Gebelikte Son Hafta !

Cami,TE="Melek 35, po. Blacak. Bi de 99851, member: 631098"]Bugün acilmam olmuş çarşamba kavusuyorum kizma sanrm daha erken de olabilir dedi doktor um 38 tam bitti bugun:)[/QUOTE]
Canim

Normal dogummu olucak Bi de acilman ne kadar

Cami,TE="Melek 35, po. Blacak. Bi de 99851, member: 631098"]Bugün acilmam olmuş çarşamba kavusuyorum kizma sanrm daha erken de olabilir dedi doktor um 38 tam bitti bugun:)
Canim

Normal dogummu olucak Bi de acilman ne kadar[/QUOTE]
3cm olduğunu söyledi doktor um

[Qİnşallah lek 35, post: 37404037, member: 631098"]Ne mutlu sana acilman başlamış vakti gelince zorlanmadan kucagna alırsın ins. Bebeğin i[/QUOTE]

İnsallah hepimiz canim, acilma artmasin DIE yatiyorum zaten bide gne oluyuca bu hafta ve haftaya hepimiz için hayirlisi

Benimde acilmam olsun artik cok bunaldim beklemekten kizlar yaaa ne agri ne sanci ne bebegin basi yerlesmedi hala gobegim yukarda

37. Haftam bitti bugün ama maalesef en ufak bi agrı sancı yok. Normal dogum istiyorum karnımda yukarda kanala girmedi hala bebegim. sabrım da kalmadı
İlk gebeligim sanki 40 ları görücem gibime geliyor.

Merhaba kizar uzun zmandir yoktum bizde bugun 37+3 olduk 5.ci ayimdan beri magnezyum ve ignelerle nizim bizdigi tutmaya calisiyoruz erken dogum riskim var rabbim hhepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Bende şuan 38+5 oldum kasılmalar hafif var yalancı sancı ama gerçek sancıya dair bişey yok şu anlık nişan falanda yok hayırlısı bakalım

Ben 37+4 haftalukim 2 gun once kahverengi sumuksu akinti geldi simdide berrak akinti azar azar arada geliyor nisanmi bu acaba. 2 nisanda szseryan demisti doktor

Back
X