Gebelikte ucak yolculugu

Hava alanıyla beraber beş saat süren açlık, susuzluk, yorgunluk dolu, zorlu bir yolculuk olacakmış. O sırada hamileyken altı kere uçak yolculuğu yapıp 37. haftaya kadar çalışan ben:
Kimyasal gebelik yaşayıp uzun süre gebe kalamayınca her şeye çok dikkat eder oldum. Zorlu süreçler yasamayip gebe kalabilseydim inanın bunları önemsemezdim. Yaşadığım kanama ve o zorlu sürecin travması bedensel yorgunluktan daha zor
 
Ben de çalışıyorum bu arada.
 
Benim de bir kimyasal, bir de dış gebeliğim var. Kürtaj oldum hatta. Açlık, susuzluk falan çok abartı geldi bana. Yolda niye su içip bir şeyler yemeyesiniz ki? Çalışıyorsanız uçak yolculuğu da yormaz sizi, çalışmaktan daha zor değil inanın.
 
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Stres her şeyden daha zararlı bebişlerimiz için. İçinizi ferah tutmaya çalışın.
 
İnşallah çok teşekkür ederimm, daha öncesinde kimyasal gebelik yaşadım bebeğime zor kavuştum o yüzden çok endişeleniyorum her konuda (
Neden aç susuz kalıyorsunuz ki, evden birşeyler hazırlayın , tost, börek , incirin içine ceviz koyun, taze çerezler , termos alın yanınıza , sıvı alınmayan noktaya kadar içebildiğiniz kadar için, içeri girince 1 litrelik sulardan alır , ininceye kadar içersiniz.
 
Yurt dışındayım, çok fazla tercih edebileceğim yiyecek yok ,meyve tost ekmegi vs ancak. yolculuğa çıkarken neredeyse hiç yok .helal ürün bulmak da cook zor. Evden bir şeyler hazırlayabildigim kadar koyup yola çıktım. Kan şekerim hızlı düşüyor o yüzden çok sık aralıklarla yiyorum gebelikten önce de öyleydi;(
 
Hangi ülke burası , mutlaka hazır helal ürün vardır. Genellikle yabancı ülkelerde yaşayan Türkler ilk helal ürün satan yerleri öğrenip o şekilde hareket ederler. Evde bir kaç tost börek falan yapmanız yeterli, bir de bu yolculuk ne kadar sürecek ki , size panik yaşatıyor .
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…