Gebelikte rahim ağzı yarası olan var mı?

MadamBovary_

"Umut, korkudan güçlü tek duygudur."
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2016
1.311
1.513
53
Arkadaşlar 12+6 günlük hamileyim, dün sağ alt kasık bölgemde ağrı vardı ve çok az kahverengi lekem geldi peçeteye toplu iğne ucu kadar. Acil kadın doğum hastanesine gittim rahim ağzında yara olduğunu söylediler. Doktor önemli değil dedi ama ben korkuyorum düşüğe falan sebep olur mu? İlaç kullanan oldu mu bu yüzden?

Doktorun onemli degil dediyse bence kendini sıkma bu kadar bebegin ondan etkilenmez ama neden yara çıkmış acaba?
Canım teşekkürler cevabın için. Bugün kendi doktoruma geldim hamilelikte olabilen bir şeymiş. Fitil ve antibiyotik verdi. Zararı yok ama yine de tedavi edelim dedi. Hamilelikte rahim değişikliğe uğradığı için olabilen şeylermiş.

Canım bende 11. Haftamda peçeteye gelen pembelik yüzünden ağlaya ağlaya hastaneye gittim vajinal muayene sonrasında rahim ağzında yara var smear da alamayız dediler ve vagi-hex adında bir fitil verdi...çok şükür geçti ama geçen hafta bi kahverengi leke oldu doktorum yine rahim ağzındandır takılma dedi geçti...bol su içiyorum ve dinleniyorum sık sık...takma kafana sorun olmaz Allah'ın izniyle...

Canım bana da gebelikte zararı olmayan bir antibiyotik verdi bir de üç günde bir koyacağım fitil verdi inşallah geçer. Leke gelince korkuyor insan ister istemez. Neyse ki sendeki gibi benim de içerden gelen bir şey değilmiş.

Gecmis olsun canım cok sevindim icinin rahat etmesine. Hamilelikte endişe seviyesi artıyor bebeklerimize saglikla kavusalim insallah.

Bende vardi.. hatta hamile bile değildim farkedildiginde. Doktorum önce bi hamile kalıp doğum yapmamı sonrasında yaktirmami söyledi. Bunun için hiç ilc kullanmadm kızıma da bi zararı olmamıştı. Smdi 8 aylık :) korkma.. bi sknti oluşturmaz.

Hamilelikte bütün dengeler değişiyor. Fitil krem bende kullandım. İlk hamileliğimde çık daha fazla kullanıyorum. Dr o kadar alıştılar ki emin ol kötü bişey olsa hemen söylüyorlar. Takma kafana

Sağ ol canım cevap yazdığın için. Çok şükür şikayetim azaldı benim de. Bir daha sorun olmadı. 7. aya girdim ben de. Inşallah doğum sonrası hala gecmediyse ben de yaktırmayı ya da dondurmayı düşünüyorum

Ne guzel :) saglikla kucagina alirsin insaAllah :) sonrasinda da cabucak iyilesmen duasiyla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…