- 3 Eylül 2020
- 231
- 95
- 13
- 23
- Konu Sahibi dilanguness
Adet gecikmemin 7. Günündeyim. Ya arkadaş 2 çizgi görmek bağımlılık yapıyor sürekli test yapıyorum kafayı yicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiiin Allah razı olsunAllahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin .
Daha öncede konunuzu görmüştüm başlığı görünce Allah allah dedim nasıl yaniAdet gecikmemin 7. Günündeyim. Ya arkadaş 2 çizgi görmek bağımlılık yapıyor sürekli test yapıyorum kafayı yicem
Allah razı olsun aşırı değişik bir duygu anlatamam eşim aldığım testlerle koleksiyon yapıcam diyorDaha öncede konunuzu görmüştüm başlığı görünce Allah allah dedim nasıl yani
Bagımlılık yapar ama bu netliğe artık test alıp parayı boşa vermeyin her test parasını kenara atın eksık tamamlarsınız
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişiniz
Hayirli olsun onceliklee saglicakla kucaginizanalin :) adet gecikmesinden once test yapmismiydiniz peki benimde 2gun var bata yaptm ama negatif gec dollenmemi oldu sizindeAdet gecikmemin 7. Günündeyim. Ya arkadaş 2 çizgi görmek bağımlılık yapıyor sürekli test yapıyorum kafayı yicem
Çok teşekkür ederim inşallah evet adetime 1 gün kala test yaptım bu şekilde çıkmıştı 1. Olan Üstünden 2 gün geçmesini bekledim, adet gecikmemin 2. Günü yaptım 2. Fotoğraftaki gibi çıktı bu fotodan sonra anladım zaten gebe olduğumu. Bu konuya attığım testide bugün yaptım adet gecikmemin 7. Günü çünkü aşırı koyu görmek hayalimdi görünce mutlu oluyorum son adet tarihime göre 5 hafta 1 günlük bebişimHayirli olsun onceliklee saglicakla kucaginizanalin :) adet gecikmesinden once test yapmismiydiniz peki benimde 2gun var bata yaptm ama negatif gec dollenmemi oldu sizinde
Hayır baktırmadım son adet tarihime göre 5 hafta 1 günlük 6 haftalık olsun öyle gidicem şimdi gitsem kese gözükmez çünkü. Sen kaç haftalıksın ki betan düşükKan da baktırdınız mı? Bende yeni öğrendim kanda 34 çıktı takip edicez 4 günde bir
Baş ağırısı kasık ağırısı göğüslerde hassasiyet ağrı uçlarının koyulaşması ve damarlaşması şişkinlik hepsini boşver hissettim içimde birşey olduğunu...Canim belirti yasadinmi
Benim geçen ay 20 gün gecikmem oldu adetimde bir ay neredeyse sürdü hiçbir problemim yoktu testimde negatifti bu ay da belirtiler olunca yapayim dedim cok silik çizgi adetim biteli daha 15 gun oluyo ama uzun sürdüğü için geçen ay ultrasona göre belirlencek haftam değere göre çok yeniHayır baktırmadım son adet tarihime göre 5 hafta 1 günlük 6 haftalık olsun öyle gidicem şimdi gitsem kese gözükmez çünkü. Sen kaç haftalıksın ki betan düşük
Testte çıkıyor zaten niye gidip kan tahlili yapayım? Son adet tarihime göre 5 hafta 1 günlüğüm 6 hafta olunca gidicem keseyi filan görüp gelicem 3 4 defa gidip gelinmez bu coronada hastanelere korkudan kapının önüne çıkamıyoruzNeden gidip kan tahlili yaptırmayıp bu testlere para harcıyorsunuz acaba. Çok değişiksiniz valla :)
Adet agrisi gbi yani canim adetime 2 gun vr kasik batmasi hafif gelip giden kasik agrilari ve goguslerimde agri vr acaba test yapsammiBaş ağırısı kasık ağırısı göğüslerde hassasiyet ağrı uçlarının koyulaşması ve damarlaşması şişkinlik hepsini boşver hissettim içimde birşey olduğunu...
Ay çok teşekkür ederim bu konudada karşılaştıkGözünaydın hayırlı olsun inşallah :)
5 haftada kese gözüküyor.Hayır baktırmadım son adet tarihime göre 5 hafta 1 günlük 6 haftalık olsun öyle gidicem şimdi gitsem kese gözükmez çünkü. Sen kaç haftalıksın ki betan düşük