- Konu Sahibi deryakaplann
-
Hosbulduk sebahatcim tşkler dişim için implant yapilacak şimdi korkuyorum dişimi cektiricem bi de bebis varsa implant yaptiramam 9 ay da nene gibi dişsiz dolasamam :)) o yüzden bekleyelim bakalım
Hosbulduk sebahatcim tşkler dişim için implant yapilacak şimdi korkuyorum dişimi cektiricem bi de bebis varsa implant yaptiramam 9 ay da nene gibi dişsiz dolasamam :)) o yüzden bekleyelim bakalım
merhaba kızlar bnm adetime 9 gün var ve tuhaf şeyler oluyo 2 gündür bana mide bulantıları hafif bi anda canım aklıma gelmeyen şeyleri çekiyo örneğin gecenin 11 de roka çekmesi gibi sık wc gidiyom psikolojikmi acaaba anlamadım gitti. yardımcı olurmusunuz...
bence biraz bekle ve gecikmen olursa test yap :) baktın çıkmıyor negatif biraz daha bekle 10 günü geçerse gecikmen artık bir çoğu sağlık ocaklarnda kan ile test yapıyorlar en iyi sonucu ordan alırsın . ama psikolojik te ola bilir , yada üşütmüş ola bilirsin :2: yani tek çaren zaman canım senin
Arkadaslar merhaba aranıza yeni katıldım uzatmadan anlatayim :)) sat 17 Şubat ve 14 gün sonra eşimle korunmadan iliskiye girdik ama bebek olması için gereken malum pozisyonda değil tam tersi yani :)) şimdi de korkuyorum nasıl beklicem ben sizce gebe olma ihtimalim yüzde kaç ??
merhaba kızlar bnm adetime 9 gün var ve tuhaf şeyler oluyo 2 gündür bana mide bulantıları hafif bi anda canım aklıma gelmeyen şeyleri çekiyo örneğin gecenin 11 de roka çekmesi gibi sık wc gidiyom psikolojikmi acaaba anlamadım gitti. yardımcı olurmusunuz...
belirtiler benimkiyle aynı inş gelmiştir bebegin
sen tam olarak ne zamn anladın hamileliğini canım
canım ben 40 gün adet gecikmesine ragmen test yapmadım ama adetim gelmeden baslamıstı belirtilerm ama psikolojik diyordum hep 40 günde o sekilde bekledim hepğp hüsran yaşadıgımdan test yapmadım en son artık be ngaliba menepoza girdim derken ani bir bas dönmesi ve kusma oldu öyle olunca test yaptım artık ve gebeyim ögrendigimde 2.5 aylıktı
ben bırseyı anlamadım bebek olması ıcın malum pozısyonda degıl tam tersi derken ne demek ıstedın ayrıca adet gecıkmesı olmadan test yapmadan nerden bılebılırızkı bu tarz sorular yanlsı anlama ama saçma geliyor bana yanı adetın geçer test yaaprsın ögrenırsın burdan yazıyolar sugün ılıskıye gırdık adetıme sukadar var hamılemıyım dıye
aynen banada sacma geldi ve bunu belirttim olasılık sorulması komik olmus yaniben bırseyı anlamadım bebek olması ıcın malum pozısyonda degıl tam tersi derken ne demek ıstedın ayrıca adet gecıkmesı olmadan test yapmadan nerden bılebılırızkı bu tarz sorular yanlsı anlama ama saçma geliyor bana yanı adetın geçer test yaaprsın ögrenırsın burdan yazıyolar sugün ılıskıye gırdık adetıme sukadar var hamılemıyım dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?