Gebze- Darca civar oturan kzlar....

kulxuxbxuxn sultanxix

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
296
Yer
Kocaeli
Arkadaşlar darıcada oturuyorum ve buraya eşimin iş nedeni ile yeni taşındık.Bu civarlarda gezebilcek sosyalleşecek pek yerler bulamıyorum maalesef.Bu civarlarda oturan veya buraları iyi bilenler bana yardımcı oluuun opuyorumnanaktan

sultan yeni taşınmışsın öncelikle hoşgeldin.bende 1 yıldır gebzedeyim ve hiç memnun değilim .sosyalleşmen imkansız gibi bir şey.kılık kıyafet sorunu bendede var aradığımı bulamıyorum.benimde kızım 1,5 yaşında.eğer ki senin keşfettiğin yerler olursa benide aydınlat lütfen:)

hoşbulduk hayatım sende yeni gelmişsin hoşgeldin.aynen dediğin gibi sosyalleşmek imkansız hele bizim burada dahada imkansız gebzeyine biraz önde canım.Bende genelde kızıma alışverişe orada LCW mağazasına falan geliyorum yada çarşının içinde bi kaç tane çocuk mağazası varya oralardan aradıklarımı bulmaya çalışıyorum.seninde bildiğin yerler varsa benimle paylaş tatlım opuyorumnanaktan

tşk.bizde iş dolayısıyla geldik.benneyaptımki daha buralarda da kalıcı gibiyiz.umarım gebze çilesi bir gün biter.ben de lcw den alışveriş yapıyorum.başkada elle tutulur bir mağaza yok zaten.cocuk için neyse idare ediyorum da kendimde kıyafet bulmak için çok zorlanıyorum.bazen pendik bazende bursaya gidip ihtiyaclarımı karşılamaya çalışıyorum ama sinir bozucu bir durum tabi her zaman gitmekde mümkün olmuyo.neyse canım sağlık olsun.aramızdada pek bir mesafe yok sanırım darıcayıda pek bilmiyorum bayağı bir aşağıdasın heralde .darıcada sadece mevlana markete kadar gidiyorum o kadar.neden aşağılardan ev tuttunki?biraz daha yukarı gelsene ilk geldiğimizde ordan ev bakalım dedim de eşimi pek tavsiye etmemişler orayı bakmadı yukardan tuttuk bizde...yukarlar biraz daha iç açıcı o yüzden diyorum...

yaa bizde çok araştırdık canım bizede gebzeyi tavsiye etmediler bide eşimin çalıştığı fabrika şekerpınara taşınınca işyerinden çoğunluk bu tarafa taşındık.buraları yine havası temizliği bakımında iyide hatta yazın sahilde dolaşmak denize girmek falan güzel ama işte alışveriş ve kışın sosyalleşmek bakımından çok sıkıntılı.dediğin gibi bende tesettürlüyüm ve kendime uygun hiç bişey bulamıyorum ailelerimiz istanbulda genelde oralara gidince giyim alışerişimizi yapıoruz.mevlana market buralarda 2 tane var ben ikisinede çok uzak değilim darıca cumhuriyet meydanının oralardayım sen tam neresindesin gebopuyorumnanaktanzenin.

denize girilebilebilecek bir yer olduğunu bilmiyodum.gezmeye hisara gidiyoruz o kadar.bende çarşı yolunda yokuşta renault satış bayisi varya ona yakınım.

Merhaba kızlar,
Öncelikle Gebze'ye ve Darıca'ya hoşgeldiniz :)) Ben 83 yılından beri Gebze'deyim maalesef... Çeşitli zamanlarda ayrılmak için çok uğraştım ama olmadı. Mesala bi dönem karşıda iş bulmuştum ve oraya yerleşmek üzereydim ama sonra Gebze'den çok güzel bi iş teklifi aldım ve herşeyi bırakıp geldim. Sonra eşimle tanıştım ve evlendik. eşim de Gebze'de oturduğu ve çalıştığı için yine kurtulamadım. Önce Darıca'dan ev aldık ve 3 sene Darıca'da yaşadık. Ancak sonra bebek olunca ve benim işe geri dönmem gerekince evi kiraya verip Gebze'ye aileleriminiz yakınına taşındık tıpış tıpış... Darıca'daki alışveriş imkanı Gebze'ye göre çok kısıtlı ama ben Darıca'yı daha çok seviyordum. Deniz kıyısında olması nedeniyle daha bir dingin. Evim denizi çok güzel görüyordu ve balkonunda oturup kahvaltı yapmak çok güzel oluyordu. Kulübün Sultanı biz de Cumhuriyet Meydanına çok yakındık. Marpaş marketi biliyorsundur onun en üst katında oturuyorduk.

merhaba meral kulüpte bizden başka gebzede olan yok diye düşünmüştüm iyi oldu sende geldinzemuszemus merak ettim hala çalışıyomusun???

canım meralcim yaa bende darıcada oturan yokmu diye düşünüyordum valla marpaş marketi mopaş marketleri bilmezmiyim yaa zaten başka alışveriş yapıcak marketler yokki buralarda lmaz:bende cumhuriyet meydanının üst tarafında özel diyaliz merkezine yakın bi yerde oturuyorum seninde sıkıntılarımızla ilgili paylaşımlarını bekliyoruz meralcim sevgiler opuyorumnanaktan

denize girilebilebilecek bir yer olduğunu bilmiyodum.gezmeye hisara gidiyoruz o kadar.bende çarşı yolunda yokuşta renault satış bayisi varya ona yakınım.

denize ailece girebilecek küçük bi plajımız var sizide bekleriz hayatım beğenilmicek gibi değil aslında ama işte küçük bi yer olduğu için fazla imkanın olmuyor.buradada gezilecek dudayev parkının oralar var havalar iyileşince mutlaka gezmeye gelin valla.renaultun oraları bilmiyorumki yanlız çarşıyı biliyorum. bu cumada gebze cuma pazarına gitmeye niyetim var daha hiç gidemedim geldiğimden beri...:umursamaz:

tamam canım havalar bi düzelsin geliriz oralarıda keşfedelim bakalım nasılmış.hem cocuk içinde iyi olur.Ben hiç pazara çıkmazdım sevmezdim buraya geldikten sonra cuma pazarına alıştım arada gidiyorum pazarı çok büyük can sıkıntısana iyi geliyor tavsiye ederim.giyim pazarıda var bakınmaya iyi oluyor.bebek arabasıyla gittimmi kalabalıkta yaşlı teyzeler kendileri gelmişler bi de bu kalabalığa araba sokmuşlar diye söyleniyolar ama olsunkaydirigubbakcemile3

bende aslında hastalığın yaygın olduğu bu günlerde çocukla hiç kalabalığa girmek istemiyorum ama darıcanın pazarı çok küçük ve iki kat pahalı benim acil almam gereken bazı ihtiyaçlarım var çocuğu eşime bırakabilirsem arkadaşlarla gelmek istiyoruz

yapmayın kızlar, izmit merkez civarına gelin, buralarda her aradığınızı bulabilirsiniz, lcw gibi wenice de çok uygundur bebeler için
wenice ncity'de, hele de indirim zamanlarını takip ederseniz çok uygun şeyler çıkabiliyor
onun dışında zamanla kendinize göre yerler bulabilirsiniz
ben darıca tarafını hiç bilmem ama izmit güzeldir yerimseniben

Handecim evet canım hala çalışıyorum....

Gebze pazarı gerçekten büyük ve giyimde bazen güzel şeyler bulabiliyorsun. Özellikle bazı markaların ihracat fazlası ürünleri bile satılıyor. Onlardan güzel şeyler yakalayabiliyorsun. Çalıştığım için ben de uzun zamandır uğrayamıyorum ama bi Cuma erken çıkıp uğramak istiyorum...

Bir de Gebze'nin en büyük avantajı hem ıstanbul'a hem de ızmit'e yakın olması.... Biz alışveriş için daha çok Via Port'a gidiyoruz. Bazen de ızmit'e...

Bebe mağazalarına gelince, çok fazla seçenek yok ufak tefek dükkanlar var ama ben en çok LCW dışında Pamidor'dan alıyorum. Çok kaliteli değil fakat günlük kullanım için idare ediyor. Bir de arada gerçekten güzel şeyler gelebiliyor. Benim bebeğim de yarın 17 aylık olacak.

Sosyalleşme olarak ne önerebilirim açıkçası bilmiyorum... Gebze'de dans kursları var, buz pateni var ve bir de bildiğim tenis kulübü var. Ben hangisine gidiyorum diye sorarsanız hiçbirine tabi... Ama dans kursuna gitmeyi çok isterdim... Ben bekarken yoktu bunlar maalesef ( Şimdi de bebekle pek olmuyor.

Bir de eğer tracking yapmayı severseniz Gedosk var. Her hafta sonu yakın yerlere tracking'e gidiyorlar... google'a gedosk yazarsanız çıkar. Ancak bebekli olduğunuz için bu pek mümkün değil sanırım...

Yazın hafta sonları Ballıkayalar'a gidebilirsiniz. Güzel yerdir orası... Piknik için ideal oluyor. Yine yazın Hereke tarafı güzel oluyor. Deniz kıyısında çay bahçeleri var. onun dışında piknik için de güzel yerleri var.

Aslında epey bişey çıktı galiba delikafadulden ben bile şaşırdım alkisalkisalkis

..

desenize ben SIKINTIDAN ölürüm orda mafoldumben

e ölmüyosun valla... ama sürünüyorsun :roflol: :roflol: şaka bi yana eğer evde oturuyorsan tabiki sıkılırsın ama yapacak işin gücün varsa sıkılmaya vaktin olmuyor. Hele ki ben bir sene İngiltere'de yaşadım ve çok aktif bir hayatım oldu orda. Sonra buraya dönmek çok zor gelmişti. Ama alışıyor insan işte... Döndükten sonra çok uzun bir süre çıkmadım Gebze'de hiçbir yere. Hep İstanbul tarafına gittim haftasonları. Sonra çıktığımda şaşırmıştım çok. Bi sürü mağaza değişmişti. Yeni yerler açılmıştı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…