- 3 Mart 2023
- 14
- 2
- 1
- 27
- Konu Sahibi sevval1122
Test sonucum silik çıktı hamile olduğum anlamına mı geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamilesin canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah'ım bana da nasip eder inşallahTest sonucum silik çıktı hamile olduğum anlamına mı geliyorEki Görüntüle 3212698
Gayet net çıkmış. Adetiniz gecikti mi?Test sonucum silik çıktı hamile olduğum anlamına mı geliyorEki Görüntüle 3212698
İnsallah öyledir. Amin en kısa sürece sizede sağlıklı bir evlat versin allhımHamilesin canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah'ım bana da nasip eder inşallah
Evet 5gün geciktiGayet net çıkmış. Adetiniz gecikti mi?
Canım ne gibi belirtilerin vardı peki biraz anlatır mısınİnsallah öyledir. Amin en kısa sürece sizede sağlıklı bir evlat versin allhım
O zaman kan verip emin olabilirsiniz tebrik ederimEvet 5gün gecikti
Benim 2.gebeliğim ilkini kaybettim malesef o yüzden tedirginim acaba doğrumu sonuç diye. Şişkinlik var sadece farklı bir belirti yoksimdilikCanım ne gibi belirtilerin vardı peki biraz anlatır mısın
İdrar da baloncuk olması bı belirti mi bende bilmiyorum bı gün kaldı adetimeBenim 2.gebeliğim ilkini kaybettim malesef o yüzden tedirginim acaba doğrumu sonuç diye. Şişkinlik var sadece farklı bir belirti yoksimdilik
Bendede çok fazla oluyor adet olmus gibi hissediyorum ama akıntı bile olmuyorİdrar da baloncuk olması bı belirti mi bende bilmiyorum bı gün kaldı adetime
Bende afedersin krem gibi kokusuz beyaz akıntı varBendede çok fazla oluyor adet olmus gibi hissediyorum ama akıntı bile olmuyor
Bide idrar da keskin bir koku var senin de öyle oldu muBende afedersin krem gibi kokusuz beyaz akıntı var
Hani bilmiyorum herkesin aynı değil belirtileriBide idrar da keskin bir koku var senin de öyle oldu mu
Senin koku hassasiyetin başlamıstır. Banada ilk gebeliğimde çok keskin geliyodu kokusu.Tabiki yinede test yapmanda yarar varBide idrar da keskin bir koku var senin de öyle oldu mu
Evet 5günGayet net çıkmış. Adetiniz gecikti mi?
Senin koku hassasiyetin başlamıstır. Banada ilk gebeliğimde çok keskin geliyodu kokusu.Tabiki yinede test yapmanda yarar var
Dua et benim için inşallah olur canımYarın adet günüm benim bazen bı iki gün gecikiyor beklicem bı kaç gün daha da olmazsam test alıp yapcam
İnsallahHayırlısını isteDua et benim için inşallah olur canım