- 20 Ocak 2020
- 83
- 9
- 16
- 30
- Konu Sahibi Mizginsahin
-
Ne gibi bir zararı olabilir ki . Bende 8-9 haftaya kadar hep alttan muayene oldum . Sonuçta bebek büyümeden keseyi görmeli bebek var mı bakmalı kalbi atıyor mu görmeli . Allah korusun her şey kan değerinin yükselmesiyle bitmiyor ki. Devlet olsun özel olsun ilk haftalar alttan bakmalı . Ben daha geçen 15 haftalık olduğum halde alttan muayene etmesi gerekti .bunlar olacak. İlk gebeliğiniz benim de ilk .ama doktorunuza güvenmeniz gerekir .Bugün 6 haftalık oldum ilk gebeliğim olacak Allah'ın izniyle bugün devlet hastanesine gittim bana karindan görünmez catala çık dedi bende tehlikeli olduğunu düşünüp çıkmadım ultrason dan bakmadı bayanlar sizce bu normalmi bebek 6. Haftada gorunmezmi adetim 15 gün geçti hiç kahve akıntı bile görmedim sizce yanlış giden biseymi var korkuyorum
Ben bilmiyorum başka yerlerden duydum eski doktorum söylemişti ne bileyimGörünmeyebilir. Ben kalp atışına kadar hep vajinal muayene oldum hiç sorun yaşamadım. Doktordan daha mı iyi biliyosunuz?
Evet içeri geçer geçmez öyle dedi bide ben dün kan verdim dün 6+1olmustu kan 2334 çıkmış sizce düşük degilmi googleden bakınca düşük diyor ama deneyimlerinizden dolayı size soruyorum düşükmu kanBen 6+1 de göründü kalp atışını da duyduk. Direk mi alttan bakmak istedi? bana da demişti dış gebelikten şüphelendiği için ben bir kere ultrasondan bakın olmazsa geçsem dedim utandığımdan o da
Valla o zamanki kan sonucumu hatırlamıyorum benim kan değerlerim biraz düşüktü ondan dolayı alttan bakmak istemişti sürekli dış gebelik muhabbeti olduğu için. Sanırım 3000lerde karından görünüyor.Evet içeri geçer geçmez öyle dedi bide ben dün kan verdim dün 6+1olmustu kan 2334 çıkmış sizce düşük degilmi googleden bakınca düşük diyor ama deneyimlerinizden dolayı size soruyorum düşükmu kan
benimki görünmedi hatta doktor dış gebelik bebek yok 3 gün sonra gel ameliyat dedi. bende cıktım baska doktora gittim vajinal muayene etti veeee hamieydim. doktorum bu haftalarda bebek karında gözükmez. vajinal muayeninde zararı yok dedi.Bugün 6 haftalık oldum ilk gebeliğim olacak Allah'ın izniyle bugün devlet hastanesine gittim bana karindan görünmez catala çık dedi bende tehlikeli olduğunu düşünüp çıkmadım ultrason dan bakmadı bayanlar sizce bu normalmi bebek 6. Haftada gorunmezmi adetim 15 gün geçti hiç kahve akıntı bile görmedim sizce yanlış giden biseymi var korkuyorum
Arada doktora gittiniz mi 5+3 ile 7+3 arasıBen hiç alttan muayene olmadım 5+3 te karından kese görüldü zaten 7+3te ise kalp atışını duyduk sadece geçtiğimiz haftalarda bebek çok aşağıda olduğu için açılma var mı kontrol etmek için alttan muayene oldum onun dışında hiç sormadı bile doktorum
Canım bende 5+3 de gitmiştim. Vajinal ultrason ile keseyi gördük.7+6 ya aldım randevuyu dhaa 12 gün var. Doktor Erken gelme dedi. Progestan ve corasprin verdiBugün 6 haftalık oldum ilk gebeliğim olacak Allah'ın izniyle bugün devlet hastanesine gittim bana karindan görünmez catala çık dedi bende tehlikeli olduğunu düşünüp çıkmadım ultrason dan bakmadı bayanlar sizce bu normalmi bebek 6. Haftada gorunmezmi adetim 15 gün geçti hiç kahve akıntı bile görmedim sizce yanlış giden biseymi var korkuyorum
Yok hayır gitmedimArada doktora gittiniz mi 5+3 ile 7+3 arası
Bende 7+6 da gidicem stresliyim heycanliyim karışık duygular insanlar 6 da 7 de hep gidiyor gibi geliyor bende sorun mu var diye dusunduruyorYok hayır gitmedim
Yok canım gayet normal çağırmış aslında normalde benim kontrol 6. Haftadaydı kanamam olduğu için 5 de gitmek zorunda kaldım 7de gitme sebebim de kanamanın durumuna bakmak bebek gelişiyor mu düşmüş mü kontrol etmek içindiBende 7+6 da gidicem stresliyim heycanliyim karışık duygular insanlar 6 da 7 de hep gidiyor gibi geliyor bende sorun mu var diye dusunduruyor
Teşekkür ederimYok canım gayet normal çağırmış aslında normalde benim kontrol 6. Haftadaydı kanamam olduğu için 5 de gitmek zorunda kaldım 7de gitme sebebim de kanamanın durumuna bakmak bebek gelişiyor mu düşmüş mü kontrol etmek içindi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?