• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeyiimmm😂

Benim geçen ay 20 gün gecikmem oldu adetimde bir ay neredeyse sürdü hiçbir problemim yoktu testimde negatifti bu ay da belirtiler olunca yapayim dedim cok silik çizgi adetim biteli daha 15 gun oluyo ama uzun sürdüğü için geçen ay ultrasona göre belirlencek haftam değere göre çok yeni
Anladım benim bugün gecikmemin 7. Günü testim böyle çıktı adetime 1 gün kalada test yapmıştım çift çizgi çıkmıştı. Dediğim gibi son adet tarihime göre 5 hafta 1 günlük

Testte çıkıyor zaten niye gidip kan tahlili yapayım? Son adet tarihime göre 5 hafta 1 günlüğüm 6 hafta olunca gidicem keseyi filan görüp gelicem 3 4 defa gidip gelinmez bu coronada hastanelere korkudan kapının önüne çıkamıyoruz
Dis gebelik bos gebelik kimyasal gebelik de var malesef şuan böyle test yapmak yerine kan verip artışı takip etmek lazim

Benim geçen ay 20 gün gecikmem oldu adetimde bir ay neredeyse sürdü hiçbir problemim yoktu testimde negatifti bu ay da belirtiler olunca yapayim dedim cok silik çizgi adetim biteli daha 15 gun oluyo ama uzun sürdüğü için geçen ay ultrasona göre belirlencek haftam değere göre çok yeni
Anladım benim bugün gecikmemin 7. Günü testim böyle çıktı adetime 1 gün kalada test yapmıştım çift çizgi çıkmıştı. Dediğim gibi son adet tarihime göre 5 hafta 1 günlük

Testte çıkıyor zaten niye gidip kan tahlili yapayım? Son adet tarihime göre 5 hafta 1 günlüğüm 6 hafta olunca gidicem keseyi filan görüp gelicem 3 4 defa gidip gelinmez bu coronada hastanelere korkudan kapının önüne çıkamıyoruz

bak ne güzel mantıklı konuşuyorsunuz şu an. 😂
İdrar testi ben hiç yapmadım. Gereksiz geliyor bana. Kan testini ben adetim 7 gün geçtikten sonra yaptım ilk defa pazar gece özel hastanede kimsecikler yokken. 2 gün sonra da sağlık ocağında sabah tüm tahlillerimle beta hcg yi tekrarladım ve değer artışına baktık. Beta hcg değer artışı ne yazık ki önemli. Takip edilmeli. 2 günde 1 idrar testi yaparak artışı takip edemeyiz.
Her şey olumluydu. 8. Haftaya kadar da hastaneye gitmedim böylece :)
İdrar testi Acil durum içindir pozitif çıktıysa da tekrarlaNmaz. Değişik geldi sürekli yapmanız.

Back