Gebelikte tansiyon yüksekliği

haticeselim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2013
30
2
86
34
İzmir
Merhaba arkadaşlar 27 haftalık gebeyım tansiyonum ara ara cok yukseliyor 14,9 lara gilan cıkıyor du doktorum alfamet 250 günde bır defa verdi ben yükselmedikce içmek istemedim yan etkilerini okuyunca Korktum acıkçası . Benimle aynı sorununu yaşayan ve doğumu yapan var mıydı . Cok üzülüyorum sigortamızda bitti ve öZelde muayene oluyorum Allah ım inşaallah bebeğimi sagsalim kucagıma alabilirim

O ilaci sakin aksatma ben gunde 6 tane içiyordum ona ragmen duzene girmiyordu pek tnsiyon cok onemli yukselmesindense o ilac baya dengede tutuyor bnm de 28. Hftada basladi doguma kdr surdu dikkat et sttesten uzak dur kendini yorma gebelik tansiyonu cok ciddi onlem alinmasi gereken bi durum her hafta kontollere gittim ben idrar ve kan protein kacagi varmi diye bkildi olsaydi hemen doğuma alincaktim sukurki 37 haftaya kdr dayandik

İlacını aksatma yükselirse icicem deme sakın tansiyonun her yükselişi bebeğin ve senin için tehlike düzenli iç doktorun ne dediyse uygula ben değil ama bir yakınım yaşadı yüksek tansiyonu vardı onunda dinlen stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…