Gebelikte yaşadığınız ilkleriniz

Busee6161

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2020
9
1
1
28
Merhaba arkadaşlar herkes erken yaşadığı ilk belirtileri paylaşsın
Özellikle karnınızda ilk hissettiğiniz his en erken dönemde nasıl bir şey hissettiniz
İlk tekme ilk ultrason ilk kalp sesini dinleyişiniz biraz paylaşalım ilklerimizi

Bu arada son 1.5 aydır 8 kişi beni rüyasında ikiz hamile olarak gördü 2 kişi hamile olduğumu ama haberimin olmadığını görmüş birde ben herkesten önce gördüm rüyamda ikiz bebeklerim olduğunu allah hayıra çıkarsın .
Eğer sizinde gebelikle ilgili rüyanız yada rüya görenler olduysa sizlerde paylaşın bunları ,

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ortada bir sey yokken mide bulantisi yasamistim.Hamile olduğumun farkında degildim.Ayrica boğuluyordum çıkıp gezmek istiodum.Ve sürekli basim agriyordu.Bu belirtiler ikinci hamileligimde oldu
Ilk hamileligimde duygusal uykulu ve sanki vücudum alevler icindeydiAma cok sıkıntılı degildim.Test yaptım hamileydim.Kalp atisina gittim duyduk kesesini gördük.2 gün sonra hafif kanamayla acile gittim.2.kese göründü meğer ikiz hamileymisim.Ikiz hamileligim cok rahatti 32.haftaya kadar makarna harici hiç bir seyden tiksinmedim atlaya ziplaya hamilelik gecirdim32.haftada bebeklerden birinin suyu azalinca sezeryanla alındılar.Sukur 1 hafta da kavuştum bebeklerime.
Size de hayırlı haberler doğumlar diliyorum

Ahaha hoplaya zıplaya hemi ne güzel ikinci bebiş sürpriz olmuş ilk başta saklanmış demekki kardeşinin arkasına benimde ikizim varmış annem adet olmuş anlamamış 2 aylıkken öğrenmiş hamiş olduğunu snra 1 tane daha adet olmuş 3. Ayında adeti bitince kanama yaşamış durmamış hastaneye gittiğinde ikizmiş düşük yapıyosun demişler ve ikizim düşmüş

Ne kadar eminsin cok tatlısın okurken tebessüm ettim insallah hayal kırıklığı yaşamazsın. Evde test yapmadın mı? Adetin geçti mi? Önce idrar testi yapsan daha pratik aslında

Ne kadar eminsin cok tatlısın okurken tebessüm ettim insallah hayal kırıklığı yaşamazsın. Evde test yapmadın mı? Adetin geçti mi? Önce idrar testi yapsan daha pratik aslınd

Maşallah sana

Ne kadar eminsin cok tatlısın okurken tebessüm ettim insallah hayal kırıklığı yaşamazsın. Evde test yapmadın mı? Adetin geçti mi? Önce idrar testi yapsan daha pratik aslında
Perşembe günü gidicem doktora randevu aldım . Eminim çünkü onceki gebeliğimde de karnımda aynı şeyleri hissetmiştim

Perşembe günü gidicem doktora randevu aldım . Eminim çünkü onceki gebeliğimde de karnımda aynı şeyleri hissetmiştim
2 aydır adet görüyosun değil mi ? Ya düşük tehlikesi varsa neden bu kadar zaman beklediniz test için anlayamadm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…