geç bile kaldımm

sevil14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2012
316
4
46
Bolu
buraya binlerce konu açtım. erkek arkadaşım beni hep kırdı hakaretlerle ayrıldı benden.ama beni sevmediğine hiç inanmadım. d yüzden bir şekilde hep barıştık. üni kuyor aynı şehirde yaşamıyoruz. aramız epeydir iyiydi. yanıma geldi iki hafta kalacaktı. bir haftası bitti bir hafta kaldı. hergün buluştuk çok iyi gidiyordu mutluyduk yani. sadece beraber vakit geçirmedik arkadaş furubumuzla falan da vakit geçirdik çok eğlendik.
ama erkek arkadaşımın şöyle bi huyu var. mesela benimle buluşacak diyelim. arkadaşları buluşalım dese benimle ya tartışıyo ya da başka bi şekilde buluşmamızı engelliyor. bazen arkadaşlarıyla mesajlaşmalarını okuyorum hep o arkadaşlarına buluşalım diyor göüşelim diyor falan. bende dün bunu belirttim kavga etmek istemiyorum diye konuyu kapattı. neyse biz dün bir yere gidecektik. gitmeyelim canım soğuk olur falan dedi. biraz üzüldüm çünkü çok gitmek istediğim bi yerdi. ben senin gönlünü alırım falan dedi. konuyu açıyor gönlünü alırım falan diyor ben bişey deyincede tamam knu kapandı falan diyor. ben de birşey demedim mecburen kabullendim. sonra sinemaya gittik istediğim filme. sinemadan çıkınca arkadaşlarının yanına gitti akşam 12 sularında. konuşuyorduk öyle. sonra mesaj atmış bana arkadaşlarımla x yere gidiyoruz diye. benim gitmek istediğim fakat nun soğuk vs diye bahane ettiği yer. bende inanamıyorum sana benimle gitmedin arkadaşlarınla gidiyosun bide gönlünü alacağım demiştin böyle mi alıyosun dedim. hayatım hayır sende gel falan diyor. benim akşam o saatte çıkmam mümkün değil bal gibi biliyor. hayır gitmeni istemiyorum dedim. gideceğim sevil o kadar dedi. gidersen biter dedim tamam bb dedi direkt. kapadım telefonu. dün akşam oldu bunlar..

daha öncesindede benden sıkıldım diye ayrılmıştı. barışmıştık bi şekilde ben mesaj atmıştım hep uğraşmıştım sanki haksızmışım gibi.. birsürü şey söylemişti bana hakaretler. sonra barıştığımızda sinirle söylediğini falan söylemişti. hepsini atlatmtığımızı sanmıştım. mesaj atmayı düşünmüyorum atmak istemiyorum. benim için zerre çaba harcamadı. bu çok çocukca falan demeyin. ben çok istiyrum benimle gitmiyor ama aynı gün arkadaşlarıyla gidiyor buna kim kızmaz ki. bugüne kadar ben ayakta tuttum bu ilişkiyi. elini bile kıpırdatmadı. beraberken çok iyiyiz. ama böyle bi sorunda kesinlikle katlanamıyor bana. mesaj atmak aramak istemiyorum. birşeylerle ilgilenmek istiyrum ama mesaj atmak 1 dakikayı bile almaz ki. atıp küçük düşmekten bıktım artık.

neden bu kadar ödün verdiğini anlamadım ben canım.neden ayrıldıktan sonra msj atıp barıştın ki.eğer sen haklıysan arkandan o koşacak.hatasını anlayacak...bu kadar ödün verme bence.kendini değersiz hissettirir böyleleri...uzatma bence böyle gitmez.kimsede vazgeçilmez değildir...arama sorma ne yapacak bakalım.ama böyle yıpratıcı bi şekilde devam etmesi zor...

canım bilmiyorum niye böyle yaptım aşırı yapıcı davrandım her seferinde hiçbirşey yapmadığım halde çk kötü muameleler gördüm. 1buçuk yıldır beraberiz alışkanlıklar beni mahvetti onsuz olamıcakmışım gibi geliyor her ayrılıkta. o da tabi ben uğraştıkca havalandı da havalandı. bu konudada haklı olduuğumu düşünüyorum biter dedim anında tamam bb dedi bana . hiçbişey yapmadım. benim aynı gün istediğim yere benimle değil arkadaşlarıyla gitti. zaten vaktimiz kısıtlı. hiçbişey yapmıcam. ben ona dürüst olmaktan başka bişey yapmadım. o ilişkimizi hep yıprattı. bilmiyorum birşeyler yapar mı. ama moralim çok çok bozuk. arkadaşlarımla çıkacağım dışarı bir hafta geçse alışırım belki. kafam karmakarışık

Ben " Gidersen Biter " Mantığını Anlamadım ?

ilişkiniz sanki şöyle bir hal almış. Erkek arkadaşınız kafasından geçen seyi bi sekilde yapıyor ve "nasıl olsa sevgilimin gönlünü alırım bi şekilde" diye düşünüyor. yani bu duruma artık alışmış ve sizi nasıl olsa yumusatcagna güvenerek, kafasına koydugu seyi artık sizi takmadan yapıyor. bu durumun meydana gelmesinde sizinde geçmişteki yada simdi tavırlarınızın etkisi oldugunu düşünüyorum. mesela, daha önce size hakaret etmiş, sıkıldım diye ayrılmıs ama siz caba sarfetmişsiniz, hep mesaj atan siz olmussunuz. bu da doğal olarak onun "şımarmasına, sizi takmamasına" neden olmus, olsa gerek.
bu ilişkiden yıprandığınızı düşünüyor musunuz?
bu kişiyle, bu şekilde devam ediceğinizi düşünüyor musunuz?
bu soruların cevabını iyi düşünmenizi öneririm
.

bende bunu anlamıyorum alışkanlık meelesini diyorum ya kimse vazgeçilmez değildir.ayrıl bak nasıl rahatlayacaksın nasıl kendine saygın artacak...ne die çekiyosun böyle birini sana değer veren sana saygı duyan ve seninle zaman geçirmekten mutluluk duyan birini bulursun.bak o zaman ilişkinde ne kadar mutlu olacaksın.böyle kaygılarla neden yaşamışım neden kendim, yıpratmışım ki diyeceksin bana güven ve bırak .tecrübe konuşuyo

Hic üstüne düsme sen nekeadar üstüne düsersen okadar kacar istedigine yönelir, sen tam tersi simdi cagirsa bile gitme mesafeli davran, kacan kovalanir

Çok taviz vermişsin, erkek arkadaşın da senin tepenin en üstüne çıkmış oturmuş, ben ne istersem yaparım, nasılsa sen karışamazsın, sonra barışırız, gönlünü bi şekilde alırım diye düşünüyor, kendin de söylemişsin zaten, çok üstüne düşmüşsün, sürekli mesaj atmışsın, alttan almışsın, ipleri eline almanın zamanı gelmiş de çoktan geçmiş bile, bide sürekli ayrıl barış ilişkiniz yıpramış, yap boz mu bu, canın istediğinde yap, istemediğinde boz, oyuncak olmuşsun erkek arkadaşının elinde, bırak, arama sorma, mesaj atma, üstüne düşme, ona onun elinin altında olmadığını göster.

Olsa da olur olmasa da olur mantığında erkek arkadaşın.
Önceliği sen değilsin bu belli daha doğrusu varlığına öyle büyük anlamlar yüklememiş.Sen sadece varsın sevgilisin öyle rol gibi.
Sende hatalar yapmışsın kendinden bu kadar ödün verir ve başkasının gözünden kendine saygını yitirirsen onca şeyi kabullenirsen,gün gelipte adamın seni ti ye alması kaçınılmaz olur/olmuşta zaten

- Gidersen biter ...

- Tamam bitsin ...

Bu aşk mıdır ? Sorgula kendini

Bence değil; gidersen biter diyebilen insanda da , tamam bitsin o zaman diyen dede aşk mevcut değil ...

Arkadaşıım ben şunu anlamadım.bu adam senden sıkıldım deyip ayrılıyor sen binbir çabayla geri döndürüyorsun barıştığınızda da seninle bişeyler yapmamak için arkadaşlarına kaçıyor senin o yere gitmeyi çok istediğini bile bile senle gitmeyp arkadaşlarıyla gidiyor ve nispet yapar gibi sana bunu söylüyor ve sen bu adamdan sevgi mi bekliyorsun? ayrılmak istediği besbelli.bence hiç uğraşıp kendinden ödün verme.

Evet cok gec kalmisin ondan kurtulmakta.
Biraz zaman gecsin , uzulmekten cok ona bu kadar taviz verdigin ve kendisini bulunmaz hint kumasi zannettirdigin icin kendine cok kizacaksin.

Evet cok gec kalmisin ondan kurtulmakta.
Biraz zaman gecsin , uzulmekten cok ona bu kadar taviz verdigin ve kendisini bulunmaz hint kumasi zannettirdigin icin kendine cok kizacaksin.

kesinlikle öyle şuan bile çok çok kızgınım. needen bu kadar taviz verip duruyorum nede duygularıma gem vuramıyorum onun canı sıkıldığında beni kırdığı sonra kuru bi özürle af dilediği insanım ben.

aynen öyle. benim ona tepki gösterdiğim ne varsa bi şekilde yapıyor. kızıyorum alttan girip üstten çıkıp yapıyor sonra ben üzüldüğümle kalıyrum. ben onun sosyal hayatına hiç karışmam yani abartıya kaçmadığı sürece çok kıskanç değilim. ama bu konuda benimle gitmediği bi yere ( çeşitli bahanelerle) arkadaşlarıyla aynı gün gitti. bana sıkıldım istemiyorum deyip sonra yeniden barıştı. kafasına göre davranıyor. bense aptal aşık gibi kendimi bırakıyorum koşuyorum işte. yıprandım ona da söylüyorum neden ben uğraşıyorum diyrum öyle birşey yok haksız lan taraf uğraşır diyor veya bişey söylemiyor. kesinlikle düşünmem lazım kafamı toplamam lazım..

sıkıldım deip ayrılalı epey zaman oldu. sorunları karşılıklı konuşup hallettik. daha sonra yavaş yavaş düzelme yolunda ilerliyorduk. benim bulunduğum şehire geldi hergün görüştük güzel gidiyordu. dün bu olay patlak verene kadar. bu ayrılık olayının hemen arkasından bunu yaşasak dediğiniz gibi düşünecegim bende. ama aradan zaman geçti ve çoğu şeyi düzelttik en azından karşılıklı konuştuk. benimle olmayı istediğini söyledi. ayrılık olmayacak dedi benimle olmanı istiyorum dedi. ama sonrasında böyle yaptı..

İki tarafta da hatalar var bence...

Sen gidersen biter ne demektir?

Kimse kimsenin sahibi değil o buna mecbur değil...

Ama onun da "tamam bitsin" demesi yanlış..

Resmen adam seni istemiyorum demiş üzüldüm :26:

Ama yapılacak çok bir şey yok..

Ona açık açık diyeceksin ki bu tutumundan dolayı

Ben artık dayanamıyorum ayrılalım diyeceksin.

Bb derse de tamam bitsin, dönerse senindir,

Dönmezse hiç senin olmamıştır zaten

yaklaşık 3 saat önce mesaj geldi kızlar cevap vermedim henüz. mesaj aynen şöyle:özür dilerim sevil ama kendi içimde götürmek istemiyordum seni. odunlar falan altta karanlık yerde gidicektik korkucaktım ben karanlıktan korkuyorum biliyosun. giremezdim oraya anlayış göster lütfen.

Kusura bakmayın ama bahanesi biraz komik gelmedi mi size de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…