- Konu Sahibi kulxuxbxuxn sultanxix
-
yapmayın kızlar, izmit merkez civarına gelin, buralarda her aradığınızı bulabilirsiniz, lcw gibi wenice de çok uygundur bebeler için
wenice ncity'de, hele de indirim zamanlarını takip ederseniz çok uygun şeyler çıkabiliyor
onun dışında zamanla kendinize göre yerler bulabilirsiniz
ben darıca tarafını hiç bilmem ama izmit güzeldir yerimseniben
Handecim evet canım hala çalışıyorum....
Gebze pazarı gerçekten büyük ve giyimde bazen güzel şeyler bulabiliyorsun. Özellikle bazı markaların ihracat fazlası ürünleri bile satılıyor. Onlardan güzel şeyler yakalayabiliyorsun. Çalıştığım için ben de uzun zamandır uğrayamıyorum ama bi Cuma erken çıkıp uğramak istiyorum...
Bir de Gebze'nin en büyük avantajı hem İstanbul'a hem de İzmit'e yakın olması.... Biz alışveriş için daha çok Via Port'a gidiyoruz. Bazen de İzmit'e...
Bebe mağazalarına gelince, çok fazla seçenek yok ufak tefek dükkanlar var ama ben en çok LCW dışında Pamidor'dan alıyorum. Çok kaliteli değil fakat günlük kullanım için idare ediyor. Bir de arada gerçekten güzel şeyler gelebiliyor. Benim bebeğim de yarın 17 aylık olacak.
Sosyalleşme olarak ne önerebilirim açıkçası bilmiyorum... Gebze'de dans kursları var, buz pateni var ve bir de bildiğim tenis kulübü var. Ben hangisine gidiyorum diye sorarsanız hiçbirine tabi... Ama dans kursuna gitmeyi çok isterdim... Ben bekarken yoktu bunlar maalesef( Şimdi de bebekle pek olmuyor.
Bir de eğer tracking yapmayı severseniz Gedosk var. Her hafta sonu yakın yerlere tracking'e gidiyorlar... google'a gedosk yazarsanız çıkar. Ancak bebekli olduğunuz için bu pek mümkün değil sanırım...
Yazın hafta sonları Ballıkayalar'a gidebilirsiniz. Güzel yerdir orası... Piknik için ideal oluyor. Yine yazın Hereke tarafı güzel oluyor. Deniz kıyısında çay bahçeleri var. onun dışında piknik için de güzel yerleri var.
Aslında epey bişey çıktı galiba delikafadulden ben bile şaşırdım alkisalkisalkis
bende aslında hastalığın yaygın olduğu bu günlerde çocukla hiç kalabalığa girmek istemiyorum ama darıcanın pazarı çok küçük ve iki kat pahalı benim acil almam gereken bazı ihtiyaçlarım var çocuğu eşime bırakabilirsem arkadaşlarla gelmek istiyoruz
yapmayın kızlar, izmit merkez civarına gelin, buralarda her aradığınızı bulabilirsiniz, lcw gibi wenice de çok uygundur bebeler için
wenice ncity'de, hele de indirim zamanlarını takip ederseniz çok uygun şeyler çıkabiliyor
onun dışında zamanla kendinize göre yerler bulabilirsiniz
ben darıca tarafını hiç bilmem ama izmit güzeldir yerimseniben
..
kizlar ben yurtdisinda büyük bi sehirde yasiyorum ve burda üniverstede okuyorum sosyal hayat cok genis burda ve ben cok kosturan biriyim, hic bos vaktim yok nereyse
evlenince daricaya gelin gelcem nasipse eger, yani bosluga düsmüs gibi olurum o zaman
cok SIKICI bir yer dediniz, benim orda tanidigim hic kimse yok, ne yapicam ben orda
korkuyorum acikcasi, beni cok etkiler
mafoldumben
salgından bende çok korkuyorum biran önce bitsede kurtulsak.iğne olmayı bu aralar düşünüyorum ama herkes gibi bendede tedirginlik var tabi ne yapacağız bilmiyorum vallahi.
canım sevdiceğin yanında olunca mecburen herşeye alışıyorsun opuyorumnanaktan aslında çokta sıkıcıda değil ama işte aradığımız imkanlar kısıtlı kaydirigubbakcemile5
Handecim evet canım hala çalışıyorum....
Gebze pazarı gerçekten büyük ve giyimde bazen güzel şeyler bulabiliyorsun. Özellikle bazı markaların ihracat fazlası ürünleri bile satılıyor. Onlardan güzel şeyler yakalayabiliyorsun. Çalıştığım için ben de uzun zamandır uğrayamıyorum ama bi Cuma erken çıkıp uğramak istiyorum...
Bir de Gebze'nin en büyük avantajı hem İstanbul'a hem de İzmit'e yakın olması.... Biz alışveriş için daha çok Via Port'a gidiyoruz. Bazen de İzmit'e...
Bebe mağazalarına gelince, çok fazla seçenek yok ufak tefek dükkanlar var ama ben en çok LCW dışında Pamidor'dan alıyorum. Çok kaliteli değil fakat günlük kullanım için idare ediyor. Bir de arada gerçekten güzel şeyler gelebiliyor. Benim bebeğim de yarın 17 aylık olacak.
Sosyalleşme olarak ne önerebilirim açıkçası bilmiyorum... Gebze'de dans kursları var, buz pateni var ve bir de bildiğim tenis kulübü var. Ben hangisine gidiyorum diye sorarsanız hiçbirine tabi... Ama dans kursuna gitmeyi çok isterdim... Ben bekarken yoktu bunlar maalesef( Şimdi de bebekle pek olmuyor.
Bir de eğer tracking yapmayı severseniz Gedosk var. Her hafta sonu yakın yerlere tracking'e gidiyorlar... google'a gedosk yazarsanız çıkar. Ancak bebekli olduğunuz için bu pek mümkün değil sanırım...
Yazın hafta sonları Ballıkayalar'a gidebilirsiniz. Güzel yerdir orası... Piknik için ideal oluyor. Yine yazın Hereke tarafı güzel oluyor. Deniz kıyısında çay bahçeleri var. onun dışında piknik için de güzel yerleri var.
Aslında epey bişey çıktı galiba delikafadulden ben bile şaşırdım alkisalkisalkis
öylede fakat calismami da istemiyor, bütün gün evde olucam, sabahtan aksama kadar, aksamdan sabaha kadar vakit mi gecer
hadi yazin yine iyi cikarsin gezer dolasirsin da kisin ne olucak :sm_confused:
:1no2:
..
ailesiyle orda yasiyorlar
ve askerden sonra daricada kendine is kuracak yani o sebeple
senin yine kizin var onunla vakit geciriyorsun ne güzel, ama ben evlenince hemen cocuk sahibi de olmak istemiyorum
ne yapcaz artik bilemem, istanbulda oturalim diyorum onu da o istemiyor ooof of cok zor..[/QUOTE bi gelde hayatım bakarsın seversin ne diyeyimki senin ailen nerede oturuyor ortada bi yerde ev tutsanız daha iyi olmazmı
merhaba arkadaşlar.. nezamandır buaralara uğramamıştım, ben yokken kimler de gelmiş buralara.. opuyorumnanaktan
ben de gebzedeyim..
gebze de çalşıyorum, bir ay öncesine kadar darıcada, devlet hastanesinini yakınında oturdum.. sonra çocuğun okulunun servisiylele ilgili bir sorun çıkınca (oğlum huzurkentte okuyor) gebze ye işime yakın bir eve taşındım.. evlenmeden önce de darıca da oturmuştum. darıcayı çok severim ama gebze darıca gibi değil. biraz karmaşık biyer. gerçi son zamanlarda biraz gelişir gibi oldu ama dediğini gibi alışveriş durumu çok kötü. aradığnızı çok kolay bulamazsınız. genelde ben de izmite veya istanbul a gidiyorum..
çocuklar için LCW iyi de, binası çok yetersiz, kasada beklemesi ayrı bir sorun zaten..
ama dün mopaşın giyim reyonuna bi uğradım, baya çeşitlendirmişler,hem de indirime fgirmiş.uğramanızı tavsiye ederim. mesela nezamandır bir hırka arıyodum kendime, biyerde bulamamıştım istediğim gibi. Mopaş ta buldum..
sosyal aktivite ye gelince, tabiiki istanbul veya izmit gibi değil, ama isteyen uğraşcak bişey buluyo kendine, ama şöyle söyleyebilirim.. gebze de evli ve çocuklu kadınların eve kapanması gibi bir mecburiyeti varmış gibi, evli kadınların bir araya gelip bişeyler paylaşacağı biyer yok gibi bişey, (anca kendi aralarında gün felan yapıyo kadınlar) bütün aktiviteler bekar ve gençler için tasarlanmış sanki.. ne hikmetse...
gebze den kurtulmaya çalışanlar kervanında ben de varım yani.. ama işim gereği burdan ayrılamıyorum.. fırsat bulsam, arkama bile bakmam.. hayalimde izmit var. annemler başiskelede oturuyolar. oraya yerleşmeyi çok istiyorum..
arkadaşlar, sizlerle tanışmayı çok isterim, hatta bir gebze-darıca buluşması bile yapabiliriz.. işyerim de gebze merkezde isteyene özelden yazarım,
görüşmek dileğiyle..
Parlayanyildiz yurtdışında üniversite okuyorsun ve evlenince çalışmayacaksın öyle mi? Boşu boşuna mı okuyorsun sen orda?? Bence ne yap et eşin olacak kişiyi çalışmana ikna et... Senin emeğinin boşa gitmesini istemek bencillik... en azından çocuk olana kadar çalışman çok iyi olur. Benim eşim özellikle çalışmamı istiyor ki daha bakımlı olayım ve özgüvenim olsun diye... Bebekten sonra ücretsiz izin aldığımda kendimi epey salmıştım. Asla salmam diyordum ama ne olursa olsun çalışılan dönem gibi olmuyor. Bazen pijamalarımı bile çıkartmaya vakit bulamıyordum... O yüzden eşimle bu konuda aramızda sorun yok... Çalışmama o da taraftar. Sen de ne yap et ikna et. Emeklerin boşa gitmesin...
[/QUOTE bi gelde hayatım bakarsın seversin ne diyeyimki senin ailen nerede oturuyor ortada bi yerde ev tutsanız daha iyi olmazmı
canım arkadaşın çok doğru söylemiş bende öyle düşünüyorum valla sessiz sakin büyük şehirlerin kalabalığından gürültüsünden bıkmış olanlar için burası ideal havası temiz deniz kenarı olması yönünden düşünülebilir...akannehiryine ben onu istanbulda yasamaya ikna etmeye ugrasayim
bi arkadasim dediki darica yaslandiginda emekli oldugun zaman yasanabilecek bir yer :sm_confused:
nurbeyzacım canım öncelikle hoşgeldin gerçekten dediklerine katılıyorum gebzenin karmaşıklığı çok bizde o yüzden darıcayı tercih ettik ama burdada aradığını bulamam sorunu çok var benimde hayalimde istanbul var ama işte olmuyor maalesef.devlet hastanesinin oralarda oturmuşsun bende cumhuriyet meydanına yakın oturuyorum bilirsin oraları mopaş marketin yakınlarında çalıştığın bende görüşmeyi çok isterim hayatım çalıştığın yeri bana yazabilirsin opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?