9 haftalık gebeyim çok aşırı bulantım yok hafif hafif oluyor gün içinde sürekli yesem de bulanıyor yemesem daha çok bulanıyor illaki bişeyler yemem lazım. Maksimum 1,5 - 2 saatte bir mutlaka acikiyorum bazen yiyorum hafif bişey, 10 dk sonra tekrar karnım zil çalar gibi acikiyorum sizce bu normalmi 20 gün önce doktorum tahliller istemişti bir takım , 1 hafta önce sonuçları aldık sadece enfeksiyon çıktığını söyledi diğerleri normalmiş de . Anlamadım ben şimdi neyim olduğunu ilk gebeligimde yardımcı olur musunuz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelikte sürekli açlık hissi
- Konu Sahibi Duygunm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Ekim 2023
- 1.264
- 904
- 43
- 3 Aralık 2023
- 630
- 306
- 23
normal herşey yolunda ye tabiki , ilerleyen zamanlarda miğde yanması başlıyor yiyemiyorsun bu defada , ama kontrolünü de elden bırakmamak gerekir9 haftalık gebeyim çok aşırı bulantım yok hafif hafif oluyor gün içinde sürekli yesem de bulanıyor yemesem daha çok bulanıyor illaki bişeyler yemem lazım. Maksimum 1,5 - 2 saatte bir mutlaka acikiyorum bazen yiyorum hafif bişey, 10 dk sonra tekrar karnım zil çalar gibi acikiyorum sizce bu normalmi 20 gün önce doktorum tahliller istemişti bir takım , 1 hafta önce sonuçları aldık sadece enfeksiyon çıktığını söyledi diğerleri normalmiş de . Anlamadım ben şimdi neyim olduğunu ilk gebeligimde yardımcı olur musunuz
Sende mi aynisin benimle a ne güzel ... Sikayetlerin var mı ? Mesela kasık karın ağrısı cekiyormusun bende enfeksiyon çıktı ekstra agryorKlasik gebelik halı merak etme yesem de açım bulantiliyim kötüyüm yemesem de midem acıyor, surkeli bı açlık halı normal bı durum merak etme ben de 9+6yim
- 27 Ekim 2023
- 1.264
- 904
- 43
Bende de enfeksiyon var fitil kullandım, kasık ağrım da var gaz sancım da var karnım davul gib, midem çok kötü, dün mide ilacı almaya başladım ama bana mısın demedi aynı devam benim gebeliklerim hep böyle yoğun geçiyor bulantili ağrılı kabullendim artıkSende mi aynisin benimle a ne güzel ... Sikayetlerin var mı ? Mesela kasık karın ağrısı cekiyormusun bende enfeksiyon çıktı ekstra agryor
- 19 Nisan 2021
- 1.469
- 2.394
- 83
Sizin haftalardayken bende öyleydim hep açtım sonra gebelik şekerim çıktı şimdi süt dökmüş kedi gibiyim neyseki doğuma 4 günüm kaldı9 haftalık gebeyim çok aşırı bulantım yok hafif hafif oluyor gün içinde sürekli yesem de bulanıyor yemesem daha çok bulanıyor illaki bişeyler yemem lazım. Maksimum 1,5 - 2 saatte bir mutlaka acikiyorum bazen yiyorum hafif bişey, 10 dk sonra tekrar karnım zil çalar gibi acikiyorum sizce bu normalmi 20 gün önce doktorum tahliller istemişti bir takım , 1 hafta önce sonuçları aldık sadece enfeksiyon çıktığını söyledi diğerleri normalmiş de . Anlamadım ben şimdi neyim olduğunu ilk gebeligimde yardımcı olur musunuz
Çok gecmis olsun doktorunuz ikili taramayı ne zman yapacak ? Bana da 12. Haftadan sonra gel dedi nasıl bişey bende bilmiyorumBende de enfeksiyon var fitil kullandım, kasık ağrım da var gaz sancım da var karnım davul gib, midem çok kötü, dün mide ilacı almaya başladım ama bana mısın demedi aynı devam benim gebeliklerim hep böyle yoğun geçiyor bulantili ağrılı kabullendim artık
AA gercektenmi gebelik sekeri belirtileriniz nelerdi mesela ? Simdidn belli olmazmi gebelik şekeri olup olmadigiSizin haftalardayken bende öyleydim hep açtım sonra gebelik şekerim çıktı şimdi süt dökmüş kedi gibiyim neyseki doğuma 4 günüm kaldı
Kaçıncı haftada öğrendiniz ben şuan 9+2 yimSizin haftalardayken bende öyleydim hep açtım sonra gebelik şekerim çıktı şimdi süt dökmüş kedi gibiyim neyseki doğuma 4 günüm kaldı
- 27 Ekim 2023
- 1.264
- 904
- 43
Bı kan tahlili bı ultrason taraması sonuçları doktor değerlendirecek öyle problemli bi iş değil merak etmeÇok gecmis olsun doktorunuz ikili taramayı ne zman yapacak ? Bana da 12. Haftadan sonra gel dedi nasıl bişey bende bilmiyorum
- 19 Nisan 2021
- 1.469
- 2.394
- 83
Sizde olur diye demedim yemekle içmekle hiç ilgisi yok tamamen genetik yatkınla alakalı malesef 24. Haftada yapılıyor şeker yüklemesi ben öyle öğrendim ama hiç doğru düzgün yemeyen insanda bile çıkabiliyor çok yemekle ilgisi yok genelde 20. Haftadan sonra oluşuyor gebelik şekeriKaçıncı haftada öğrendiniz ben şuan 9+2 yim
- 3 Mayıs 2023
- 473
- 824
- 23
- 22
Bende çok acıkıyorum sürekli atıştır9 haftalık gebeyim çok aşırı bulantım yok hafif hafif oluyor gün içinde sürekli yesem de bulanıyor yemesem daha çok bulanıyor illaki bişeyler yemem lazım. Maksimum 1,5 - 2 saatte bir mutlaka acikiyorum bazen yiyorum hafif bişey, 10 dk sonra tekrar karnım zil çalar gibi acikiyorum sizce bu normalmi 20 gün önce doktorum tahliller istemişti bir takım , 1 hafta önce sonuçları aldık sadece enfeksiyon çıktığını söyledi diğerleri normalmiş de . Anlamadım ben şimdi neyim olduğunu ilk gebeligimde yardımcı olur musunuz
Sizde olur diye demedim yemekle içmekle hiç ilgisi yok tamamen genetik yatkınla alakalı malesef 24. Haftada yapılıyor şeker yüklemesi ben öyle öğrendim ama hiç doğru düzgün yemeyen insanda bile çıkabiliyor çok yemekle ilgisi yok genelde 20. Haftadan sonra oluşuyor gebelik şekeri anladım . İnşallah sıkntı olmaz
Yiyorum valla sizde yiyin ama sonra kilo olarak döner bunlarBende çok acıkıyorum sürekli atıştır
- 3 Mayıs 2023
- 473
- 824
- 23
- 22
Evet
maalesefYiyorum valla sizde yiyin ama sonra kilo olarak döner bunlar
- 23 Şubat 2019
- 151
- 47
- 98
- 33
Hamilemisin eğer hamile değilsen adete bir kac gün kala hamilelik belirtisi gibi oluyor. Günün geçmişse test yapmanı oneririmAdetime 4 gün var bı kaç gündür bulantı oluyor birşeyler yiyorum geciyor ağız kuruluğu bide açlık hissi iki gündür var yemek yemekten yoruldum normalde çok iştahlı biri değilim sizde bu açlık hissi ne zaman başladı
- 23 Şubat 2019
- 151
- 47
- 98
- 33
Adetim cumartesi bekliyorum açlık hissi ağız kuruluğu akşamları dahada artıyorHamilemisin eğer hamile değilsen adete bir kac gün kala hamilelik belirtisi gibi oluyor. Günün geçmişse test yapmanı oneririm
- 23 Şubat 2019
- 151
- 47
- 98
- 33
Adetim cumartesi bekliyorum açlık hissi ağız kuruluğu akşamları dahada artıy eğer gebelikten supheleniyorsan pazrtesi git kan ver en temiz sonucu veriur . Beklemiyorsan da adet de olursan eğer adet oldujtan sonra bu geçmiyorsa da şeker testi falan yap