Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende sormuştum gecen gün Doktor'a öneriyoruz dedi ama ortaya cıkan aşı karşıtlığı yüzünden kararsız kaldımOlacağım ben doktorum da ol dedi. Yeni bi aşı değil, tereddütte kalmadım o yüzden
Sosyal medyada cıkan ası karşıtlığı kararsız kalmama sebep olduBen oldum. Zaten cocukken de yapiyorlardi okulda. Neden kararsiz kaldiniz? Bilinen en eski aşılardan birisi
Aşı karşıtlığı sebebiyle çocuğuna aşı yaptırmayıp çocuğu hasta olunca geçen gün burada beyin hasarının boyutunu soran üyeyi görmediniz o zamanBende sormuştum gecen gün Doktor'a öneriyoruz dedi ama ortaya cıkan aşı karşıtlığı yüzünden kararsız kaldım
Sosyal medyada cıkan ası karşıtlığı kararsız kalmama sebep oldu
Annemde böyle söylüyor bende böyle düşünüyordum ama bu karşıt grup çok büyüyo ve ınsanın kafası ıster istemez karışıyo benım bebeklık asılarımı da annem yaptırmış hepsiniBasiniza bisey gelirse asi karşıtlarının hicbiri yaninizda olmayacak.
Gocmen politikasi ve asi karsitlari yuzunden 2022 yilinda kizamik asisina saglik bakanligi ara doz koydu, salgin vardi. Kizim 9 aylikken asilandi.
Lutfen dogumdan sonra da cocugunuzun zorunlu asilarini yaptirin.
Annemde böyle söylüyor bende böyle düşünüyordum ama bu karşıt grup çok büyüyo ve ınsanın kafası ıster istemez karışıyo benım bebeklık asılarımı da annem yaptırmış hepsini
Yok görmedim burda çok aktıf değilim öğrenmeye çalışıyorum. Ama üzüldüm gerçektenAşı karşıtlığı sebebiyle çocuğuna aşı yaptırmayıp çocuğu hasta olunca geçen gün burada beyin hasarının boyutunu soran üyeyi görmediniz o zaman
O zaman ki asılar ile şimdiki aşıların içerıgı aynı değilmiş savunmaları öyle ama insan kafası karısıyo işte bi yerdeO grup neyin kafasını yasiyo anlamıyorum. Hepimize cocukken yaptilar bu asilari
Yeni aşılara (covid gibi) tereddütle yaklaşılmasına okeyim ama 100 yıldır yapılıyor bu aşılarYok görmedim burda çok aktıf değilim öğrenmeye çalışıyorum. Ama üzüldüm gerçekten
Tetenoz asısından sonra bebeğinin kalbi duranlar falan olmus Allah korusun insan okuyunca korkuyor haliyleTetanoz önemli bir aşı. Asi karsitlari Kuduz aşısına da karşı mi acaba? Bunlar ihmale gelmeyecek hastalıklar.
Evet bende bu şekilde düşünüyorum da işte hassas dönemdeyiz bırde çabuk etkileniyorum benYeni aşılara (covid gibi) tereddütle yaklaşılmasına okeyim ama 100 yıldır yapılıyor bu aşılar
Aynen ama işte bırden turedıler maalesefTetanoz önemli bir aşı. Asi karsitlari Kuduz aşısına da karşı mi acaba? Bunlar ihmale gelmeyecek hastalıklar.
Ben 2 doz oldum, mutlaka yaptırın önemli bir aşı. Hiçbir zararı da yokArkadaşlar aşı zamanım gelmiş saglık ocagından aradılar da tetenoz aşısı için olanlar var mı kararsız kaldım ben çok
Yaptırcam bı hafta işi inşallahBen 2 doz oldum, mutlaka yaptırın önemli bir aşı. Hiçbir zararı da yok
Doktorunuz hangi şehirde bende ıyı bir kadın doğum doktoru arıyorum doğum içinBen oldum. Aşı karşıtlarını da asla ciddiye almıyorum, topuk kanı bile aldırmayan insanlar yenidoğanlara hacamat yaptırıyor. Şahsen doğumumu yaptıracak kadar güvendiğim doktoruma aşı konusunda da gözüm kapalı güvendim geçtim. Hatta ben 2 doz biontech bile olmuştum hamileliğimde