• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte silik çizgi

rapumzel1240

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhabalar adetimde düzensizlik var bu ayda 3 gün falan günlük petle kalabilecek şekilde koyu kahve renkte kanamam oldu ve iki sün sonra doktora gideceğimden emin olmak için test yaptım bu şekilde çıktı nedir bu ? İlişki konusunda da korunmasız ilişkim oldu düşündüğüm için çocuk .

Eklentiler

• IMG_6555.webp
    IMG_6555.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 85
Merhabalar adetimde düzensizlik var bu ayda 3 gün falan günlük petle kalabilecek şekilde koyu kahve renkte kanamam oldu ve iki sün sonra doktora gideceğimden emin olmak için test yaptım bu şekilde çıktı nedir bu ? İlişki konusunda da korunmasız ilişkim oldu düşündüğüm için çocuk .
Beyaz çizgi olmuş bidaha tekrarlayın bence. Bu ay bende siz gibi oldum umarım bebiş vardır 🙏🏼

Sanırım test bozuk tekrarlayın isterseniz

Bunu bugün yaptım emin değilim. adetime daha 18 gün falann var umudum yok pek duzsensiz adet döngüm. Adetin gecmesini beklicem varsada
Sizinki baya belli sanki direk kan verin bence siz renklenmişte hafiften umarım gebeliktir inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X