Gebze- Darca civar oturan kzlar....

evet çenebazcım çok haklısın izmit çok güzel bir yer bir nebzede olsun oraya gittiğimde içim açılıyo o caddeleri ne kadar temiz ve düzenli mağazalardada çeşit çok

çalışman ne kadar güzel birden imrendim vallahi.bende çalışmayı düşünüyorum ama bir türlü uygun bir iş bulamadım.evlenene kadar bende çalışmıştım evede alışmak biraz zor tabi.gebzede dükkan açalım dedik kiraları abartı bir şekilde pahalı cesaret edip bir türlü girişemiyoruz.gebze herşeyide kaldırmıyo ki:umursamaz:evet dans kursları var bende niyetlenmiştim ama bebekten dolayı olmuyo.dilatis spor merkezinde veriliyodu.spora başlayıp fazla kiloları verdikten sonra dans olacaktı ama devamını getiremedim.neyse sağlık olsun. belediyede kurslar varmış şimdi onu araştıracağım evde oturmaklada olmuyo.

salgından bende çok korkuyorum biran önce bitsede kurtulsak.iğne olmayı bu aralar düşünüyorum ama herkes gibi bendede tedirginlik var tabi ne yapacağız bilmiyorum vallahi.

..

kizlar ben yurtdisinda büyük bi sehirde yasiyorum ve burda üniverstede okuyorum sosyal hayat cok genis burda ve ben cok kosturan biriyim, hic bos vaktim yok nereyse

evlenince daricaya gelin gelcem nasipse eger, yani bosluga düsmüs gibi olurum o zaman

cok SIKICI bir yer dediniz, benim orda tanidigim hic kimse yok, ne yapicam ben orda

korkuyorum acikcasi, beni cok etkiler

mafoldumben

canım çenecim doğru söylüyorsun ama her zamanda izmite gidemiyoruzki tabiki oraları güzel ama keşke bu yakınlarda da öyle yerler olsa zamanla gelişir inşallah biz yaşlanana kadar :umursamaz:

canım sevdiceğin yanında olunca mecburen herşeye alışıyorsun opuyorumnanaktan aslında çokta sıkıcıda değil ama işte aradığımız imkanlar kısıtlı kaydirigubbakcemile5

salgından bende çok korkuyorum biran önce bitsede kurtulsak.iğne olmayı bu aralar düşünüyorum ama herkes gibi bendede tedirginlik var tabi ne yapacağız bilmiyorum vallahi.

vallahi bende çok kararsız kaldım ama iğneyide daha düşünmüyoruz bakalım zamanla salgın yok olur inşallah...klava:

canım sevdiceğin yanında olunca mecburen herşeye alışıyorsun opuyorumnanaktan aslında çokta sıkıcıda değil ama işte aradığımız imkanlar kısıtlı kaydirigubbakcemile5

öylede fakat calismami da istemiyor, bütün gün evde olucam, sabahtan aksama kadar, aksamdan sabaha kadar vakit mi gecer

hadi yazin yine iyi cikarsin gezer dolasirsin da kisin ne olucak :sm_confused:

:1no2:

paylaşımlar için sağol meralcim bilmediğimiz yerlerden haberdar ettin bizi :lepi: dediğingibi pamidor ve civarındaki bebek mağazalarına bende gidiyorum günlük kıyafetler için iyi oluyor gerçekten ama YKM gerçekten pahalı VIAPORT'a KİPA'ya bide NEOMARİN'e bizde sıkıldıkça gidiyoruz gezip dolaşmaya.şimdide billdiğim kadarıyla gebzedede GEBZE CENTER diye biyer açılıyor sizinde haberiniz varmı bence çok iyi olmuş bizler için ve gebze ve civarı için :teytey:

öylede fakat calismami da istemiyor, bütün gün evde olucam, sabahtan aksama kadar, aksamdan sabaha kadar vakit mi gecer

hadi yazin yine iyi cikarsin gezer dolasirsin da kisin ne olucak :sm_confused:

:1no2:

canım bende çalışmıyorum gerçekten kışın çok zor vakit geçiyor hep evde şimdi yine kızım var onunla biraz zaman geçiyor ama insan değişiklik arıyor.benim ailemde yanımda değil istanbulda herzaman olmasada 15 te veya ayda bir gitmeye çalışıyoruz işte.siz ne sebebele buraya geliyorsunuz onun ailesimi burada yoksa iş nedeniylemi bizizm gibi...opuyorumnanaktan

..

ailesiyle orda yasiyorlar

ve askerden sonra daricada kendine is kuracak yani o sebeple

senin yine kizin var onunla vakit geciriyorsun ne güzel, ama ben evlenince hemen cocuk sahibi de olmak istemiyorum
ne yapcaz artik bilemem, istanbulda oturalim diyorum onu da o istemiyor ooof of cok zor..

merhaba arkadaşlar.. nezamandır buaralara uğramamıştım, ben yokken kimler de gelmiş buralara.. opuyorumnanaktan
ben de gebzedeyim..
gebze de çalşıyorum, bir ay öncesine kadar darıcada, devlet hastanesinini yakınında oturdum.. sonra çocuğun okulunun servisiylele ilgili bir sorun çıkınca (oğlum huzurkentte okuyor) gebze ye işime yakın bir eve taşındım.. evlenmeden önce de darıca da oturmuştum. darıcayı çok severim ama gebze darıca gibi değil. biraz karmaşık biyer. gerçi son zamanlarda biraz gelişir gibi oldu ama dediğini gibi alışveriş durumu çok kötü. aradığnızı çok kolay bulamazsınız. genelde ben de izmite veya istanbul a gidiyorum..
çocuklar için LCW iyi de, binası çok yetersiz, kasada beklemesi ayrı bir sorun zaten..
ama dün mopaşın giyim reyonuna bi uğradım, baya çeşitlendirmişler,hem de indirime fgirmiş.uğramanızı tavsiye ederim. mesela nezamandır bir hırka arıyodum kendime, biyerde bulamamıştım istediğim gibi. Mopaş ta buldum..
sosyal aktivite ye gelince, tabiiki istanbul veya izmit gibi değil, ama isteyen uğraşcak bişey buluyo kendine, ama şöyle söyleyebilirim.. gebze de evli ve çocuklu kadınların eve kapanması gibi bir mecburiyeti varmış gibi, evli kadınların bir araya gelip bişeyler paylaşacağı biyer yok gibi bişey, (anca kendi aralarında gün felan yapıyo kadınlar) bütün aktiviteler bekar ve gençler için tasarlanmış sanki.. ne hikmetse...
gebze den kurtulmaya çalışanlar kervanında ben de varım yani.. ama işim gereği burdan ayrılamıyorum.. fırsat bulsam, arkama bile bakmam.. hayalimde izmit var. annemler başiskelede oturuyolar. oraya yerleşmeyi çok istiyorum..
arkadaşlar, sizlerle tanışmayı çok isterim, hatta bir gebze-darıca buluşması bile yapabiliriz.. işyerim de gebze merkezde isteyene özelden yazarım,
görüşmek dileğiyle..

Parlayanyildiz yurtdışında üniversite okuyorsun ve evlenince çalışmayacaksın öyle mi? Boşu boşuna mı okuyorsun sen orda?? Bence ne yap et eşin olacak kişiyi çalışmana ikna et... Senin emeğinin boşa gitmesini istemek bencillik... en azından çocuk olana kadar çalışman çok iyi olur. Benim eşim özellikle çalışmamı istiyor ki daha bakımlı olayım ve özgüvenim olsun diye... Bebekten sonra ücretsiz izin aldığımda kendimi epey salmıştım. Asla salmam diyordum ama ne olursa olsun çalışılan dönem gibi olmuyor. Bazen pijamalarımı bile çıkartmaya vakit bulamıyordum... O yüzden eşimle bu konuda aramızda sorun yok... Çalışmama o da taraftar. Sen de ne yap et ikna et. Emeklerin boşa gitmesin...

Yazın bir de Bayramoğlu da çok cıvıl cıvıl olur...

Hande ne iş yapıyordun evlenmeden önce? Gebze'de iş imkanı çok aslında. Çok fazla fabrika var...

nurbeyzacım canım öncelikle hoşgeldin gerçekten dediklerine katılıyorum gebzenin karmaşıklığı çok bizde o yüzden darıcayı tercih ettik ama burdada aradığını bulamam sorunu çok var benimde hayalimde istanbul var ama işte olmuyor maalesef.devlet hastanesinin oralarda oturmuşsun bende cumhuriyet meydanına yakın oturuyorum bilirsin oraları mopaş marketin yakınlarında çalıştığın bende görüşmeyi çok isterim hayatım çalıştığın yeri bana yazabilirsin opuyorumnanaktan

buluşma gerçekten de güzel olur.. ben daha önce anadolu yakasındaki temmuz anneleri ile buluşmuştum... onlarla hamile kaldığımız andan itibaren çok güzel paylaşımlarımız var... yalnız ben ctesileri de çalışıyorum genelde. o yüzden buluşma tarihleri bana pek uymaz sanırım

kendileri sagolsun cok kiskanctir o yüzden calismazsan cok iyi olur benim icin diyor ama kesinlikle calisamassin demedi de demezde biliyorum, birde daricada ne olarak calisabilirim ki ben burda türk dili tarihi ve edebiyati okuyorum??
bende cocugum olana kadar calismak istiyorum tabiiki, hem evime katkim olur hem ugras olur, cocuk olduktan sonra ister istemez calisamam calismam da

[/QUOTE bi gelde hayatım bakarsın seversin ne diyeyimki senin ailen nerede oturuyor ortada bi yerde ev tutsanız daha iyi olmazmı

benim ailem normalde yutdisinda yasiyor canim, sadece yazlari türkiyeye geliyoruz onu da eskisehirde kaliyoruz yani eskisehire gitmez
yine ben onu istanbulda yasamaya ikna etmeye ugrasayim

bi arkadasim dediki darica yaslandiginda emekli oldugun zaman yasanabilecek bir yer :sm_confused:

Son düzenleme:
yine ben onu istanbulda yasamaya ikna etmeye ugrasayim

bi arkadasim dediki darica yaslandiginda emekli oldugun zaman yasanabilecek bir yer :sm_confused:
canım arkadaşın çok doğru söylemiş bende öyle düşünüyorum valla sessiz sakin büyük şehirlerin kalabalığından gürültüsünden bıkmış olanlar için burası ideal havası temiz deniz kenarı olması yönünden düşünülebilir...akannehir

Hoşbuldum arkadaşım..
evet biliyorum oraları.. evlenmeden önce de Darıcada oturduğum için Darıcayı bilirim. Canım işyerimi yazdım özelden, herzaman beklerim.. görüşmek dileğiyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…