Insallah canim bugun 6+3 olmamiz gerekiyordu insallah oyledir bakalim yarin 12 buçukta randevum hersey yarin belli olucakİnşallah yoktur öyle bişey ne kadarlıkdı bebeğin bende kanamam olduğunda ilk gittiğimde kontrole doktor kesemi göremedi ayrıntılı ultrasona gönderdi beni orda gördü. Belki öyle birşeydir inşallah düşmemiştir.
Bende 6 haftalık falandım ama küçüktü daha bir kere keseyi gördük ama keseyi görmediğinde düşürmüş olabilirsin demedi ben çok korkmuştum çünkü pıhtı geliyordu benden devamlı dedim zaten küçüçük düşürdüm galiba diye o da YÖK daha erken bide büyük ultrasona gir dedi orda gördülerSenin ne kadarlıkti o zmn keseni goremediginde senin neden görememişti
İnşallah canım herşey yolunda giderAnladim canim insallah bizimde oyledir bakalim yarin belli olucak hersey
Canim iyi dusun insallah yoktur oyle bisey hayirli haberler ver insallah bugunCanim bn bugun lekelenme icin gttim doktora doktor kese yok dedi bana rahim kalinligi da 12 mm. Dusmus yani galiba dustu bebegim yada düşüyor yarin gidicem tekrar ama cok umudum kalmadi
Canim iyi dusun insallah yoktur oyle bisey hayirli haberler ver insallah bugun[/QUOTE
Amin canım insallah 12 bucukta randevum var sabirsizlikla bekliyorum
Canim rahim icinde kanama oldugu ixin veriyo ilaci bende 3 haftadir kullaniyorum aktif lekelenmem yok ama icerdeki kanama alani kaybolsun diye veriyorum demisti rabbim.insallah saglikla kavusmayi nasip etsin cumlemizeKızlar bende bugün ultrasona girdim Dr keseyi gördü yalnız kanama var az miktarda dedi benim hafif Sarı akıntılarım var demiştim detay vermedi dinlen dedi progestan yazdı ama bende leke yokken bunu vermesi sasirtti beni başka bir dr a gidices bakalim o ne diyevek bu Dr hicbi aciklamada bulunmadi tedirginim
Yalnız bu 2.hamileligim ilkinde ağrısız bı gebelik oldu bu hamilelikte acaip bel ağrım var özellikle azıcık ayakta kalayim beline vuruyor ilk gebeligimde sıkıntı yokken daha önce bebeğin gelişimi olmadığı için kürtaj la alınmıştı 8ay sonra hamile kalınca Dr önlem amaçlı proluton düşük iğnesi vurdurmustu iki defa ama önlem amaçlıydı bu sefer progestan 100mg verdi içeride kanama varmış ama aciklamadi ikinci hamileliğimde dogudayz ve hastane sorunu yaşıyoruz ilk hamiligimde her soruma cvp aliyodm şimdi tedirginim ne yapacam bilmiyom ağrım var şimdide inşallah geçer yavrum a sagasaglim kavusurumCanim rahim icinde kanama oldugu ixin veriyo ilaci bende 3 haftadir kullaniyorum aktif lekelenmem yok ama icerdeki kanama alani kaybolsun diye veriyorum demisti rabbim.insallah saglikla kavusmayi nasip etsin cumlemize
kanamanız kesildimiYalnız bu 2.hamileligim ilkinde ağrısız bı gebelik oldu bu hamilelikte acaip bel ağrım var özellikle azıcık ayakta kalayim beline vuruyor ilk gebeligimde sıkıntı yokken daha önce bebeğin gelişimi olmadığı için kürtaj la alınmıştı 8ay sonra hamile kalınca Dr önlem amaçlı proluton düşük iğnesi vurdurmustu iki defa ama önlem amaçlıydı bu sefer progestan 100mg verdi içeride kanama varmış ama aciklamadi ikinci hamileliğimde dogudayz ve hastane sorunu yaşıyoruz ilk hamiligimde her soruma cvp aliyodm şimdi tedirginim ne yapacam bilmiyom ağrım var şimdide inşallah geçer yavrum a sagasaglim kavusurum
Benimde ayni sekilde yogun kanamam oldu 12-13 hafta civari tam hatirlamiyorum. Kanama alani temizlenene kadar igne vuruldum ilac ictim. 21 . haftalarda falan kanama alani temizlenmisti. Bir sure sonra ilac igneyi kesti dr um.merhaba kanamanız durdumu ben 14 haftalık hamileyim hiç bi sorun yokken 10gün önce kanamam oldu baya yoğun şekilde 4,5gün kahve geldi sonra kesildi derken tekrar kanamam oldu.Dr kanama alanın büyümüş dedi iğne ve progestan desteği verdi sizlerin kesildi mi kanaması yada tecrübesi olan arkadaşlar lütfen bilgi verirmisiniz
cevabınız için çok teşekküt ederiö ağrınız olmuşmuydu benim bugün adet ağrısı gibi ağrım var.çalışıyordum 1ay rapor aldım sürekli yatıyorumBenimde ayni sekilde yogun kanamam oldu 12-13 hafta civari tam hatirlamiyorum. Kanama alani temizlenene kadar igne vuruldum ilac ictim. 21 . haftalarda falan kanama alani temizlenmisti. Bir sure sonra ilac igneyi kesti dr um.
Agir kaldirmayin cok ayakta kalmayin .
Ara ara minik sancim oluyordu. Ben hic yatamadim 17 aylik kizim vardi hamileyken.sancilar ondan oluyor diye dusunuyordum.cevabınız için çok teşekküt ederiö ağrınız olmuşmuydu benim bugün adet ağrısı gibi ağrım var.çalışıyordum 1ay rapor aldım sürekli yatıyorum
çok sağolunAra ara minik sancim oluyordu. Ben hic yatamadim 17 aylik kizim vardi hamileyken.sancilar ondan oluyor diye dusunuyordum.
Korkmayin ara ara kahverengi pihti leke gelebilir. Iceri temizlendikce onu o sekilde atiyorsunuz.
kanamanız kesildimi
benimde yarın kontrolüm var inşallah güzel haberler alırızKanamam olmadı daha ufak bı leke geldiği için dr a gittim kanama alanı var dedi plesanta çekilirken olan kanama yukarı cekilmesoni beklices dedi inşallah çekilir Dr progestan verdi onu içiyorum üç hft sonra kontrol var bakalım ne olcak ne diyecek dr