• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte yatış pozisyonu

Kendin de söylemişsin istemsiz diye :) yakında istemsiz de olsa yatamayacaksın merak etme :) normal zamanlarda sürekli soluna yat çünkü en iyi kan akışı o zaman sağlanıyormuş. Onun haricinde yapıcak bişi yok zaten.

Hic kan akisi olmuyor degil ki canim sadece sola yatıldığında bebek icin daha iyi oldugunu söylüyor doktorlar. Ben soluma yattigimda rahatsiz olurdum mesela kalbim sıkışıyor gibi hissediyordum nefes almakta zorlaniyordum biraz sola yatinca azicik da sagima yatiyodum. Hep sola istese de yatamiyor insan. Ama ne kadar sola yatarsan o kadar iyi:) bebisin kotu etkilenmez dert etme :)

20.haftadan sonra sırt üstü ve yüz üstü sakıncalı.ya sağa ya da sola yatmak gerekiyor.bebek ve anne için en iyi pozisyon sol tarafa yatmakmış.elinden geldiğince soluna yatmaya çalış.

ben 40+3 de doğum yaptım. Çok deli yatarım ben. Sizin söylediklerinizi bende okudum, doktorum da söyledi fakat ilk yatarken dikkat ediyordum uykuya daldıktan sonra defalarca döneniyordum farkında değilimki engel olayım. Bazen karnımın acısıyla uyanıp anlıyordum dönendiğimi. Çok şükür bir sorun yaşamadım bebişimde iyi, 2,5 aylık oldu. Allah herkesi bebeğiyle sağlıkla kavuştursun.

Back
X