• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte sürekli açlık hissi

Duygunm

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2024
140
18
13
26
9 haftalık gebeyim çok aşırı bulantım yok hafif hafif oluyor gün içinde sürekli yesem de bulanıyor yemesem daha çok bulanıyor illaki bişeyler yemem lazım. Maksimum 1,5 - 2 saatte bir mutlaka acikiyorum bazen yiyorum hafif bişey, 10 dk sonra tekrar karnım zil çalar gibi acikiyorum sizce bu normalmi 20 gün önce doktorum tahliller istemişti bir takım , 1 hafta önce sonuçları aldık sadece enfeksiyon çıktığını söyledi diğerleri normalmiş de . Anlamadım ben şimdi neyim olduğunu ilk gebeligimde yardımcı olur musunuz

Klasik gebelik halı merak etme yesem de açım bulantiliyim kötüyüm yemesem de midem acıyor, surkeli bı açlık halı normal bı durum merak etme ben de 9+6yim 🤗

9 haftalık gebeyim çok aşırı bulantım yok hafif hafif oluyor gün içinde sürekli yesem de bulanıyor yemesem daha çok bulanıyor illaki bişeyler yemem lazım. Maksimum 1,5 - 2 saatte bir mutlaka acikiyorum bazen yiyorum hafif bişey, 10 dk sonra tekrar karnım zil çalar gibi acikiyorum sizce bu normalmi 20 gün önce doktorum tahliller istemişti bir takım , 1 hafta önce sonuçları aldık sadece enfeksiyon çıktığını söyledi diğerleri normalmiş de . Anlamadım ben şimdi neyim olduğunu ilk gebeligimde yardımcı olur musunuz
normal herşey yolunda ye tabiki , ilerleyen zamanlarda miğde yanması başlıyor yiyemiyorsun bu defada , ama kontrolünü de elden bırakmamak gerekir ☺️

Sende mi aynisin benimle ☺️ a ne güzel ... Sikayetlerin var mı ? Mesela kasık karın ağrısı cekiyormusun bende enfeksiyon çıktı ekstra agryor
Bende de enfeksiyon var fitil kullandım, kasık ağrım da var gaz sancım da var karnım davul gib, midem çok kötü, dün mide ilacı almaya başladım ama bana mısın demedi aynı devam benim gebeliklerim hep böyle yoğun geçiyor bulantili ağrılı kabullendim artık 😂😂

Sizin haftalardayken bende öyleydim hep açtım sonra gebelik şekerim çıktı şimdi süt dökmüş kedi gibiyim neyseki doğuma 4 günüm kaldı 😅

Bende de enfeksiyon var fitil kullandım, kasık ağrım da var gaz sancım da var karnım davul gib, midem çok kötü, dün mide ilacı almaya başladım ama bana mısın demedi aynı devam benim gebeliklerim hep böyle yoğun geçiyor bulantili ağrılı kabullendim artık 😂😂
Çok gecmis olsun doktorunuz ikili taramayı ne zman yapacak ? Bana da 12. Haftadan sonra gel dedi nasıl bişey bende bilmiyorum

Kaçıncı haftada öğrendiniz ben şuan 9+2 yim
Sizde olur diye demedim yemekle içmekle hiç ilgisi yok tamamen genetik yatkınla alakalı malesef 🥹 24. Haftada yapılıyor şeker yüklemesi ben öyle öğrendim ama hiç doğru düzgün yemeyen insanda bile çıkabiliyor çok yemekle ilgisi yok genelde 20. Haftadan sonra oluşuyor gebelik şekeri

Bende çok acıkıyorum sürekli atıştır

Sizde olur diye demedim yemekle içmekle hiç ilgisi yok tamamen genetik yatkınla alakalı malesef 🥹 24. Haftada yapılıyor şeker yüklemesi ben öyle öğrendim ama hiç doğru düzgün yemeyen insanda bile çıkabiliyor çok yemekle ilgisi yok genelde 20. Haftadan sonra oluşuyor gebelik şekeri anladım . İnşallah sıkntı olmaz

Adetime 4 gün var bı kaç gündür bulantı oluyor birşeyler yiyorum geciyor ağız kuruluğu bide açlık hissi iki gündür var yemek yemekten yoruldum normalde çok iştahlı biri değilim sizde bu açlık hissi ne zaman başladı

Adetime 4 gün var bı kaç gündür bulantı oluyor birşeyler yiyorum geciyor ağız kuruluğu bide açlık hissi iki gündür var yemek yemekten yoruldum normalde çok iştahlı biri değilim sizde bu açlık hissi ne zaman başladı
Hamilemisin eğer hamile değilsen adete bir kac gün kala hamilelik belirtisi gibi oluyor. Günün geçmişse test yapmanı oneririm

Back
X