Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba gecmis olsun oncelikle. Benim doktorum bu haftaya kadar seker yuklemesiyle ilgili bisey soylemedi. Siz kacinci haftadasiniz?Kızlar bugün şeker yüklemesi yaptım.75 Gr glikoz içtim. Bir saat sonra kan vereceğim.hic abartildigi gibi değil çok rahat bir şekilde içtim inanınşeker yüklemesi yaptıran yaptıracak olan yada yaptırmayanlar bilgilerinizi görüşlerinizi paylaşın
![]()
26+1 haftalık gebeyimMerhaba gecmis olsun oncelikle. Benim doktorum bu haftaya kadar seker yuklemesiyle ilgili bisey soylemedi. Siz kacinci haftadasiniz?
Peki kacinci haftaya kadar yapilabilir bu yukleme. Benim diger randevum iki hafta sonra. Seker yuklemesini kacirmak istemiyorum benim ilk gebeligim.o yuzden ne var ne yok bilmiyoruz :)26+1 haftalık gebeyimbenim üçüncü gebeliğim oğlum da ve kızım da yapmadım doktorum gerek duymadı. Ama bu gebeliğim de kanda çıktı diyabet başlangıcı o yüzden yaptım. Sağlık ocağında yaptım eve yakın olduğu için zorlanmadım.
Kaç çıktı şekerinizBen yeni yaptırdım 75lik ve gebelik sekerim cıktı suan diyet yapıyorum ve seker olcumu yapıyorum
Çok düşük sizin tansıyon bas donmesi bulantı sorununuz var.mıBanada şeker yüklemesi vaktin geldi dedi ama kanım da herhangi bisey cikmadi yaptirmasam ne olur ki aç karnına vermiştim 69 çıktı şeker biraz düşük sanırım ama çok çok abartılacak bi durum yoksa vermek istemiyorum ne yapmalıyım sizce
Neler yaptınız da kontrol altında oldu?Ben yaptırmıştım iyikide yaptırmışim gebelik şekerim çıkmıştı normalde hep iyidir şekerim .9 ay diyetle kontrol altında tuttum sorun yaşamadım.
Diyetisyene yönlendiriyor doktor zaten bir liste veriyor neyi ne kadar yemeniz gerektiği yazıyor..hamur işi tatlı gıdalar yasak genelde çok az yemeniz gerekiyor salata yeşillik serbest normal diyet gibi eğer dikkat edilmezse kalıcı oluyor hamilelik şekeri ...ben dikkat ederek sadece 7 kilo aldım hamilelikte gereksiz kilo almamış oldumNeler yaptınız da kontrol altında oldu?
Seker olcumu yapıyor muydunuzDiyetisyene yönlendiriyor doktor zaten bir liste veriyor neyi ne kadar yemeniz gerektiği yazıyor..hamur işi tatlı gıdalar yasak genelde çok az yemeniz gerekiyor salata yeşillik serbest normal diyet gibi eğer dikkat edilmezse kalıcı oluyor hamilelik şekeri ...ben dikkat ederek sadece 7 kilo aldım hamilelikte gereksiz kilo almamış oldum![]()
Benimde kanda sınırda çıktı yaptım yüksek çıktı şimdide.bence yaptır ama yine senin bilecegin bir şey için rahat eder en azindanBanada şeker yüklemesi vaktin geldi dedi ama kanım da herhangi bisey cikmadi yaptirmasam ne olur ki aç karnına vermiştim 69 çıktı şeker biraz düşük sanırım ama çok çok abartılacak bi durum yoksa vermek istemiyorum ne yapmalıyım sizce
Banada şeker ölçümü yaptır dedi sen evde mi yapıyorsun. Bende cihaz yok. Benimde diyet yapmam lazım yüksek çıktı. Senin diyet listen nasıl paylaşirmisjnBen yeni yaptırdım 75lik ve gebelik sekerim cıktı suan diyet yapıyorum ve seker olcumu yapıyorum
Glukoz:111Kaç çıktı şekeriniz