Gebeyken hurma yenilmez mi?

Kuru hurma yaa ikisini de çok severim ama kuru hurma için duydum ve ananas içinde aynı şey diyordu narı da ilk kez duydum ilk çocuk olacak diye mi bu kadar pimprikli oldum acaba
Benimde ilk gebeliğimBu kadar üstüne düşmeyin bence sakınılan göze çöp batar derler ben narı da mutlaka hergün yiyorum kuru hurmada yiyorum inanın hiç sorun yaşamadım ama tabi her şey kararında iyidir çokta abartmamak lazım kendini tatmin edecek kadar ye canın ne istiyorsa

Narı normalde de sevmem pek hurmayı seviyorum başka siteden baktım hurmada folik asit bulunur diyor neye inanacağımı şaşırdım kararında az yemek en iyisi sanırım

Siz bensinİz et ürünlerini bende çok seviyorum sucuğu vs normalden fazla pişirip devamlı yiyorum bende

Ha bi de 40 ın çıkmasını bekleyeceğiz saçlarım şimdiden uzun 9 aha ne olur
Ahhaha öyle valla Benim de öyle oldu zaten uzundu iyice uzadı .Hele hamilelğin o son zamanları artık çok yorulmuştum .Ama geçiyor işte yaa rapunzel gibi dolaşırsınız

Kuru hurma yaa ikisini de çok severim ama kuru hurma için duydum ve ananas içinde aynı şey diyordu narı da ilk kez duydum ilk çocuk olacak diye mi bu kadar pimprikli oldum acaba
Günlerdir hurma yiyorum, ananas yiyorum doğumu başlatır dedikleri ne kadar şey varsa yapıyorum ama tık yok bir türlü doğum başlamıyor Her gün değil de arada yenilen bir iki hurmadan bir dilim ananastan hiçbir şey olmaz. Yarım nar yemek de sorun çıkarmaz demişti doktorum bana.

Narı normalde de sevmem pek hurmayı seviyorum başka siteden baktım hurmada folik asit bulunur diyor neye inanacağımı şaşırdım kararında az yemek en iyisi sanırım
Ya çok şey duruyorum bende ananası duydum normalde de yemem zaten onu aramam ama bak ben gebeliğimi öğrenmeden önce adet olacağım sanıp 3 gün sabah akşam maydonoz suyu içtim öğrenince de ya bir şey olursa DİE ödüm koptu ama çok şükür onda BİLe bir şey olmadı mucize giibi oldu yani bizzat yasak dedikleri ürün halbuki O günden sonra maydonoz olan bir şeye yaklaşmadım ama kalan her şeyi kararında mutlaka yiyorum

Ananas ve hurma gibi besinler rahim kaslarini gevşettigi için gebeliğin başlarında çok tavsiye edilmez. Hatta yine bu sebepten gebeliğin son haftalarında doğumu kolaylaştırmak adına yine bu besinlerin tüketilmesi önerilir.

Bende hamileliğimi öğrenmeden bi hafta önce taşınacağım eve hunkarca temizlik yaptım deterjanlar havada uçuyordu eğilip kalkıyordum ama dediğin gibi mucize oldu şimdi normal salata da maydonoz yemekte mi sıkıntı kafama takıldı

O zaman bilgiler doğru dikkat etmek lazım

Maydonozu her türlüsü biraz riskli doktorlarda buna değinir ben o yüzden bir tutam da olsa uzak duruyorum

Acaba kişide kişiye değişiyor mu ki durum birde nasip böyle şeyler hani bazen ne yaparsan yap olmuyor ya öyle bişi galiba

Ben
Ben hamileyken ilk haftalarda ananas yemiştim. O zaman bana doktor demişti. Hani ananas ya da hurma yedik diye Allah korusun çocuk düşecek diye bir kural yok ama doktor tavsiye etmiyorum yeme demişti.
Vardır bi bildikleri bende lazere gidiyordum hep dün doktora gitmekte sakınca var mı dedim kesinlikle gitme dedi kola bacağa da mı olsa dedim yok dedi vardır bi bildiği diyorum

Siz bensinİz et ürünlerini bende çok seviyorum sucuğu vs normalden fazla pişirip devamlı yiyorum bende
Güzel pişince mis gibi yeniyor, ben oğlumda da hep yedim hıc eksik kalmadım bir şeyden, patlayana kadar her gün yenmiyor ki zaten, 19haftalik hamileyim yine yiyebildigom.kadar herşeyi yedim, maydonozda tuketiyorum.ama dolu dolu değil salatalarda falan, bahçeden nar gelmiş mis gibi yedim, bazı meyvelerin flaan sıkıntısı var ama gayette sagliklilar tadımlık yediğin seylerden hıc sıkıntı olmaz şifa olsun olsa diyorum ya 36dan itibaren full günlük ahududu çayına, baharatlara dayandım, hurmayı da nasıl yedim yedikçe yiyesim gelirdi, hıc bı etkisini görmedim

Benn maydonozdan çok korkuyorum ama siz maşallah onu da yiyorsunuz. Riskli biraz maydonoz doktorlar da dikkat edin diyor ya ama şöyle de bir şey var bn gebeliğimi öğrenmeden önce adet olayım diye hergün sabah akşam suyunu içtim çok şükür bir şey olmadı ondan sınra daha da gözüm korktu ya olsaydı diye mucize gibi oldu sanki. Galiba biraz nasip işi bunlar geleceği varsa bebişlerin tutunuyorlar düşecek olan zaten düşüyor birazda bu olaydan sonra böyle düşünmeye başladım

Maydanozu salata da falan yiyebilirsin detoks suları sıkıntılı düzenli tüketimi daha da sıkıntı, doktora gelip gidip sorardım ben de ilk gebelikte, tarlayı mı yiyeceksin bahçeyi mı yiyeceksin o duruma göre değişir diyordu, bahçeyi yersen dokunur salataya konulmus bı tutam maydanoz gayette sağlıklı midene falan demişti, ciğeri sordum kahvaltı da bile yiyenlerden misin dedi yok dedim arada bı canım çekince yiyeceğim bı dürüm dedim oh mis gibi afiyet olsun bol yeşillikte ye dedi, meyvelere sağlıklı catlayana kadar yeme ama boyutuna göre yarım ya da bir yeter bazı meyveler dedi sağolsun gayette aciklayociydi sonra anladım durumu az miktarda tadımlık hicbirsey yapmıyorlar, çok strese girme, canin cekenin de tadına bak şifa olur

Bende duydum ama içimde kalmasın die yaş olandan bi tene yedim kurusunu yemedım . Bu minnak hac hurmalarından yedim iki tane

Hurma dogumu tetikledigi icin bende suan 38.haftam icinde hergun 3. 4 tane yemege basladim. Hamilelik surecinde yiyip riske atmak istememistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…