Gebelikte rahimde kanama alani ??

Merhaba arkadaslar 10+4 gunluk hamileyim. Benim de 10 gundur acayip kanamam var adet kanamasi gibi hatta hafif sanciyla birlikte pihti geliyo ilk gunler cok fazlaydi simdi biraz azaldi sanki. Ama yinede ayaga kalkinca geliyo kanama. Ben bu kadar kanama olunca bebegimin kesin dustugunu dusundum. Aglayarak doktora gittim cok sukur kalp atisini duyduk. 1 hafta icinde asiri kanamadan 3 kez acile gittim. İgne ilac serum ne varsa kullandim. Surekli yatiyorum. Hamdolsun bebegim yasiyor. Siz de sakin moralinizi bozmayin doktorum bu sekilde 9 ay kanamasi olan hastalarinin oldugunu ve bebeklerini saglikli bir sekilde dogurduklarini soyledi. İnsallah biz de saglikla kucagimiza aliriz.

Bende leke yok ama ayakta az kalayım ağrı oluyor presgestan kullaniyom Dr içeride kanama alanı var yemek yapma dışında kalkma sürekli dinlen dedi bu ay bekleyecegizkanama alanı çekilir ins dedi ağrı olunca korkuyorum bakalım ne olcak

Canım şükürler olsun kanamam durdu kanama alanım kurudu ama 2 hafta hiç kalkmadan yattım progestanı kullandım 1 kez iğne vuruldum rabbim inşallah sizinde geçmesini bebeğinize sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin inşallah geç cevap verdiim için kusura bakmayın hafta sonu çok yğundum kontrolünüz nasıl geçti?

MErhaba canım inşallah en kısa zamanda sizinde kanamanız kesilsin sağlıkla kavuşun bebeğinize

Cumartesi kontrolüm vardı 4cm tek yerde olan kanamayı 2yerde var dedi dr um biri 3cm bebeğin başının üstünde biri 1cm.Yatmaya progestan hap ve depot iğneye devam.Benden gelen bişey yok artık ama hala kanama alanının gözükmesi canımı sıkıyor cumartesi tekrar kontrole çağırdı.Bu arada doğum tarihimiz aynı 15 ağustos.inşallah sağlıcakla kavuşuruz

İnşallah kanama alanlarımız biterde bebişlerimiz sağlıkla büyür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…