Çözüm falan yok bende bağımlıdım ve içmedim başka çaresi yok 22 haftaya girdim elime dahi almadim çevremde herkes gizli falan içtiğimi düşünüyor kimse inanmıyor ama dediğim gibi elime bile almadım. Tamamen bırakın alisacaksiniz bir hafta içindeKızlar merhaba. Pcos var adet düzensizliği var çocuğum olmayacak diye korkarken 1 hafta önce gebe olduğumu öğrendim beni bilenler bilir belki postlardan. Çok fazla yazıyordum çocuğum olmayacak diye korkuyorum filan diye. Bir sorunum var. Ben 10 yıldır filan sigara içen birisiyim bildiğiniz onu en yakın dost yerine koymuşum yani gözüm elim sürekli arıyor. Gebe kaldığımı öğrendiğim gün bırakacağım dedim atacağım dedim. Öğrendiğim gün sevinçten peşpeşe 2 tane yaktım üst üste. Normalde 1-1.5 paket içiyordum 4-5 dala kadar düşürdüm fakat tam anlamıyla bırakamıyorum ve yaktığım anda da zaten zehir oluyor yarısında atıyorum kendine gel diye. Yarın doktor randevum var ilk kez gideceğim, sanırım daha kese filan bile gözükmüyordur 2-3 haftalık. Linçlemeden bana çözüm önerilerinizi yazar mısınız içip de bırakan olduysa nasıl oldu süreç nasıl ilerledi. Bırakacağım mecburen başka yolu yok
Çözüm derken bırakmayla ilgili çözümden bahsetmiştim yani kitap okuma alışkanlığı olabilir ne bileyim sakız çekirdek vsÇözüm falan yok bende bağımlıdım ve içmedim başka çaresi yok 22 haftaya girdim elime dahi almadim çevremde herkes gizli falan içtiğimi düşünüyor kimse inanmıyor ama dediğim gibi elime bile almadım. Tamamen bırakın alisacaksiniz bir hafta içinde
Bende 6 yıldır kullanıyordum, hamilelik düşündüğüm dönemde elimden geldiği kadar azalttım. Hamile olduğumu öğrendikten sonra da 1-2 kere kullandım ama kalp atışını duyduktan sonraKızlar merhaba. Pcos var adet düzensizliği var çocuğum olmayacak diye korkarken 1 hafta önce gebe olduğumu öğrendim beni bilenler bilir belki postlardan. Çok fazla yazıyordum çocuğum olmayacak diye korkuyorum filan diye. Bir sorunum var. Ben 10 yıldır filan sigara içen birisiyim bildiğiniz onu en yakın dost yerine koymuşum yani gözüm elim sürekli arıyor. Gebe kaldığımı öğrendiğim gün bırakacağım dedim atacağım dedim. Öğrendiğim gün sevinçten peşpeşe 2 tane yaktım üst üste. Normalde 1-1.5 paket içiyordum 4-5 dala kadar düşürdüm fakat tam anlamıyla bırakamıyorum ve yaktığım anda da zaten zehir oluyor yarısında atıyorum kendine gel diye. Yarın doktor randevum var ilk kez gideceğim, sanırım daha kese filan bile gözükmüyordur 2-3 haftalık. Linçlemeden bana çözüm önerilerinizi yazar mısınız içip de bırakan olduysa nasıl oldu süreç nasıl ilerledi. Bırakacağım mecburen başka yolu yok
Sadece kar yağarken içmemekte çok zorlandımBende 6 yıldır kullanıyordum, hamilelik düşündüğüm dönemde elimden geldiği kadar azalttım. Hamile olduğumu öğrendikten sonra da 1-2 kere kullandım ama kalp atışını duyduktan sonraannelik içgüdülerim çok ağır bastı kokusu bile iğrenç geldi, çevremde içen kimse yok bunun avantajıda var sigara içilen ortamlardan uzak durmaya çalış
Bende öğrenince hemen bırakıym dedim ama sonraki gün 3-4 tane içtim çünkü beni daha çok strese soktu içmeiyceğimi düşünmekKızlar merhaba. Pcos var adet düzensizliği var çocuğum olmayacak diye korkarken 1 hafta önce gebe olduğumu öğrendim beni bilenler bilir belki postlardan. Çok fazla yazıyordum çocuğum olmayacak diye korkuyorum filan diye. Bir sorunum var. Ben 10 yıldır filan sigara içen birisiyim bildiğiniz onu en yakın dost yerine koymuşum yani gözüm elim sürekli arıyor. Gebe kaldığımı öğrendiğim gün bırakacağım dedim atacağım dedim. Öğrendiğim gün sevinçten peşpeşe 2 tane yaktım üst üste. Normalde 1-1.5 paket içiyordum 4-5 dala kadar düşürdüm fakat tam anlamıyla bırakamıyorum ve yaktığım anda da zaten zehir oluyor yarısında atıyorum kendine gel diye. Yarın doktor randevum var ilk kez gideceğim, sanırım daha kese filan bile gözükmüyordur 2-3 haftalık. Linçlemeden bana çözüm önerilerinizi yazar mısınız içip de bırakan olduysa nasıl oldu süreç nasıl ilerledi. Bırakacağım mecburen başka yolu yok