Bir hafta veya önde olması sorun değildir.iciniz rahat olsun.saglikla kucağınıza inşallah alirsinizHerkese merhabalar son adet tarihim 9 mart 16 nisan da doktora gittim ve 4 haftalık dedi beta sonucumuz 4496 uygulamadan bakıyorum 5 haftalıga denk geliyor betaya göre kaç haftalıgız 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi ilk gebeliğim çok tecrubesizim bilen yardımcı olabilir mi??
Kesin mi5. Haftaya girmişsin canım doktorda kesede görünebilir hayırlı olsun
Test pozitif değer 340 benim ama5000 5. Haftada başlıyor canım ama doktorlarson adat tarihine göre hesapladığı için değişkenlik gösterebilir hayırlı olsunn evde test yapmışmıydın
Canım ben konuyu açan kadına yazmıştım sen arada kaynamışsın kusura bakmaTest pozitif değer 340 benim ama
Evet bende biraz heyecanlıyım çünkü adetlerim düzensiz en son 12 marta oldum 35/36 sürüyorCanım ben konuyu açan kadına yazmıştım sen arada kaynamışsın kusura bakmadeğerine 4 haftalık oluyosun sanırım ama doktor son adet tarihine göre alırsa farklı çıkabilir
İnternete gebelik haftası hesaplama yazdığınızda çıkan sitelerden haftasına bakabilirsiniz ama en doğrusu doktorun dediğiEvet bende biraz heyecanlıyım çünkü adetlerim düzensiz en son 12 marta oldum 35/36 sürüyor