- Konu Sahibi kulxuxbxuxn sultanxix
-
bende darıcada oturuyorum...
merhabalar kızlar bende geri döndüüüm terk ettiğim topiğime kısa bir süre evde net kapalıydıda bugün açıldı.Öncelikle aramıza katılan arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyoruuum zemuszemus bende darıcada oturuyorum okul soran arkadaşıma faik şahenk ilkokulunu bende tavsiye ediyorum ben oraya çok yakınım buralara taşınacaksan yardımcı olabiliriz yaniii opuyorumnanaktan
Ya canım inan çok sevindim yakın olmana biz evide okula yakın tutacaz eşim çevredeki evlerin güzel olduğunu söylüyor ben görmeden tutacağı için ben tereddütlüyüm inşallah uygun bir ev bulur çünkü okulda kararlıyız. Faik Şahenk olacak aslında eşimin ailesinin çoğu orada ama hiç biri ile samimiyetim yok o yüzden onlara bir şey sormak istemiyorum. Nasip olur taşınırsam tanışmayı çok isterim.
bende darıcada oturuyorum...
valla arkadaşım inşallah nasipse tanışırız inşallah ama merak etme yazın buraları cıvıl cıvıl çabuk alışırsın bizde iş nedeni ile istanbuldan taşındık ilk başlarda her aradığımı bulamama konusunda biraz zorlanmıştım ama zamanla onada alıştım.Faik şahenk ve civarıda zaten darıcanın merkezine çok yakın güzel yani eşinin ailesi burda ne tarafta oturuyor.
Onlar Nene Hatunda oturuyorlarmış.bir kısmı Çınarda yani bilemiyorum yakınlık uzaklıklarıda bakalım taşınınca görücez.
tanışırız cnm buluşmayı artık bu yaz düzenleriz artık hangi ay olur bilemiyorum kararlaştırıp öyle bi günde buluşuruzArkadaşlar merhaba bende Haziranın 20 sinden sonra Darıcaya taşınacağım. Hiç kimseyi tanımıyorum. İnşallah ben gelincede bir buluşma düzenlersinizde tanışırız.
hehh geldinmi cnm vallahi sen gittin topikte irtibat kesildi delikafaduldenyeni gelenler hoşgeldiniz a.s.merhabalar kızlar bende geri döndüüüm terk ettiğim topiğime kısa bir süre evde net kapalıydıda bugün açıldı.Öncelikle aramıza katılan arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyoruuum zemuszemus bende darıcada oturuyorum okul soran arkadaşıma faik şahenk ilkokulunu bende tavsiye ediyorum ben oraya çok yakınım buralara taşınacaksan yardımcı olabiliriz yaniii opuyorumnanaktan
inş cnm yani gebzede çarşıda bi cafede toplanırız cnm ortak nokta olur hem :jeyyar:evet canım net yoktu bi ara bizde gelemedim buralara inşallah bu yaz buluşma olurda görüşürüz nurbeyza ablacım nasılsın görüşmeyeli opuyorumnanaktan
selam arkadaşlar buluşmayı bende beklıyorum evet gebzede olsun
evet cnm fatma hanım parkı iyi seçim hem aile bahçesi hem çocuklarımızında durabiliceği bi yer çocuk parkıda var bence güzeell ben begendim bu fikri valla süpersiinn arıtk mayısta yapalım buluşmayı hemi şekerlerr:teytey:ben de sabırsızlıkla bekliyorum ama, düşünüyorum da, Gebze merkezde de şöyle rahatça oturabileceğimiz düzgün biyer de aklıma gelmiyor, eğer açık alanda buluşmaya karra verirseniz belki Fatma Hanım parkı olabilir..
kapalı alan olsun derseniz güllüoğlu pastanesi aklıma geliyo ama orası da çok kalabalık oluyo ya..
sizin bir fikriniz varmı arkadaşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?