benim de 9 haftam bugün bitti, 6 haftadan itibaren bulantılarım var ve hiç bitmiyor. Arada bir kusuyorum da. Bıktım artık, ama sabretmek zorundayım. 4 kilo verdim, pantolonlarım düşüyor. Kuru atıştırmalık yemekten ağzımda tat kalmadı. Yemek yemeyi özleyeceğimi hiç düşünmezdim. Su bile içince bulantılarım artıyor. Akşamları hasta gibi yatıyorum, kıpırdayamadan, tüm camlar açık, herşey herkes kokuyor... ne zaman geçecek??? sanki hiç bitmeyecekmiş gibi mafoldumben
cnm benım bende su an 24 haftalık hamıleyım...oyle mıde bulantım as ermem olmadı cok sukur...ama senın gıbı bana da cok koktu.1.5 2 ay evde yemek pısıremedım ben.zaten yaz oldugu ıcın oyle gecıstırdık.meyve yemeyı dene hem cok yararlı hemde degısıklık olur...gececek merak etme.hemde ben nette okudum koku duymak bebege zararlı olan seylerı senden uzaklastırıyormus...allah yardımcın olsun cnm sevgılerımle...
bu topiğe yazalı 1 hafta olmuş, bugün 10+2 :1rolleyes: ama yeme konusunda değişen birşey olmadı. artık çubuk kraker de yiyemez hale geldim. o da midemi bulandırıyor. Ama bişey keşfettim, ıhlamur içiyorum acayip rahatlatıyor. Bak dedim kendime 1 hafta ne çabuk geçmiş, şu birkaç hafta da geçecek böyle... rahatlıcam.. en çok ne yemeyi özledim biliyor musunuz? zeytinyağlı yaprak sarma, iskender ve mantı... bu tatları tekrar almak isterdim. Açım, yiyemiyorum, zorlasam çıkarıyorum... Benim gibi olanlar ve tabi kendim için dua ediyorum.. herşey geçecek ve dünya güzellerini kucağımıza alıcaz, hepsi unutulacak, di mi?:1hug:
bu topiğe yazalı 1 hafta olmuş, bugün 10+2 :1rolleyes: ama yeme konusunda değişen birşey olmadı. artık çubuk kraker de yiyemez hale geldim. o da midemi bulandırıyor. Ama bişey keşfettim, ıhlamur içiyorum acayip rahatlatıyor. Bak dedim kendime 1 hafta ne çabuk geçmiş, şu birkaç hafta da geçecek böyle... rahatlıcam.. en çok ne yemeyi özledim biliyor musunuz? zeytinyağlı yaprak sarma, iskender ve mantı... bu tatları tekrar almak isterdim. Açım, yiyemiyorum, zorlasam çıkarıyorum... Benim gibi olanlar ve tabi kendim için dua ediyorum.. herşey geçecek ve dünya güzellerini kucağımıza alıcaz, hepsi unutulacak, di mi?:1hug:
merhaba arkadaşlar hamilelikte yemek yemek istemeyen canı birşey çekmeyen zorla yemek yiyen ve bebeğinin aç kaldığını düşünüp üzülen varmı?
aynen bende 5 ay hiç kilo almadımoff off ilk 5 ay hiç kilo almadim.her seyden de yiyordum fazla bulantim da yoktu ama yinede kilo alamadim... sonrasi ise ayda 3 kilo almaya basladim...
uzulmeyin ins Allah saglikli versin her biriniz ins... yaradan koruyo kuzucuklarimizi...
kızlar ben de aynı durumayım.5. ay içindeyim ama hala yemek yemek zorla oluyor.bulantım var hala. doktor bir de yemek listesi verdi. yemek zorundasın diye iyice strese girdim. çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?