Handecim evet canım hala çalışıyorum....
Gebze pazarı gerçekten büyük ve giyimde bazen güzel şeyler bulabiliyorsun. Özellikle bazı markaların ihracat fazlası ürünleri bile satılıyor. Onlardan güzel şeyler yakalayabiliyorsun. Çalıştığım için ben de uzun zamandır uğrayamıyorum ama bi Cuma erken çıkıp uğramak istiyorum...
Bir de Gebze'nin en büyük avantajı hem ıstanbul'a hem de ızmit'e yakın olması.... Biz alışveriş için daha çok Via Port'a gidiyoruz. Bazen de ızmit'e...
Bebe mağazalarına gelince, çok fazla seçenek yok ufak tefek dükkanlar var ama ben en çok LCW dışında Pamidor'dan alıyorum. Çok kaliteli değil fakat günlük kullanım için idare ediyor. Bir de arada gerçekten güzel şeyler gelebiliyor. Benim bebeğim de yarın 17 aylık olacak.
Sosyalleşme olarak ne önerebilirim açıkçası bilmiyorum... Gebze'de dans kursları var, buz pateni var ve bir de bildiğim tenis kulübü var. Ben hangisine gidiyorum diye sorarsanız hiçbirine tabi... Ama dans kursuna gitmeyi çok isterdim... Ben bekarken yoktu bunlar maalesef
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
( Şimdi de bebekle pek olmuyor.
Bir de eğer tracking yapmayı severseniz Gedosk var. Her hafta sonu yakın yerlere tracking'e gidiyorlar... google'a gedosk yazarsanız çıkar. Ancak bebekli olduğunuz için bu pek mümkün değil sanırım...
Yazın hafta sonları Ballıkayalar'a gidebilirsiniz. Güzel yerdir orası... Piknik için ideal oluyor. Yine yazın Hereke tarafı güzel oluyor. Deniz kıyısında çay bahçeleri var. onun dışında piknik için de güzel yerleri var.
Aslında epey bişey çıktı galiba delikafadulden ben bile şaşırdım alkisalkisalkis