• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte yoğun kanama

Selinofvki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
306
175
23
43
Dört hafta dört günlük gebelik yaşıyorum. İki gün önce yoğun kanama başladı . Kontrolde kese oluşmuş iğne vurdu düşmesin diye. Şimdi düşük tehlikem var. Dün akşam yine dr baktı kese duruyo kanama neden anlamıyolar. Bugun üçüncü kanamalı günüm sanki adet oluyorum. Başına gelen varmı?

Bazı kadınlar adet görüyormuş, benim yengem hamileyken bildiğin adet oluyormuş.... ama yine de keske baksaymislar :(

Bazi kanamalarin sebebi bilinmiyor hamilelikte. Kuzenimin esi de oldu boylr, kanama alani gorunmuyordu ama sakir sakir kanamasi vardi. Doktor ultrasonda bakinca kanaman olduguna emin misin demis:)

Kese orda oldugu surece korkma bence. Allah saglikla kavustursun insallah

Evet dr da anlam veremiyo içerde kanama alanı yok dedi. Kese normal boyutta. Gelişmesi olursa sorun yok olmazsa düşük olur dedi. Üçüncü gebelik benim hiç böyle sorun yaşamamıştım şaşkınım.

4 kere yoğun kanamadan hastanede yattım. Kan toplanması vardı fakat sonra kayboldu ama kanamam devam etti. 7 haftalık oldum hastanede yaşamaya başladım diyebilirim. Sonra ayrıntılı ultrasonda kan toplanmasının geçmediği görüldü. Ama nedeni ne olursa olsun tek tedavi tuvalet ihtiyacı dışında kalkmamak ve en az üç litre su içmek ilaçlarını da düzenli kullan. Ben işe hiç gitmedim hep raporluydum çünkü zaten yarısını gebeliğimin hastanede geçirdim. Ama sonu çok güzel şakın ümitsizliğe kapılma:KK200::KK200::KK200:

Teşekkür ederim hepinize. Allah hayırlısını versin sonucumuda yazarım burdan diğerlerine örnek olur

Bugun kanamanın 5.günüydü kontrole gittim. Progesteron ilacı kullanmadım. Dr kese yok olmuş için temizlenmiş dedi. Hamdolsun kürtajsız sonlandı. Son durum bu.

Back
X