Hamile oldugumu yeni ogrendim 4-5 haftalik diye tahmin ediyorum. Sigara icerken hamile kaldim beklemiyoduk. Gunde 10taneden 4-5 taneye dusurdum min 3 tane iciyorum ama bunu da birakamiyorum. Benim gibi olan var mi aranizda
bırakmanız lazım. 10 yıldan fazla aktif sigara içen biriydim. hanile olduğumu öğrendiğim gece son bir tane içtim ve bir daha içmedim. sigara dumanı direkt bebeğe geciyor. sağlıklı doğsa bile ilerleyen yaşlarda solunum hastalıkları yaşama ihtimali çok yüksek. girmeyin bebeğin günahına.
Hamile oldugumu yeni ogrendim 4-5 haftalik diye tahmin ediyorum. Sigara icerken hamile kaldim beklemiyoduk. Gunde 10taneden 4-5 taneye dusurdum min 3 tane iciyorum ama bunu da birakamiyorum. Benim gibi olan var mi aranizda
Bebeğiniz nasıl.
Yaa bende bırakamıyorum gebelik düşünüyorum olmuyor 3 yıl oldu hala bırakamıyorum bırakmam lazım biliyorum olmuyor olmayınca iyice icesim geliyor 2 kimyasal oldu test pozitif çıkınca hemen o an bırakmıştım ama birşeyi merak ediyorum şimdi diyelim ki bu ay çocuk tuttu haberim yok tabi ve ben sigara içiyorum belirti verenekdr içiyorum ve hamile olduğumu anladığım an bıraktım birşey olur mu yada rahime tutulabilir mi öyle
Korunmasız ilişki yaşıyorsanız hamile kalmak ihtimal. Neden beklemiyordunuz?
Çocuğunuzu zehirliyorsunuz bi nevi ona göre bi an önce önlem alıp bırakmalısınız.