kıslar üzülmeyin. sanırım hamileliğinizin başındasınız. hepimiz aynı sıkıntıları yaşadık. ama geçici bunlar üzülmeyin. ilk 2-3 ay böyle oluyor sonra geçiyor merak etmeyin. hatta sonra durduramıyorsunuz kendinizi yerken . zaten ilk 2 ay falan anneden besleniyor bebek o kadar önemli değil ama 3. ay çok önemli. bebeğin beyin yapısının geliştiği ay 3. ay. bu ayda bol bol ceviz ve omega içeren gıdalar (ıspanak- balık + diğerleri) tüketin. bu önemli. zaten zaman geçtikçe sorunlar düzeldikçe sizde öğreneceksiniz. kendi beslenme planınızı yaparsınız. ama en önemli tavsiyem sütü ihmal etmeyin. ve kendinizi suçlu hissetmeyin. geçtiğiniz yollar normal kaydirigubbakcemile5
kızlar hiç üzülmeyin, bebekler ilk üç dört ay sizin yediklerinizden değil sizin depolarınızdan besleniyor. ben ilk dört ay hiç bir şey yiyemedim 7,5 kg. verdim. bebegim 3790 gr. dogdu ve saglıgı da yerinde masallahhiç kafanıza takmayın kafanıza takmanız bebeginize stres hormonları gönderir daha çok zarar verirsiniz. bebeklerinizi saglıkla kucagınıza almanız dilegiyle..
merhaba arkadaşlar hamilelikte yemek yemek istemeyen canı birşey çekmeyen zorla yemek yiyen ve bebeğinin aç kaldığını düşünüp üzülen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?