Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkGebemiyim değilmiyim lütfen acil cevap verin
Mide bulantısı sol kasıkta ağrım göğüs ucunda renk değişimi göğüslerimde hassasiyet var adetimede 10 gün var acaba hamile miyim degil miyim cok merak ediyorum
Mide bulantısı sol kasıkta ağrım göğüs ucunda renk değişimi göğüslerimde hassasiyet var adetimede 10 gün var acaba hamile miyim degil miyim cok merak ediyorum
Canm adete on gun kala bu belirtileri yasaman icin cok erken test yapsan bike cok cok silik cikar biraz beklemelisin en azindan 5 gun kala falan test yaparsan cikar en kesin sonuc kan testi.umarim hamilesindir
Ben de sandim ki test filan koydunuz yorum istiyorsunuz Biz nerden bilelim ki kisiye gore degisir gebesiniz diyen biri ciksa sevinseniz gebe olmasaniz hos olmaz üzülürsünüz
Ben de sandim ki test filan koydunuz yorum istiyorsunuz Biz nerden bilelim ki kisiye gore degisir gebesiniz diyen biri ciksa sevinseniz gebe olmasaniz hos olmaz üzülürsünüz
Bu belirtiler hep bizde de var on gün varken belirti olmaz böyle idrar testide belli olmaz üç gün kala bile bazen bazılarında belli olamıyor o yumurtlamana adetine falan bağlı
Bunu bilmemiz icin ne zaman yumurtladiginizi,ne zaman iliski yasadiginizi,esinizde veya sizde bir sorun var mi bilmemiz gerekir oyle degil mi?
Ha bi de sihirli küremizden gorebiliriz.
Hamilelik yaşamadım hiç ama burda okuya okuya öğrendim baya birşeyler artık. Daha on gün varken böyle belirtiler olmaz. Ya çocuk istiyorsun ya hiç istemiyorsun. Belirtiler tamamen psikolojik.