- Konu Sahibi deryakaplann
-
mrb.kızlar bende 4 senelik evliyim ama pko hastasıyım bebiş istiyorz bu ay ilk defa ovülasyon tarihini denedim şubatın 20sinde adetim bitti yumurtlama tarihimde 28 şubattı 2 gündür midem bulanıo tansiyonum düşüo test yapıp üzülmek istemiorum bu ayın sonuna kadarda yapmıyacam gebe kaldımmı ki acaba yoksa psikolojik olarak mı midem bulanıo
hmm bak canım daha yeni bir arkadaşımdan öğrendim artık yeni gebelik testleri çıkmış 8 gün içinde 99 % belli ediyormuş gebe kalıp kalmadığınıİNş bi aksilik olmaz da işlerini halledersin
Hayırlısı olsun canım inşallah bebis vardır.
hmm bak canım daha yeni bir arkadaşımdan öğrendim artık yeni gebelik testleri çıkmış 8 gün içinde 99 % belli ediyormuş gebe kalıp kalmadığınıİNş bi aksilik olmaz da işlerini halledersin
sedaacım mıde bulantısı genelde en erken 6.haftada başlıyor ınsallah hamılesındır benımde 2 gün gecıktı ama pek umudum yok benım bır oğlum var esımde sperm düşüklüğü var 2 senede kalmıştım hamıle oğluma suarada 2 yıldır korunmuyoruz ama bısey olmuyor bende bekelmedeyım uamrım hepımız cok beklemeden basarabılırız
rabbim isteyen herkeze versin bebiş hayırlı evlat versin inş...benmde bu canım aklıma gelmeyen şeyleri çekiyo anlamadm bi türlü önemsemiyorum hiç ama sabah sabah kabak tatlısı çekti sevmem ama bilmiyorum...
ınsan psıkolojık olarak çöküyor canım ya mesela adet öncesı tatl ııstenır ya adete yakın bakıyorum canım tatlı ıstıyomu ıstemıyomu dıye avutuyorum kendımı
benim hikayem uzun ama kisa yoldan anlatmaya calisicam 26 subatta gelmesi gereken adetim 2 martta geldi ve degisikti bayagi bu ay hicbisekilde hic bi belirti agrim sizim olmadi siyah bi akintiyla baslayip suzulme seklinde yavas damla damla geliyor hala bile.ama gel gelelim adettimden geldikten sonra gögus uclarimda agri var ve agzimda tukuruk fazlalasti bide yorgunluk.derken iste insanni bisey durtterya bende aklimda bisey kalmasin die tedbir amacli gebelik testi yaptim bugun ikinci cizgi silik cikti.kafam karmakarisik oldu anlamadim simdi ben neler oluyor yaaaaaaa
kaçparaymış canım bu tesler bilgin varmı bide adetten önce mi belli oluyomuş sonuç hem adını biliyomusun
Canım ikinci çizgi silik çıktı yazmışın bence sen bir kan testi yaptır benim bildiğim kadarıyla silikti olsa gebelik gerceklesmistir diye biliyorum benbenim hikayem uzun ama kisa yoldan anlatmaya calisicam 26 subatta gelmesi gereken adetim 2 martta geldi ve degisikti bayagi bu ay hicbisekilde hic bi belirti agrim sizim olmadi siyah bi akintiyla baslayip suzulme seklinde yavas damla damla geliyor hala bile.ama gel gelelim adettimden geldikten sonra gögus uclarimda agri var ve agzimda tukuruk fazlalasti bide yorgunluk.derken iste insanni bisey durtterya bende aklimda bisey kalmasin die tedbir amacli gebelik testi yaptim bugun ikinci cizgi silik cikti.kafam karmakarisik oldu anlamadim simdi ben neler oluyor yaaaaaaa
Haberini 4 gözle bekliyorum :))Inşallah kuzum ya eczanede vardır heralde bu testlerden iş çıkışı gidip alayım bari Sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?