• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebemiyim değilmiyim lütfen acil cevap verin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cydmrg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2017
1
2
1
Mide bulantısı sol kasıkta ağrım göğüs ucunda renk değişimi göğüslerimde hassasiyet var adetimede 10 gün var acaba hamile miyim degil miyim cok merak ediyorum

Mide bulantısı sol kasıkta ağrım göğüs ucunda renk değişimi göğüslerimde hassasiyet var adetimede 10 gün var acaba hamile miyim degil miyim cok merak ediyorum
Canm adete on gun kala bu belirtileri yasaman icin cok erken test yapsan bike cok cok silik cikar biraz beklemelisin en azindan 5 gun kala falan test yaparsan cikar en kesin sonuc kan testi.umarim hamilesindir ;)

Ben de sandim ki test filan koydunuz yorum istiyorsunuz:halay: Biz nerden bilelim ki kisiye gore degisir gebesiniz diyen biri ciksa sevinseniz gebe olmasaniz hos olmaz üzülürsünüz

Bu belirtiler hep bizde de var on gün varken belirti olmaz böyle idrar testide belli olmaz üç gün kala bile bazen bazılarında belli olamıyor o yumurtlamana adetine falan bağlı

Bunu bilmemiz icin ne zaman yumurtladiginizi,ne zaman iliski yasadiginizi,esinizde veya sizde bir sorun var mi bilmemiz gerekir oyle degil mi?
Ha bi de sihirli küremizden gorebiliriz.

Yumurtlama sonrasi psikolojik belirti yasiyor olabilirsiniz bende ilk aylarda yasiyordm ama sonuc negatif ti hep beklemelisiniz henuz cok erken

Hamilelik yaşamadım hiç ama burda okuya okuya öğrendim baya birşeyler artık. Daha on gün varken böyle belirtiler olmaz. Ya çocuk istiyorsun ya hiç istemiyorsun. Belirtiler tamamen psikolojik.

Back