• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte silik çizgi

rapumzel1240

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2024
3
0
1
23
Merhabalar adetimde düzensizlik var bu ayda 3 gün falan günlük petle kalabilecek şekilde koyu kahve renkte kanamam oldu ve iki sün sonra doktora gideceğimden emin olmak için test yaptım bu şekilde çıktı nedir bu ? İlişki konusunda da korunmasız ilişkim oldu düşündüğüm için çocuk .

Eklentiler

• IMG_6555.jpeg
    IMG_6555.jpeg
    95,4 KB · Görüntüleme: 43
Merhabalar adetimde düzensizlik var bu ayda 3 gün falan günlük petle kalabilecek şekilde koyu kahve renkte kanamam oldu ve iki sün sonra doktora gideceğimden emin olmak için test yaptım bu şekilde çıktı nedir bu ? İlişki konusunda da korunmasız ilişkim oldu düşündüğüm için çocuk .
Beyaz çizgi olmuş bidaha tekrarlayın bence. Bu ay bende siz gibi oldum umarım bebiş vardır 🙏🏼

Sanırım test bozuk tekrarlayın isterseniz

Back