Korkutmak İçin söylemiş olabilirler mi?ben olmayın gerekyok dien doktorlara katılmıyorum neyin başımıza geleceği belli olmaz sonuçta türkiye burası sağlık sektöründe olduğum için bazen neler döndüğüne şahit oluyorum kesinlikle yapılmalı benim doktorum tek doz yeterli dedi ama sağlık ocağında hemşireler kesinlikle en az 2 doz dediler toplamda 5 doz yaptırırsanız doğurganlık çağı sonuna kadar koruyormuş 5 dozun 2 si hamileleikte 20. haftadan sonra 1 ay arayla yapılıyor 3 ü isterseniz doğumdan sonra sağlık ocakları bu konuda çok donanımlı en taze aşılar orada bende bugün oldum kolum iyi şimdilik hatta sağlık ocağında hemşire arkadaşlar bir kadın geçende tetanozdan bebeğini kaybetti kendide vefat etti dediler aman yaptırın sakın
Be daha 2 gün önce 2. Dozumu oldum 25inci haftamdaAşıyı yaptırmayan var mı acaba aramızda ???
BenAşıyı yaptırmayan var mı acaba aramızda ???
Kararsızım yapmayı düşünmüyorumAşıyı yaptırmayan var mı acaba aramızda ???
Bnm bebeğm 24haftalık aşıdan snra hareketleri azaldı 3gun snrada kalbı durmuşvurulduğum akşam ateşlendim.doktorum ikinci doz kesinlikle yaptırma demişti.
Şuan aşıların güvenilirliği yok arkadaşım var çocuğuna bebeklik aşıların hiçbirini yaptırmadı şu an çocuk hasta falan değil maşallah sapa sağlamBnm bebeğm 24haftalık aşıdan snra hareketleri azaldı 3gun snrada kalbı durmuş
Başınız sağolsunÇok pişmanım bn 1hafta oldu bebeğımı kaybedeli. Sağlık ocağından sureklı arayıp ısrarla çağırdı normalde gıttım doktoruma sordum yaptr sorun yok dedi ama bn araştrdım hep asıdan snra kalbi duran bebek çoğonlukta44yaşndaym son şansmdı tup bebk olmuştu kaç kere uraştk
Başınız sağolsun. Ama aşıdan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsaydı aşıyı yaptıranların büyük çoğunluğu bebeğini kaybederdi. O zamana denk gelmiş. Ben de çok araştırdım yapmadan önce, aşının yapılması gereken süreler içinde hamileler ameliyat bile olabiliyor. Tekrar başınız sağolsun, çok üzüldüm…Çok pişmanım bn 1hafta oldu bebeğımı kaybedeli. Sağlık ocağından sureklı arayıp ısrarla çağırdı normalde gıttım doktoruma sordum yaptr sorun yok dedi ama bn araştrdım hep asıdan snra kalbi duran bebek çoğonlukta44yaşndaym son şansmdı tup bebk olmuştu kaç kere uraştk