Selam kizlar ben yarın tam 39+1 oluyorum.Gecen hafta kontrolum vardı Nst e baglandim.Dr hersey normal agrılar yavas yavas baslamis dedi suyu ve gelisimi normal dedi yalnizca plasentada biraz kireclenme var ama cok onemli degil dedi. O gunden beri nette arastırıyorum plesanta kireclenmesi bebegi riske attıgı icin cogu zaman dogum sezeryanla gerceklesiyor ama ben normal dogum istiyorum.DR um henuz dogum sekli ile ilgili birsey soylemedi yalniz yarın yine Nst ve cati muaynesi icin gun verdi yani yarin belli olacak inş. :Saruboceq: Bu arada karnımdaki kasılmalar cok sıklastı ve tuvalete cok sık gidiyorum bazen gercekten idrarim oluyor bazen hic bisi olmasada tuvaletim varmis gibi geliyor.Ayakta kaldıgımda bebek asagı baskı yapıyor oyleki sanki ben kendimi sıkmasam cıkacakmıs gibi.Cok heycanlıyım sanırım 3 gundur kanım cekiliyor elim ayagım bosalıyor kalbim cok hızlı carpıyor nefesim daralıyor cok korkuyorum dogum mu baslıyor acaba diye bu son hafta hergun boyle endise ve heycan ile gececek galiba.suan da nefes almakta cok gucluk cekiyorum acile gitsem mi acaba yoksa normal mi bu :bbo: , doguma yakın boyle seyler yasayan var mi arkadaslar cvp verirseniz cok sevinirim