Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cami,TE="Melek 35, po. Blacak. Bi de 99851, member: 631098"]Bugün acilmam olmuş çarşamba kavusuyorum kizma sanrm daha erken de olabilir dedi doktor um 38 tam bitti bugun:)[/QUOTE]
Canim
Cami,TE="Melek 35, po. Blacak. Bi de 99851, member: 631098"]Bugün acilmam olmuş çarşamba kavusuyorum kizma sanrm daha erken de olabilir dedi doktor um 38 tam bitti bugun:)
37. Haftam bitti bugün ama maalesef en ufak bi agrı sancı yok. Normal dogum istiyorum karnımda yukarda kanala girmedi hala bebegim. sabrım da kalmadı
İlk gebeligim sanki 40 ları görücem gibime geliyor.
Merhaba kizar uzun zmandir yoktum bizde bugun 37+3 olduk 5.ci ayimdan beri magnezyum ve ignelerle nizim bizdigi tutmaya calisiyoruz erken dogum riskim var rabbim hhepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Ben 37+4 haftalukim 2 gun once kahverengi sumuksu akinti geldi simdide berrak akinti azar azar arada geliyor nisanmi bu acaba. 2 nisanda szseryan demisti doktor