Gebelikte tetenoz aşısı olanlar varmı arkadaşlar

cecege

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2019
316
46
32
Arkadaşlar aşı zamanım gelmiş saglık ocagından aradılar da tetenoz aşısı için olanlar var mı kararsız kaldım ben çok

Ben oldum. Zaten cocukken de yapiyorlardi okulda. Neden kararsiz kaldiniz? Bilinen en eski aşılardan birisi

Ben oldum. Aşı karşıtlarını da asla ciddiye almıyorum, topuk kanı bile aldırmayan insanlar yenidoğanlara hacamat yaptırıyor. Şahsen doğumumu yaptıracak kadar güvendiğim doktoruma aşı konusunda da gözüm kapalı güvendim geçtim. Hatta ben 2 doz biontech bile olmuştum hamileliğimde

Sosyal medyada cıkan ası karşıtlığı kararsız kalmama sebep oldu

Basiniza bisey gelirse asi karşıtlarının hicbiri yaninizda olmayacak.

Gocmen politikasi ve asi karsitlari yuzunden 2022 yilinda kizamik asisina saglik bakanligi ara doz koydu, salgin vardi. Kizim 9 aylikken asilandi.

Lutfen dogumdan sonra da cocugunuzun zorunlu asilarini yaptirin.

Basiniza bisey gelirse asi karşıtlarının hicbiri yaninizda olmayacak.

Gocmen politikasi ve asi karsitlari yuzunden 2022 yilinda kizamik asisina saglik bakanligi ara doz koydu, salgin vardi. Kizim 9 aylikken asilandi.

Lutfen dogumdan sonra da cocugunuzun zorunlu asilarini yaptirin.
Annemde böyle söylüyor bende böyle düşünüyordum ama bu karşıt grup çok büyüyo ve ınsanın kafası ıster istemez karışıyo benım bebeklık asılarımı da annem yaptırmış hepsini

Ben oldum. Aşı karşıtlarını da asla ciddiye almıyorum, topuk kanı bile aldırmayan insanlar yenidoğanlara hacamat yaptırıyor. Şahsen doğumumu yaptıracak kadar güvendiğim doktoruma aşı konusunda da gözüm kapalı güvendim geçtim. Hatta ben 2 doz biontech bile olmuştum hamileliğimde
Doktorunuz hangi şehirde bende ıyı bir kadın doğum doktoru arıyorum doğum için

X