• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeyken Covid aşısı olanlar yardım eder misiniz?

Merhaba ben 6 aylık hamileyim.. doktorum corona aşısı olmamı istiyor..
Daha önce iki doz biontech oldum ve şuan yaşadığım yerde sadece moderna var oda aynı aşı dediler.. bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim..? Çok korkuyorum tereddütlerim var?

Yani tabi siz kendi açınızdan haklısınız ama ben orada burada yazılanlardan ziyade teyzeme inanırım açıkçası. Çünkü kendisi Stuttgartda hemşire. Ve hastanedeki aşıların çoğunu ben vuruyorum dedi. Çok hamileye aşı yaptım dedi. Bana mutlaka olmam konusunda yarım saat dil döktü. Hamileyken covid kaparsan erken doğum, düşük gibi çok vakalar var dedi. Gittim oldum ben de. Şükür şimdilik bi yan etki yaşamadım. Sadece kol ağrım oldu. O da muhtemelen 1-2 gün içinde geçer. Bu arada youtubede dr kağan kocatepenin hamileler ve emzirenler aşı olabilir mi diye bir videosu var. Onu da izlemenizi öneririm mutlaka
Biontech sonrası doğumda yada doğum sonrasında bir sıkıntı yaşadınız mı acaba? Ben 19 haftalik hamileyim 4. dozu olacağım vakalar arttığı için. Ama korkuyorum. Hamilelik öncesinde olmuştum diğer dozları.

Ben 2 kez oldum aşı birinci transfere 2 hafta kala ve hamileyken 7 aylıkken oldum.. ilki biontech ikinci moderna..
Her Hangi bir yan etki olmadı çok şükür..
Vakalar arttığı için hem bebek hemde siz korunun en mantıklısı aşı olmak..

Bende ikinci dozu hamileyken üçüncü dozu da emzirirken oldum çok şükür hiç yan etkisi olmadı sizde mutlaka olun hamileyken corona olmak çok zor vaktiniz yakınca doğuma alınıyorsunuz ancak iyileşene kadar bebeğinizi göremiyorsunuz bir tanıdığım olmuştu Allah kimseye yaşatmasın

Back