• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebeyim diye ümitlenmistim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cocostarpasta

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2019
96
64
18
31
Merhaba. Bundan 2 hafta 3 gün önce ilk gebelik ilişkimi denedim. Kasiklarin ağrır dediler ağrıdı karnin ağrır dediler ağrıdı falan. Neyse kimse ilkinden ümit vermemişti ama ben ümitlendim nedense. Simdi adetim bir gün kaldı hcg baktırdım yok. Ovulasyon dönemi boyunca neredeyse hergun ilişkiye girdim. Ama adetim gelecek hissediyorum. İlk denemeydi ama kotu oldum. Ne dusunmeliyim. Çok özür dilerim senelerce deneyip olmayanlarda var elbet bana ne diyorsun sen ya diyebilirler. Allah isteyen herkese versin.

Korunma bırakılınca neredeyse bir kaç hafta kasik ağrısı olur bu normaldir vücut spermi tanır. İnşallah rabbim hemen nasip eder 🤲 tavsiyem şimdiden böyle takmayın uzun süre olmazsa psikolojinizi tamamen bozarsiniz

Merhaba. Bundan 2 hafta 3 gün önce ilk gebelik ilişkimi denedim. Kasiklarin ağrır dediler ağrıdı karnin ağrır dediler ağrıdı falan. Neyse kimse ilkinden ümit vermemişti ama ben ümitlendim nedense. Simdi adetim bir gün kaldı hcg baktırdım yok. Ovulasyon dönemi boyunca neredeyse hergun ilişkiye girdim. Ama adetim gelecek hissediyorum. İlk denemeydi ama kotu oldum. Ne dusunmeliyim. Çok özür dilerim senelerce deneyip olmayanlarda var elbet bana ne diyorsun sen ya diyebilirler. Allah isteyen herkese versin.
Aynı.belirtileri bende yaşıyorum şuan bende yeni deniyorum korunmadim hiç ovulasyon dönemini takvim.ile mi ogrendin

Ilişki her gün değil gün aşırı olmalı. 6 aya kadar deneyin gebe kalırsanız şanslısınız. Olmazsa siz ve eşiniz muayene olun. Ki bence keske herkes en başında muayene olsa.

Ilişki her gün değil gün aşırı olmalı. 6 aya kadar deneyin gebe kalırsanız şanslısınız. Olmazsa siz ve eşiniz muayene olun. Ki bence keske herkes en başında muayene olsa.
Ben saglikciyim yani dogal olarak cevremdekiler de oyle. Soyluyorum dr a bi gideyim belki olmuyordur falan diye. Napcan gidip adet duzensizligin birseyin yok dene surekli doktora gitme diyorlar. Yoksa ben denemeye baslamadan gidecektim. Ama dogru da soyluyorlar aslinda hic adet duzensizligim asiri kanamam hormonal bozuklugum olmadi hep duzgun gitti. Benim saclarim seyrek biraz bundan 10 yil once hormonlarima baktirip duruyordum hersey normaldi. Sadece kucuk bir cikolata kistin var demislerdi.

Ben saglikciyim yani dogal olarak cevremdekiler de oyle. Soyluyorum dr a bi gideyim belki olmuyordur falan diye. Napcan gidip adet duzensizligin birseyin yok dene surekli doktora gitme diyorlar. Yoksa ben denemeye baslamadan gidecektim. Ama dogru da soyluyorlar aslinda hic adet duzensizligim asiri kanamam hormonal bozuklugum olmadi hep duzgun gitti. Benim saclarim seyrek biraz bundan 10 yil once hormonlarima baktirip duruyordum hersey normaldi. Sadece kucuk bir cikolata kistin var demislerdi.
E varmış bilinen bir sorununuz da. Şu an ne durumda bence bi kontrol edilmeli. Çok basit bir kist değil malesef ve 10 yıl olmuş. Düzenli regl kilit değil bu işte maalesef. Belki tüpler tıkalı belki eşte sorun var... Bende mesela amh düşüktü yumurta kalitesini de etkiliyordu.... Daha bin tane sorun sayılır... Ben de çok uğrasmış biri olarak keşke diyorum en başından detaylı tetkiklerim yapılsaymış. Siz de stres yönetimi yapamıyorsanız bu konuda. Ki bir ayda bu kadar üzüldüyseniz, Muayenelerinizi olup bir sorun olmadığından emin olarak denemelere devam edin bence.

kızlar benimde 6 ayı geçti deniyoruz. çevrede herkes ilk seferde oldu ilk seferde oldu diye anlatınca valla bende ilk seferinde olacak sandım olmadı. ama canımızı sıkmaya gerek yok yüz binlerce insan yaşıyor hem Rabbim biliyor zamanını. kesinlikle kontrol olmak gerekli ama kızlar inşallah Allah ın izniyle sağlıksal bir problem olmasın da denemeye devam. Olucak inşallah hem kendim için hem herkes için inanıyorum dua ediyorum.

canım ben de aynı senin gibi ilk seferinde oldu sandım bi ağrılar belirtiler oldu hiç hiç üzülme canını sıkma canım olucak inşallah hiç bir sorun yoksa dert etmeye gerek yok kendi kendime böyle dertleşerek kendim gibi arkadaşlar gördüğümde rahatlıyorum yalnız hissetmiyorum. korkma yalnız değilsin bir çoğumuz aynı şeyleri yaşıyoruz inşallah olur hepimizin eeeen kısa zamanda

kızlar benimde 6 ayı geçti deniyoruz. çevrede herkes ilk seferde oldu ilk seferde oldu diye anlatınca valla bende ilk seferinde olacak sandım olmadı. ama canımızı sıkmaya gerek yok yüz binlerce insan yaşıyor hem Rabbim biliyor zamanını. kesinlikle kontrol olmak gerekli ama kızlar inşallah Allah ın izniyle sağlıksal bir problem olmasın da denemeye devam. Olucak inşallah hem kendim için hem herkes için inanıyorum dua ediyorum.
Onlar yuzunden uzuluyoruz zaten. Hormonlari hersey etkiliyor stres uzuntu bilmem ne. Aslinda hemen olmamasi daha dogal degil mi. Ya sabah cok uzgundum simdi o kadar uzgun degilim aslinda. Icimizi hep ferah tutalim

Onlar yuzunden uzuluyoruz zaten. Hormonlari hersey etkiliyor stres uzuntu bilmem ne. Aslinda hemen olmamasi daha dogal degil mi. Ya sabah cok uzgundum simdi o kadar uzgun degilim aslinda. Icimizi hep ferah tutalim
tabii canım istatiksel olarak araştırmalarda ilk seferde olması müthiş bir mucize aslında çünkü ihtimaller çok düşük. hiiiiç hiiç üzülme bak yalnız değilsin bir çoğumuz aynı durumdayız deniyoruz olucak inşallah eeen kısa zamanda ama her ne olursa olsun kesinlikle kontrol olmak lazım canım benim

canım ben de aynı senin gibi ilk seferinde oldu sandım bi ağrılar belirtiler oldu hiç hiç üzülme canını sıkma canım olucak inşallah hiç bir sorun yoksa dert etmeye gerek yok kendi kendime böyle dertleşerek kendim gibi arkadaşlar gördüğümde rahatlıyorum yalnız hissetmiyorum. korkma yalnız değilsin bir çoğumuz aynı şeyleri yaşıyoruz inşallah olur hepimizin eeeen kısa zamanda
Bende sabah gordugumde cok uzulmustum. Nasil umitlenmisim bu kadar uzulecegimi tahmin etmemistim. Iyi ki yazmisim buraya simdi daha iyi hissediyorum. Ben evlendigimde iliskiye girmem de sorunlu olmustu kendimi vajinismus zannetmistim. Doktora bile gittim megersem hicbirseyim yokmus. Kendi kendime hastalik bulma gibi huyum var maalesef. En kotusunu dusunuyorum hep. Simdi olmadi ya senaryo yazdim sabahtan beri kafamda

tabii canım istatiksel olarak araştırmalarda ilk seferde olması müthiş bir mucize aslında çünkü ihtimaller çok düşük. hiiiiç hiiç üzülme bak yalnız değilsin bir çoğumuz aynı durumdayız deniyoruz olucak inşallah eeen kısa zamanda ama her ne olursa olsun kesinlikle kontrol olmak lazım canım be
En kisa zamanda gidicem Rabbim isteyen anneligi hak eden herkese versin insallah.

Evet takvimden baktim. Yanlis mi ki
Takvim yanlış canım soyle anlatayım ben vajinusmus hastasiydim yendim .yendikten sonra takvim diye uygulama vardı ondan bakiyodum tutmadı. Sonra pepapp uygulaması var onu indirdim bi baktım ilk uygulamayla farklı gosterio gittim ovulasyon testi aldım pepap a göre yumurtlama üstünden 3 gün geçmişti ov testi yaptım doğru çıktı 3 gün yapmaya devam ettim siliklesti kayboldu . Diğer takvimde işte daha ileri tarihli ve dediğim gibi çizgi yoktu. Ovulasyondan başka teste güvenme ve pepap i indirebilirsin

Back