Gebeyken kovid geçirenler bakar mısınız ?

ciklettt

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2020
94
53
33
Kızlar 32 haftalık hamileyim yaklaşık 3 hafta önce kovid oldum muhtemelen 2 hafta kadar sürdü anca toparlandım diyodum ki bir iki gün iyi olduktan sonra tekrar boğaz ağrısı başladı daha sonra burun akıntısı ve en kötüsüde ciğerlerden gelen öksürük var. Bu şekilde geçiren varmı bu kadar uzun süren ?

Öncelikle geçmiş olsun bende 14 haftalık hamıleyım 1 ay önce kovid gecirdim eklem ağrıları benı benden alıyordu burnum komple kapanmıstı nefes zor alıyordım hatta acilde serumda verdıler sonra izole surem geçti ama o eklem ağrıları bir türlü geçmiyordu test yaptırdım negatif doktor tahlıller yaptı wbc 18 crp 20 yani enfeksıyon var yanı bu enfeksıyonlar antibiyotik kullanmama rağmen gecmedi sonra romatizmal olabılır dedı doktor benı fizik tedavi rehabilitasyon a yonlendırdı gittim ordakı tahlıllerde de yuksek ti ama romatizma yok dedi doktor hematolojiye gideceksın dedı d vitamınım 23 çıktı düşüşte dedi arttır vitamınını dedi şimdi ayın 11 ine aldım randevu bundan 4 gün önce genız akıntısı yasadım boğazım ağırdı sonra geçti gecen haftaya kadarda hızlı yurursem tıkanıyordum bu hafta eklem ağrıları azaldı en azından dayanılmayacak kadar değil ama hematolojiye görüleceğim ben ağlaya ağlaya uyuduıgumu bilirim bunları kovidmi yaptı ne oldu bana inanko bende senın gibi bilmiyorum

Evet canım sanırım kovid yapmış çünkü bende aynıları yaşadım eklem ağrıları hatta hayatımda ilk defa bu kadar her yerim ağrıdığını hissettim resmen nefes alamadım hala devam ediyor bu mefes alaamama durumu burnum komple tıkalı zaten öksürük öyle zor oluyor ki ciğerlerden geliyor öksürmeye korkuyorum. Benimde 1 ay olmuş covidi illaki atlatmışımdır heralde ama etkileri benimle hala :/

Anidenmi geliyor eklem ağrısı

Merhaba ben de tam 4 hafta önce pozitiftim hafif grip gibi geçti ancak az bir öksürük ve sesimdeki bozukluk hic gitmedi. Bu hafta öksürük şiddetlendi evde covid testi yaptim hala pozitif olduğumu gördüm. Burun tıkanıklığı da eşlik ediyor. Doktora gittim ilaç tedavisi başladı. Bu arada 23 haftalık hamileyim ve öksürük hic bir şekilde geçmiyor. Ne bal zencefil ne ihlamur vs hic azaltmıyor gece uykularım iki gündür öksürükten dolayı yok. Ben de ne yapacağımı şaşırdım. İlaclarim cuma bitecek Cuma’ya kadar geçmesi için dua etmekten başka çarem yok. Olmadı tekrar doktora gideceğim ve ciğer filmi çekilebilecegimi söyledi. Allah hepimize acil şifalar versin ve bebeklerimizi vaktinde sağlıkla kucağımıza alalım lütfen

Geçmiş olsun gerçekten hamileleri çok zorluyor ve etkıleri çok uzun sürüyor hala bağışıklığım zayıf

Amin canım inşallah sana da çok geçmiş olsun ben tekrar test yapmadım ama inşallah pozitif değilimdir hala :/

Ya halsizlik vardı ama hamileliğe yormuştum sonra bi baktım hamilelik filan değil bileklerim bile nasıl ağrıyor kolumu kaldıramıyorum
Benım kovidden sonra crp yüksek 20 lerde geniz akıntısı şiddetli baş ağrısı oluyor sinüizit oluştu hala çekıyorum ve sureklı tahlıller verıyorum

Benım kovidden sonra crp yüksek 20 lerde geniz akıntısı şiddetli baş ağrısı oluyor sinüizit oluştu hala çekıyorum ve sureklı tahlıller verıyorum

hamile deği,lim ama benimde covidden sonra sinüzit oldu ve baş ağrısı fena yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…