• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebemiyim ??? yardım

mrb.kızlar bende 4 senelik evliyim ama pko hastasıyım bebiş istiyorz bu ay ilk defa ovülasyon tarihini denedim şubatın 20sinde adetim bitti yumurtlama tarihimde 28 şubattı 2 gündür midem bulanıo tansiyonum düşüo test yapıp üzülmek istemiorum bu ayın sonuna kadarda yapmıyacam gebe kaldımmı ki acaba yoksa psikolojik olarak mı midem bulanıo :14::14::14::14:

Hayırlısı olsun canım inşallah bebis vardır.

hmm bak canım daha yeni bir arkadaşımdan öğrendim artık yeni gebelik testleri çıkmış 8 gün içinde 99 % belli ediyormuş gebe kalıp kalmadığını :40: İNş bi aksilik olmaz da işlerini halledersin

kaçparaymış canım bu tesler bilgin varmı bide adetten önce mi belli oluyomuş sonuç hem adını biliyomusun
:51:

arkadaşlar ben bi test markası buldum döllenmeden 3 gün sonra çıkyomuş sonuç ne kadar doğrudur bilmiyorum inceleyin isterseniz http://www........./fortest-erken-g...namic-search&gclid=CPiEmejt-rwCFWvjwgodmBcA7g böyle bi not düşmüşler Testi uygulamak için adet periodunuzun gecikmesini beklemek zorunda değilsiniz .Hamilelik şüphesi olan cinsel ilişkiden sonra 7 gün geçmesini bekleyin. Adet döneminizin gecikmesini beklemeden testi uyguluyorsanız, sabah ilk idrarınızı kullanmanızı öneririz. Erken pozitif sonuç hamile olduğunuzu gösterir ancak negatif sonuç için adet döneminizin gecikmesinden sonra birkez daha test uygulanmalıdır.Testi adet gecikmesinden sonra uyguluyorsanız, sabah idrarına gerek yoktur.

Son düzenleme:
sedaacım mıde bulantısı genelde en erken 6.haftada başlıyor ınsallah hamılesındır benımde 2 gün gecıktı ama pek umudum yok benım bır oğlum var esımde sperm düşüklüğü var 2 senede kalmıştım hamıle oğluma suarada 2 yıldır korunmuyoruz ama bısey olmuyor bende bekelmedeyım uamrım hepımız cok beklemeden basarabılırız:49:

sedaacım mıde bulantısı genelde en erken 6.haftada başlıyor ınsallah hamılesındır benımde 2 gün gecıktı ama pek umudum yok benım bır oğlum var esımde sperm düşüklüğü var 2 senede kalmıştım hamıle oğluma suarada 2 yıldır korunmuyoruz ama bısey olmuyor bende bekelmedeyım uamrım hepımız cok beklemeden basarabılırız:49:

rabbim isteyen herkeze versin bebiş hayırlı evlat versin inş...benmde bu canım aklıma gelmeyen şeyleri çekiyo anlamadm bi türlü önemsemiyorum hiç ama sabah sabah kabak tatlısı çekti sevmem ama bilmiyorum...
:54:

rabbim isteyen herkeze versin bebiş hayırlı evlat versin inş...benmde bu canım aklıma gelmeyen şeyleri çekiyo anlamadm bi türlü önemsemiyorum hiç ama sabah sabah kabak tatlısı çekti sevmem ama bilmiyorum...
:54:

ınsan psıkolojık olarak çöküyor canım ya mesela adet öncesı tatl ııstenır ya adete yakın bakıyorum canım tatlı ıstıyomu ıstemıyomu dıye avutuyorum kendımı :1:

ınsan psıkolojık olarak çöküyor canım ya mesela adet öncesı tatl ııstenır ya adete yakın bakıyorum canım tatlı ıstıyomu ıstemıyomu dıye avutuyorum kendımı :1:

bende dinliyorum bugn kendi karnım agrırsa adet olucam diyorum ama agrımıyo normalde 10 gün önceden bel agrısı oluyo bende yumuşak doku romatizması var öyle anlıyorum gelicegini ama 6 gün kaldı adetime hala bi agrı sızı yok sadece gögüslerimde kaşınrı var ilk kez böyle oluyo..bide canım tatlı çekiyo yarım saat sonra eksi çekiyo bi tuhaf yani hakkımızda hayırlısı inşşallah arkadaşlar ebru senin çocuk varmı hiç..

var canım 5.5 yasında bır oğlum var 3 asılama yaptık tutmadı sonrası doğal yolla hamıle kaldım sperm düşüklüğü vardı esımde suandada 2 yıldır korunmuyoruz ama maalesef olmadı sızde varmı bır sorun nektardır ugrasıyosunuz bebek ıcın

benim hikayem uzun ama kisa yoldan anlatmaya calisicam 26 subatta gelmesi gereken adetim 2 martta geldi ve degisikti bayagi bu ay hicbisekilde hic bi belirti agrim sizim olmadi siyah bi akintiyla baslayip suzulme seklinde yavas damla damla geliyor hala bile.ama gel gelelim adettimden geldikten sonra gögus uclarimda agri var ve agzimda tukuruk fazlalasti bide yorgunluk.derken iste insanni bisey durtterya bende aklimda bisey kalmasin die tedbir amacli gebelik testi yaptim bugun ikinci cizgi silik cikti.kafam karmakarisik oldu anlamadim simdi ben neler oluyor yaaaaaaa

benim hikayem uzun ama kisa yoldan anlatmaya calisicam 26 subatta gelmesi gereken adetim 2 martta geldi ve degisikti bayagi bu ay hicbisekilde hic bi belirti agrim sizim olmadi siyah bi akintiyla baslayip suzulme seklinde yavas damla damla geliyor hala bile.ama gel gelelim adettimden geldikten sonra gögus uclarimda agri var ve agzimda tukuruk fazlalasti bide yorgunluk.derken iste insanni bisey durtterya bende aklimda bisey kalmasin die tedbir amacli gebelik testi yaptim bugun ikinci cizgi silik cikti.kafam karmakarisik oldu anlamadim simdi ben neler oluyor yaaaaaaa

tutunma kanaması olabılır bence hemen bır kan testı yaptır o tükürük olayı bende olmuştu ay o cok zorlamıştı benı pet bardakla yatıyodum gece 18.haftada fln kesılmıstı

saol canim insallah öledir cunku bu olayi uzun zamandan beri beklioyoz.ama bu sefer acele etmicem galiba eger öleysem tabiki cunku daha öncede yasidigimdan kimyasal gebelikte olabilir.ama beklemek zor bakalim hayirlisi insallah

bende bi sorue yok cnm 1 tane kzm vr 2 yasnda korunuyoz bz ama au ay 2 kez korunmadk ondan şüheleniyorum gebeliktdn cnm

kaçparaymış canım bu tesler bilgin varmı bide adetten önce mi belli oluyomuş sonuç hem adını biliyomusun
:51:

Benim bildiğim adet dönemini beklemiyorsun eğer gebelik gerçekleştiği andan itibaren 8 gün . Adında gerçekten bilmiyorum . Sadece geçen gün ben gebelik testi almak için girdigimde bana eczacı tavsiye etmişti ama benim 10 gün kadar geciktiği için normal test aldım . Ama fiyatının normal testlerden biraz daha pahalı olduğunu söyledi eczacı . Bende gerek duymadığım için fiyatını sormadım

Canım ikinci çizgi silik çıktı yazmışın bence sen bir kan testi yaptır benim bildiğim kadarıyla silikti olsa gebelik gerceklesmistir diye biliyorum ben

ya biran önce şu 6 gün geçsin artık meraktan çatlıcam...benm durumumda olan varmı devamlı canı bişyler çeken yani acaba benm abartımmı bu kızlar...sabhtan akşama kadar 100 ceşit şey istiyo tadı geliyo agzıma kokusunu duyuyorum yada cnm ama hemn geciyo sonra...:52::52::52:

$Fotoðraf3231.jpg kızlar ilaç kullanmadan önce emin olayım diye . baby time test aldım tam ortada çizgi çıktı. negatiftirde ben tam ortada olunca kontrolmu test çizgisimi bilemedim fikri olan varmı

Son düzenleme:
Back