Merhaba arkadaşlar herkes erken yaşadığı ilk belirtileri paylaşsın
Özellikle karnınızda ilk hissettiğiniz his en erken dönemde nasıl bir şey hissettiniz
İlk tekme ilk ultrason ilk kalp sesini dinleyişiniz biraz paylaşalım ilklerimizi
Ben test yapmadım ama hissediyorum karnımda dün sabah titreme böle kanar çırpması denilinen o hissi hissettim şüphelendim . Öğlen uykusuna yattım
kasığımdaki yanma ile uyandım snrasında iğne batması gece uykuya dalarken 2 kere baloncuk patlaması hissettim ve bu sabah ocağı yakarken doğalgazın kokusu çok ağır geldi normalde kokladığım doğalgaz kokusu gibi değildi . Eşimi uyandırmaya gitmeden önce meyveli soda vardı yarım onu lavaboya döktüm uyandırınca eşimi mutfağa gittiğimde şekerli bi koku vardı hiç üzümlü soda kokusu değildi aldığım yoğun bi kokuydu snradan anladım sodanınn kokusu olduğunu . Perşembe günü doktora gidicem perşembe günü sizlerle paylaşıcam ne kadarlık gebe olduğumu ama tahminimce hamileyken 2 ay kadar adet oldum adetlerim farklıydı ve birisi 3 gün geç geldi.
Bu arada son 1.5 aydır 8 kişi beni rüyasında ikiz hamile olarak gördü 2 kişi hamile olduğumu ama haberimin olmadığını görmüş birde ben herkesten önce gördüm rüyamda ikiz bebeklerim olduğunu allah hayıra çıkarsın .
Eğer sizinde gebelikle ilgili rüyanız yada rüya görenler olduysa sizlerde paylaşın bunları ,