Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Gebze'de anaokulu-kreş

MELEK YIL

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mart 2017
1
0
40
Merhaba arkadaşlar
3 yaşındaki oğlum için Gebze ve civarında anaokulu-kreş arıyorum.Tavsiye edeceğiniz bir kurum var mı?Lütfen yardımcı olursanız çok mutlu olurum.Sevgilerimle....

Merhaba arkadaşlar
3 yaşındaki oğlum için Gebze ve civarında anaokulu-kreş arıyorum.Tavsiye edeceğiniz bir kurum var mı?Lütfen yardımcı olursanız çok mutlu olurum.Sevgilerimle....
Merhaba Melek Hanım
Tam olarak nerede oturduğunuzu bilmiyorum ama, eskihisar da çokkk güzel ve kaliteli bir anaokulu var. Bende kızım için araştırırken tavsiye üzerine gittim, tam anlamı ile bayıldım. Kismetse önümüzde ki dönem basliyacagiz, orayı görmeden kesinlikle karar vermeyin derim.Adı Vahide Yılmaz Anaokulu, sahibesi bu işin eğitimini almış ve gerçekten gönül vermiş biri.Sevgilerimle

Merhaba arkadaşlar
Merhabalar Bende gebze'de oturuyorum ama Tuzla'da Yeşilbahçe Anaokulunu tavsiye ederim. Eğitimi çok iyi, öğretmenler güler yüzlü. Çocuğum her gün mutlu geliyor. Ayrıca fiyat konusu çok iyi. Bir bakın derim.

X