsiniz.

sizin gitmek istediğiniz yere arkadaşlarıyla gitmesinin sizi nasıl kırdığını anlayabiliyorum, dışarıdan önemsiz bir detay görünebilir yaşamayanlar için ama yaşayanlar bilir ki bu insana kendini değersiz hissettiren bir durumdur. ayrıl demek en kolayı ama ayrıldıktan sonra da üzülecek olan sizsiniz hele ki karşı tarafın pişman olacağına dair ister istemez içinizde umut beslerken onun umursamazlığını görmek ayrı bir dert ama siz de farkındasınızdır ki birlikteyken de acı çekiyorsunuz, ayrıldığınızda da acı çekeceksiniz. değişen pek bir şey olmayacak esasında sadece hergün üzülmek yerine belirli bir süre üzülüp belki daha sağlıklı bir ilişki yaşamanızın da önü açılacak ve değersizlik duygularıyla her gün biraz daha dibe vurmaktan kurtulacaksınız. her gün görüşmek zaten sıkıcıdır mantığını ise pek anlayamıyorum bu adamlar arkadaşlarıyla hergün geçirseler herhangi bir sıkıntı duymazlar peki birliktelikte eğer arkadaşların üstüne çıkmıyorsa o sevgi ve hisler yan yana durmanın manası ne? tabi birlikteliğin yoğun bir sevgi önkoşuluyla gerçekleştiği inancındayım sevgi yoksa zaten neden insanlar bir araya gelir ki? üstelik henüz evlenmeden sizden sıkıldığını söylüyorsa aynı eve "mahkum" olduğunuzda ne yapacak? sanırım bu kez her fırsatta arkadaşlarının yanına kaçmanın yolunu arayacak ve bu sizi iyice içinden çıkılmaz bir duruma sokacak. arkadaşlarına fazla düşkün erkekler yaşı kaç olursa olsun bence henüz ilişki yürütebilecek sorumluluk duygusuna sahip olamamışlardır. bu konudan ben de çok çektim, sonu da hüsran oldu haliyle. insanları kendi istemediği müddetçe alışkanlıklarından uzaklaştırıp değiştiremezsiniz. değişmesini beklemeye de değer mi, sizin hayatınız beklentilerle geçecek kadar değersiz mi, bu sorunun yanıtını iyi vermelisiniz kendinize. hakkınızda hayırlısı olur umarım.

attığı mesaja cevap vermedim bir süre sonra yeniden mesaj geldi. orda mısın falan filan yazıyordu. hala birşey yazmayınca aradı açmadı. ertesi gün konuşabilir miyiz yazmış. bende buradaki bir arkadaşın dediği gibi keşke karanlıktan korktuğun kadar beni kaybetmekten de korksaydın yazdım. aşkım bitanem tabiki korkuyorum ben sana açıklamamı yaptım karanlık fobim var o gün bile arkadaşımla girdik odunları almaya yoksa başka yere gittik zaten o gün istediğin filmi izledik yapma böyle bugün buluşuyoruz ve gidiyoruz sen bana ışık tutarsın olur mu hayatım. yazmış. bende istemediğimi söyledim. gitmek istemiyorum yazdım. ısrar etti lütfen lütfe diye kıramadım. güzel vakit geçirdik eğlendik orada da defalarca özür diledi. daha önce benden bıkılmış olduğunu vs söylediğimde de benden sıkılmadığını sürekli kavga ve olayların üst üste gelmesi yeni ortama alışma süreci falan öyle hissettiğini ama ne o zaman ne de şimdi öyle birşeylerin olmadığını söyledi. bu ilişkiyi yaşayan benim ama sizlerin düşünceleride benim için önemli...

attığı mesaja cevap vermedim bir süre sonra yeniden mesaj geldi. orda mısın falan filan yazıyordu. hala birşey yazmayınca aradı açmadı. ertesi gün konuşabilir miyiz yazmış. bende buradaki bir arkadaşın dediği gibi keşke karanlıktan korktuğun kadar beni kaybetmekten de korksaydın yazdım. aşkım bitanem tabiki korkuyorum ben sana açıklamamı yaptım karanlık fobim var o gün bile arkadaşımla girdik odunları almaya yoksa başka yere gittik zaten o gün istediğin filmi izledik yapma böyle bugün buluşuyoruz ve gidiyoruz sen bana ışık tutarsın olur mu hayatım. yazmış. bende istemediğimi söyledim. gitmek istemiyorum yazdım. ısrar etti lütfen lütfe diye kıramadım. güzel vakit geçirdik eğlendik orada da defalarca özür diledi. daha önce benden bıkılmış olduğunu vs söylediğimde de benden sıkılmadığını sürekli kavga ve olayların üst üste gelmesi yeni ortama alışma süreci falan öyle hissettiğini ama ne o zaman ne de şimdi öyle birşeylerin olmadığını söyledi. bu ilişkiyi yaşayan benim ama sizlerin düşünceleride benim için önemli...

Taktik işe yaramış bak, birazcık bile kendini geri çekmen nasıl da kaybetme korkusunu açığa çıkarmış onda :34:

Son düzenleme:
Taktik işe yaramış bak, birazcık bile kendini geri çekmen nasıl da kaybetme korkusunu açığa çıkarmış onda :34:

evet sanırım öyle oldu. gönlümü almaya çalıştı birde o gün yani dün felaket soğuk vardı ben sana ışık tutayım dedim korkarsın karanlıktan biraz tuttum sonra içeri geç sen üşürsün dedi montunu çıkardı al buna sarıl ısın dedi. burada herkes sıkılmış senden kangren olmuş ilişki falan diyor ya tabiki herkesin bir düşüncesi var saygım sonsuz ama biraz da kafam karıştı.

Back