• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte sırt üstü yatmak

Sermin3694

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
1.368
391
123
34
Sırt üstü yatiyormusunuz sırtım çok ağrıyor sağa veya sola dönerek yatamıyorum ben sırtım sırt üstü yatmaktan mı agriyor

Yüzüstü hariç şuan bi sıkıntı Yok. Her türlü yatıyorum canım. Bazen uzun süre sağa yatınca rahatsız ediyor. Hemen sola ya da sırt üstüne dönüyorum

Yüzüstü hariç şuan bi sıkıntı Yok. Her türlü yatıyorum canım. Bazen uzun süre sağa yatınca rahatsız ediyor. Hemen sola ya da sırt üstüne dönüyorum
Bende sağa uzun süre yatamıyorum bişey batıyor sanki rahatsız ediyor

Bende sağa uzun süre yatamıyorum bişey batıyor sanki rahatsız ediyor

Bebişten :anneadayı: Sola yatmak daha rahat oluyor. Sağda vücutta ki en büyük toplar damarımız varmış. Bu da gebelikte baskıya sebep oluyormuş. Bebeğe giden kan miktarını azaltıyormuş. Bu nedenle bizi zorluyor sağ taraf...

Bebişten :anneadayı: Sola yatmak daha rahat oluyor. Sağda vücutta ki en büyük toplar damarımız varmış. Bu da gebelikte baskıya sebep oluyormuş. Bebeğe giden kan miktarını azaltıyormuş. Bu nedenle bizi zorluyor sağ taraf...
Aslında yüz üstü yatmak istiyorum ama mümkün olmuyor maalesef

Ben hep uyurken kendimi Sırt üstü buluyorm. Demekki en rahat öyle ediyorum ama bacaklarım uyuşuyor bi süre sonra :)

Ben hep uyurken kendimi Sırt üstü buluyorm. Demekki en rahat öyle ediyorum ama bacaklarım uyuşuyor bi süre sonra :)
Sırtım çok ağrıyor uyanınca akşama kadar çekiyorum bende öyle uyuyorum ama çok da doğru degil sanırım

Hafta hafta hamilelik diye bir kitap okuyorum 16. Haftada artık Sırt üstü yatmaktan kaçının yazıyordu. Sırtüstü yatmamaya çalışıyorum ama gece her uyandığımda kendimi sırt üstü yatarken buluyorum.
Bu süredir sağa yatamıyorum dediginiz gibi rahatsız ediyor.
Sol rahat ama sürekli öyle uyuyamam ki
Kafamda deli sorular :deli:

Hafta hafta hamilelik diye bir kitap okuyorum 16. Haftada artık Sırt üstü yatmaktan kaçının yazıyordu. Sırtüstü yatmamaya çalışıyorum ama gece her uyandığımda kendimi sırt üstü yatarken buluyorum.
Bu süredir sağa yatamıyorum dediginiz gibi rahatsız ediyor.
Sol rahat ama sürekli öyle uyuyamam ki
Kafamda deli sorular :deli:
Gittikcede uyku zorlaşacak sanırım daha çok erken bende de aynı şey geçerli yer beğenip uyuyana kadar epey zaman geçiyor sırt üstü yatmak sıkıntılı sanırım kan basıncından dolayı olabilir

Sola yatıyorum sadece maalesef. Ebe, doktor herkes sola yat diyor. Vicdan azabından sağa dönemiyorum. Yastıklarla sırt, bacak aranızı falan destekleyin.

Bende hamile yastıklarindan tavsiye ederim. Yastık solumda esim sagimda ayaklarim bi onun bi esimin üstünde :KK48::KK48: hatta ayaklarimin altina bile koyuyorum, hic ödemim yok. Yaklasik 1,5 aydir cok memnunum.

Gittikcede uyku zorlaşacak sanırım daha çok erken bende de aynı şey geçerli yer beğenip uyuyana kadar epey zaman geçiyor sırt üstü yatmak sıkıntılı sanırım kan basıncından dolayı olabilir
Zorlaşmaz mı hiç, birde benim ağrılarım başladı daha tanısı bi türlü konulamayan, doktorların bebeğin pozisyonuyla alakalı dediği ama belden aşağısı pert daha 3 ayım var :( Allah yardımcımz olsun.

Sola yatıyorum sadece maalesef. Ebe, doktor herkes sola yat diyor. Vicdan azabından sağa dönemiyorum. Yastıklarla sırt, bacak aranızı falan destekleyin.
Sürekli sola dönüp te yatilmiyor ama insan ister istemez dönüyor :-(aynı yere yatınca da orası ağrıyor sürekli öyle uyumaktan ama senin bitmiş ne güzel Allah'ın izniyle hayirlisiyla kucağımiza almayı nasip etsin bunların hepsi o an unutulur sanirim

Sort ustu yatarak hem basenlerim genisledi. Hemde bellim falan agriyor. Yastik kullanmiyorum ben ve saga sola donuk uyumaya basladim. Ohh be en rahati boyleymis diyorum

Ben en başından beri sola yatıyorum, alıştırdım kendimi ;)
Aslında o tarafa yatınca burnum tıkanıyo ama yapacak bişey yok eşim düşünsün :KK45:

Hayatimda sirtustu uyumadim rahat edemiyorum.
Daha ortada karin olmadigi icin ben hafif yuzustu yatiyorum hala. Tabi bacagimi yana alip tam karnima yaslanmiyorum.

Back
X