- 27 Şubat 2018
- 787
- 778
- 34
-
- Konu Sahibi Kalbim10da
Kaç hafta senin cnm benim yok şimdilik çok sukurHepimiz sağlıklı beslenmek istiyoruz ama benim bulantilarim yuzunden ben pek bunu basaramadim(
11 deyim ben. ama 5. haftadan sonra bulantılarım başladı benimKaç hafta senin cnm benim yok şimdilik çok sukur
Ben daha yeni öğrendim cnm 4 hafta :)11 deyim ben. ama 5. haftadan sonra bulantılarım başladı benimSenin ne kadarlık?
Hayırlı uğurlu olsun o zaman. Umarım bulantın filan olmaz.Ben daha yeni öğrendim cnm 4 hafta :)
İnşallah cnm bakalım :)Hayırlı uğurlu olsun o zaman. Umarım bulantın filan olmaz.
Kusmam çok az olduğu için buna da şükür diyorum :)
Ben protein ağırlıklı beslendim hep, meyvemi de sebzemi de, cevizimi fındığımı da hiç eksiltmedim. İlk 6 ay bol yoğurt ayran süt yedim içtim ama 6 aydan sonra beni süt ürünleri zehirlemeye başladığı için bıraktım. Ben de kalsiyum desteği için kemik suyu içmeye başladım.
Balıktan aşırı tiksinmeme rağmen ilk 3 ay bol bol somon yedim. (Çok rahatsız ediyordu ama ne yapalım) Zararlı hiçbir şeyi de mideme koymadım. Gebelikten önce de böyle beslendiğim için çok şükür gebelikte de mide bulantısı gibi sorunlarla karşılaşmadım çok fazla. Çok çok az rahatsız oldum.
Şükür şu an 32 haftalık gebeyim ve ben de oğlum da hamdolsun sağlıklıyız. Ha evet kilo aldım ama çok da önemsemiyorum sonuçta nasipse doğumdan sonra vereceğime inanıyorum.
Ekmek yemeyin, onun bir faydası yok. Böylece kilo da almazsınız.
Lütfen yiyin şu aylarınızda tam ihtiyacı olan şey. Benim de bazı şeylerden çok midem bulanıyordu ama zorla zorla yiyordum. Bebeğimi düşünmek zorunda olduğum için. Mesela cevizi ezin şekerleme ile beraber yiyin. Şekerlemeler zararlı ama ceviz çok faydalı bebeğin beyin gelişimi için.Çok özeniyorum böyle diyen insanlaranormalde cevize bayılırdım ben şuan hiç yiyemiyorum direk midem kalkıyor. ilerleyen haftalar da umarım ben de arayı kapatırım.
Lütfen yiyin şu aylarınızda tam ihtiyacı olan şey. Benim de bazı şeylerden çok midem bulanıyordu ama zorla zorla yiyordum. Bebeğimi düşünmek zorunda olduğum için. Mesela cevizi ezin şekerleme ile beraber yiyin. Şekerlemeler zararlı ama ceviz çok faydalı bebeğin beyin gelişimi için.
Geçmiş olsun. Ben her yemek yedikten sonra ölüyordum ama yine de mecburuz. Mecbur zorlanacağız. Allah sağlıklı evlatlar versin inşallah.ben tatlı da yiyemiyorum ama :) çok nazlı da davranmak istemiyorum ama midem isyankar
Maşallah sana cnm ne güzel dikkat ediyorsun peki günlük çay kahve kısıtlı mi iciyosun yoksa hiç mi icmiyosunBen protein ağırlıklı beslendim hep, meyvemi de sebzemi de, cevizimi fındığımı da hiç eksiltmedim. İlk 6 ay bol yoğurt ayran süt yedim içtim ama 6 aydan sonra beni süt ürünleri zehirlemeye başladığı için bıraktım. Ben de kalsiyum desteği için kemik suyu içmeye başladım.
Balıktan aşırı tiksinmeme rağmen ilk 3 ay bol bol somon yedim. (Çok rahatsız ediyordu ama ne yapalım) Zararlı hiçbir şeyi de mideme koymadım. Gebelikten önce de böyle beslendiğim için çok şükür gebelikte de mide bulantısı gibi sorunlarla karşılaşmadım çok fazla. Çok çok az rahatsız oldum.
Şükür şu an 32 haftalık gebeyim ve ben de oğlum da hamdolsun sağlıklıyız. Ha evet kilo aldım ama çok da önemsemiyorum sonuçta nasipse doğumdan sonra vereceğime inanıyorum.
Bide bazı balıklarin hamilelikte yenmemesi gerektigi ile bı kaç yerde yazı okudum ne kadar doğru bilmiyorum amaBen protein ağırlıklı beslendim hep, meyvemi de sebzemi de, cevizimi fındığımı da hiç eksiltmedim. İlk 6 ay bol yoğurt ayran süt yedim içtim ama 6 aydan sonra beni süt ürünleri zehirlemeye başladığı için bıraktım. Ben de kalsiyum desteği için kemik suyu içmeye başladım.
Evet aynen öyle dip balıklarıBide bazı balıklarin hamilelikte yenmemesi gerektigi ile bı kaç yerde yazı okudum ne kadar doğru bilmiyorum ama
Hayırlı uğurlu olsun o zaman. Umarım bulantın filan olmaz.
Kusmam çok az olduğu için buna da şükür diyorum :)
Masallah cnm ne güzel :) kaç haftalıkPeynir zeytin domates salatalik biber yumurta sut kahvaltida mutlaka yiyorum
Her oglen meyva ve ceviz yiyorum
Et suyu sebze gibi besin degeri yuksek gidalar tuketmeye calisiyorum
Aksam yemeklerinde ev yogurdu veya ayran tuketiyorum
Balik yiyemedim henuz
Gece yatmadan sutle muzu blendirdan gecirip oyle iciyorum
Ozellikle ceviz ve muzun bebege kilo aldirdigini soylemislerdi
Cay ve kahveyi hayatimdan cikardim
Cips gibi abur cubur hic yemiyorum
Bol bol su iciyorum
Mide bulantilarim devam ediyor ama kusma olmadi sukur
Maşallah sana cnm ne güzel dikkat ediyorsun peki günlük çay kahve kısıtlı mi iciyosun yoksa hiç mi icmiyosun
Bizim tanıdığımız balıkçı taze balık getiriyordu o yüzden yiyordum.Bide bazı balıklarin hamilelikte yenmemesi gerektigi ile bı kaç yerde yazı okudum ne kadar doğru bilmiyorum ama