bu arada benim bulantılarım 6.haftada başladı,ve 15.haftaya kadar devam etti.İlk başlardı tiroit sorunu yuzunden çok kötuydum.Gunde 20 kere kustuğumu bilirim.Hiçbişey yemiyordum ama gercekten hiçbirsey.Bazen sadece 4-5 cubuk ve yarım tas çorba ile gun geçiyordu.Onuda kusuyordum zaten.Sık sık serum yedim,hemn hemen hergun hastanedeydim.Normal bir kusmada değildi,baygınlık geçiriyordum surekli.1 hafta yataktan kalkıp yuruyemedim bile.artık ölucem diye dusunmeye basladım.ve ömnrumun sonuna kadar yemek yiyemem artık dedim kendi kendime.15.haftadan sonra biraz azaldı kusmalar.şimdi sabahları mutlaka 1 kerede olsa kusuyorum ama onun dısında yemek yiyorum.yeniden doğmuş gibi oluyor insan.Ama psikolojiside berbat oluyor:)))
bunlar gececek kızlar,ben en şiddetli yaşayanlardanım.hiperemezis gravadaum muydu neydi adı.ondan olmustum..çok kilo verdim..
ben bile iyiyim yani maşallahh :))))
bende aynı senın gıbı gecırdım ılk 14 haftayı canım..anlattıklarının aynısı, oyle zordur ki sadece yasayan bilir oyle degil mi?? hic bulantı ılacı vermedı doktorum, oylece kendiligimden atlattım ama olucem artık ya tamam dedım.. hatta ya ınsanlar nasıl 4-5 cocuk yapabılıyor bunların hamılelıgı nasıl gecıyor dıyordum kı bıttı.. 7 kıloya yakın verdım.. 15. haftalara dogru gectı kusmalarım..su an herseyden yıyorum.. umarım herkes duzelırr.. ılk 3 ay ıcın zor gecırenlere allah sabır versınn.. 17+4 deyım ben artık ve sadece sabahları kusuyorum..
ya kıslar bnmde yemek yiyememe sorunum var salatalık ve ve yogurtan baska birsey yiyemiyorum..6 haftalık hamileyim napıcam bilmiyotummm
kızlar bende 12.haftayı bitirdim ama hala midem çok kötü midem yanıyor bulanıyor hiç bişey yiyemiyorum peynir ekmekle geçiyor günler hamilelikten beri artık reflü olduğuu düşünüyorum çünkü bazen kezzap içmişim gibi canım yanıyor doktorda yapılcak birşey yok diyor ne yapacağımı bilmiyorum:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?