gebemiyim ??? yardım

deryakaplann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2014
31
46
88
34
İstanbul
Arkadaslar merhaba aranıza yeni katıldım uzatmadan anlatayim :)) sat 17 Şubat ve 14 gün sonra eşimle korunmadan iliskiye girdik ama bebek olması için gereken malum pozisyonda değil tam tersi yani :)) şimdi de korkuyorum nasıl beklicem ben sizce gebe olma ihtimalim yüzde kaç ??

Adet günü beklemeden bişey demek zor olur ama içine başladıysa nasip ola bilir yani

Hosbulduk sebahatcim tşkler dişim için implant yapilacak şimdi korkuyorum dişimi cektiricem bi de bebis varsa implant yaptiramam 9 ay da nene gibi dişsiz dolasamam :)) o yüzden bekleyelim bakalım

Hosbulduk sebahatcim tşkler dişim için implant yapilacak şimdi korkuyorum dişimi cektiricem bi de bebis varsa implant yaptiramam 9 ay da nene gibi dişsiz dolasamam :)) o yüzden bekleyelim bakalım

Cnm iliskiden bir hafta sonra kan tahlili yapiyomussun cikiyomus ben adetim gecti oyle ogrendim ama oylecikarmis ne kadar dogru bilemem yanlis bilgi de vermk istemm sana pek yardimci olamadim ama kusura bakma

merhaba kızlar bnm adetime 9 gün var ve tuhaf şeyler oluyo 2 gündür bana mide bulantıları hafif bi anda canım aklıma gelmeyen şeyleri çekiyo örneğin gecenin 11 de roka çekmesi gibi sık wc gidiyom psikolojikmi acaaba anlamadım gitti. yardımcı olurmusunuz...

hmm bak canım daha yeni bir arkadaşımdan öğrendim artık yeni gebelik testleri çıkmış 8 gün içinde 99 % belli ediyormuş gebe kalıp kalmadığını İNş bi aksilik olmaz da işlerini halledersin

bence biraz bekle ve gecikmen olursa test yap :) baktın çıkmıyor negatif biraz daha bekle 10 günü geçerse gecikmen artık bir çoğu sağlık ocaklarnda kan ile test yapıyorlar en iyi sonucu ordan alırsın . ama psikolojik te ola bilir , yada üşütmüş ola bilirsin :2: yani tek çaren zaman canım senin

aynen canım ama şuzamn o kadar zor geciyoki :) cevabın için teşekkürler...

biraz sacma olmus bu soru biz doktor degiliz seni de kontrol etmedik bu işin pozisyonla onla bunla alakası yokki cok saglıklı olsan dahi gebe olamayabilirsin bunu ancak test ile anlarsın

belirtiler benimkiyle aynı inş gelmiştir bebegin

sen tam olarak ne zamn anladın hamileliğini canım

canım ben 40 gün adet gecikmesine ragmen test yapmadım ama adetim gelmeden baslamıstı belirtilerm ama psikolojik diyordum hep 40 günde o sekilde bekledim hepğp hüsran yaşadıgımdan test yapmadım en son artık be ngaliba menepoza girdim derken ani bir bas dönmesi ve kusma oldu öyle olunca test yaptım artık ve gebeyim ögrendigimde 2.5 aylıktı

bravo sana nasıl sabrettin okadr biz bi günde hemen telalanıyoruz hamilemiyim demeye bakalım bnde beklicem ilk çocugumda 20 gün gecmişti adetim o zamn idrarda çıkmıştı pozitim bilemiyorum bnde ya her ay sıkıldım bu muhabbetten artık kadın olmak ne zor ya

ben bırseyı anlamadım bebek olması ıcın malum pozısyonda degıl tam tersi derken ne demek ıstedın ayrıca adet gecıkmesı olmadan test yapmadan nerden bılebılırızkı bu tarz sorular yanlsı anlama ama saçma geliyor bana yanı adetın geçer test yaaprsın ögrenırsın burdan yazıyolar sugün ılıskıye gırdık adetıme sukadar var hamılemıyım dıye

kusura bakmasın ama müneccim sandı bizi sanırım arkadaş...

aynen banada sacma geldi ve bunu belirttim olasılık sorulması komik olmus yani

Heralde hiçbirimiz muneccim değiliz sadece çoğumuz evli olduğu icin bu tarz bi durumdahamile kalan olmustur ya da duymustur diye sordum yeni evli oldugum icin sadece panikledigim paylasmak istedim bu kadar basit sacma bulan arkadaslar cevap vermek zorunda değiller bu da çok basit :))

mrb.kızlar bende 4 senelik evliyim ama pko hastasıyım bebiş istiyorz bu ay ilk defa ovülasyon tarihini denedim şubatın 20sinde adetim bitti yumurtlama tarihimde 28 şubattı 2 gündür midem bulanıo tansiyonum düşüo test yapıp üzülmek istemiorum bu ayın sonuna kadarda yapmıyacam gebe kaldımmı ki acaba yoksa psikolojik olarak mı midem bulanıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…