- 29 Ekim 2016
- 1.368
- 391
- 123
- 34
- Konu Sahibi Sermin3694
Sırt üstü yatiyormusunuz sırtım çok ağrıyor sağa veya sola dönerek yatamıyorum ben sırtım sırt üstü yatmaktan mı agriyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sağa uzun süre yatamıyorum bişey batıyor sanki rahatsız ediyorYüzüstü hariç şuan bi sıkıntı Yok. Her türlü yatıyorum canım. Bazen uzun süre sağa yatınca rahatsız ediyor. Hemen sola ya da sırt üstüne dönüyorum
Bende sağa uzun süre yatamıyorum bişey batıyor sanki rahatsız ediyor
Aslında yüz üstü yatmak istiyorum ama mümkün olmuyor maalesefBebiştenSola yatmak daha rahat oluyor. Sağda vücutta ki en büyük toplar damarımız varmış. Bu da gebelikte baskıya sebep oluyormuş. Bebeğe giden kan miktarını azaltıyormuş. Bu nedenle bizi zorluyor sağ taraf...
Aslında yüz üstü yatmak istiyorum ama mümkün olmuyor maalesef
Sırtım çok ağrıyor uyanınca akşama kadar çekiyorum bende öyle uyuyorum ama çok da doğru degil sanırımBen hep uyurken kendimi Sırt üstü buluyorm. Demekki en rahat öyle ediyorum ama bacaklarım uyuşuyor bi süre sonra :)
Gittikcede uyku zorlaşacak sanırım daha çok erken bende de aynı şey geçerli yer beğenip uyuyana kadar epey zaman geçiyor sırt üstü yatmak sıkıntılı sanırım kan basıncından dolayı olabilirHafta hafta hamilelik diye bir kitap okuyorum 16. Haftada artık Sırt üstü yatmaktan kaçının yazıyordu. Sırtüstü yatmamaya çalışıyorum ama gece her uyandığımda kendimi sırt üstü yatarken buluyorum.
Bu süredir sağa yatamıyorum dediginiz gibi rahatsız ediyor.
Sol rahat ama sürekli öyle uyuyamam ki
Kafamda deli sorular![]()
Yatamamaya başladımSırt üstü yatiyormusunuz sırtım çok ağrıyor sağa veya sola dönerek yatamıyorum ben sırtım sırt üstü yatmaktan mı agriyor
Zorlaşmaz mı hiç, birde benim ağrılarım başladı daha tanısı bi türlü konulamayan, doktorların bebeğin pozisyonuyla alakalı dediği ama belden aşağısı pert daha 3 ayım varGittikcede uyku zorlaşacak sanırım daha çok erken bende de aynı şey geçerli yer beğenip uyuyana kadar epey zaman geçiyor sırt üstü yatmak sıkıntılı sanırım kan basıncından dolayı olabilir
Sürekli sola dönüp te yatilmiyor ama insan ister istemez dönüyor :-(aynı yere yatınca da orası ağrıyor sürekli öyle uyumaktan ama senin bitmiş ne güzel Allah'ın izniyle hayirlisiyla kucağımiza almayı nasip etsin bunların hepsi o an unutulur sanirimSola yatıyorum sadece maalesef. Ebe, doktor herkes sola yat diyor. Vicdan azabından sağa dönemiyorum. Yastıklarla sırt, bacak aranızı falan destekleyin.
Sırt üstü yattığını için ağrıyor canım bende öyle uyumayı seviyorum ama o gün akşama kadar sırt ağrısı çekiyorumBenimde sirtim, cok fena agriyor geceleri.
sirt ustu yatiyorum oyle rahat ediyrm saga sola yatamiyorim