Gebwliğim ilk ayında adet sancısı gibi ara ara gelen sancı

Sesver

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
17
19
88
İzmir
Merhaba arkadaşlar 2.çocuğuma hamileyim bundan önce bir düşüğüm oldu aşırı sağlıksız beslendim ve sigara içiyordum.gebe kaldığımı bilmiyordu doktor ondan değil dese de çok üzüldüm. 2 yıl sonra gebe kaldım ama ilk çocuk doğalı 8 yıl olunca unuttum.bu ilk ayı hatta haftaları ama ara ara adet sancısı gibi hafif bir ağrı hissediyorum ve ateş basıyor.çok korkuyorum düşük mü acaba diye.sancılar normal mi her zaman değil ara ara oluyor geçiyor

Yani gebeliğin ilk haftaları hafif sancı normal mi?birde reyhan yedim bol bol ama sadece bir gün.onun düşük yaptırdığını okudum o doğru mu arkadaşlar

Normal cnm adet olcak gibi agri kasiklara batma kramp giriyo ilkaylar sonra geciyo ama ilkzamanlar biraz dikkat etcen ilk3ay ozellikle

Normal cnm adet olcak gibi agri kasiklara batma kramp giriyo ilkaylar sonra geciyo ama ilkzamanlar biraz dikkat etcen ilk3ay ozellikle
Çok teşekkür ederim beta testi yaptırdım doktor bir kaç gün sonra tekrarla demişti 49 dan 205 e çıkmış sanırım bu iyi bişey:)

Adetim 10 gün falan gecikmişti ama sürekli düzensiz oluyordum düşükten sonra
aaa canım benimde ikinci hamileliğim ve kızım var 8 yasında.o batma hissi 2 hafta kadar sürdü bende suanda asırı gaz ve bulantı var

Back
X