Sagol canim cok tesekkur ederim insallah kaybolur tamamen kanama alanimGebeligimde bende yasadim.
Progestan kullanmaya devam edin aksatmayin.
Benim 20. Haftada kanama alanim temizlendi tamamen.
O kanama alani kahverengi pihtimsi sekilde atilir ilacin etkisiyle. Ara ara idrardan sonra gorursunuz normaldir.
Aktif kirmizi kanama olursa direkt dr a gidin.
Oncelikle cevabiniz icin tesekkurler rabbim bir daha yasatmasin saglikla bebeginize kavusmayi nasip etsin insallahKanama alani yoktu bende ama 2 defa siddetli kanama yasadim. Çok şükür bi sorun olmadı, bol bol dinlendim. Nedeni de belirlenemedi, genelde regl günüme yakındı. Ama bi sorun olmadı canım. Arkadaşlarımda kanama alanı vardı ama genelde bi süre sonra ortadan kalkıyor, bi sonraki kontrolde kaybolmuş bile olabilir
Insallah.Sagol canim cok tesekkur ederim insallah kaybolur tamamen kanama alanim
Oncelikle cevabiniz icin tesekkurler rabbim bir daha yasatmasin saglikla bebeginize kavusmayi nasip etsin insallah
Insallah benimde bir sonraki.muaynemde boyle guzel bir haber almak nasip olur korkum o pit pit atan kalbi duyamamak birdahaki kontrolde 15 gun nasil dayancam hic bilmiyorumBende kanama olmadı ama ilk muayenemde kanama alanı var demişti bana da progesteron vermişti.1 sonraki hafta kontrolde herşey normaldi. Kendinizi strese sokmayın. Dinlenmeye çalışın ciddi bişey değildir.
Allah razi olsun boyle okudukca nasil rahatliyorum bilemezsiniz rabbim saglikla kavusmayi nasip etsin sizede insallahinşallah bir sorun olmaz. Stres yapmayın. Benim iş yerindeki en yoğun dönemimde bu haberi aldım. Çok zor geçti günlerim. Dinlenme şansım da pek yokdu. İşten gelince aç susuz yatıp dinleniyordum. Bazen yemek bile yapamadığım zamanlar oldu. (eşim görevdeydi yalnızdım). Meyve yoğurt falan yiyip geçirdim. Şuan 4 ay bitti, Çok şükür iyiyiz. Kanama alanı ciddi bir sorun değil aktif kanamanız yoksa. Kötü şeyler düşünmeyin. Herşey güzel olacak inşallah
Insallah canim ben 1 hafta rapor sonu da ise donmekzorunda kaldim ama yormamayacalisiyorum kendimi evdede sagolsun esim yardim ediyo bakalim diger randevuyuda saglikla atlatirsak insallah yolunda gidee benimde sizler gibiCanım çocuğumda bendede kanama.alani görülmüştü aktif bir kanamam yoktu oysa, doktor yapicaksin sadece tuvalete kalkıcaksin demişti 2 hafta sonra gittiğimde kanama.alani yoktu, inşallah seninde öyle olacaktir
Insallah rabbim saglikla kavusmayi nasip etsin insallahAynı durum bende de var 5. haftamdan bu yana devam eden lekelenmelerim var progesteronu iğne olarak kullanıyorum. Dinleniyorum sürekli. İnşallah sıkıntısız atlatırız bu dönemleri bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
İnşallah yoktur öyle bişey ne kadarlıkdı bebeğin bende kanamam olduğunda ilk gittiğimde kontrole doktor kesemi göremedi ayrıntılı ultrasona gönderdi beni orda gördü. Belki öyle birşeydir inşallah düşmemiştir.Canim bn bugun lekelenme icin gttim doktora doktor kese yok dedi bana rahim kalinligi da 12 mm. Dusmus yani galiba dustu bebegim yada düşüyor yarin gidicem tekrar ama cok umudum kalmadi