Gebelikte protein kaçağı yaşayanlar var mı

Melis Gold

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2024
3
0
20
Merhaba hanımlar 10 haftalık gebeyim ve protein kaçağı çıktı 465 mg çıktı çok korkuyorum tansiyonum 9 a 5 düşük çıktı ama o anki korku panikle olduğunu düşünüyorum doktor gebelikte normal dedi magnezyum yazdı sizin başınıza geldi gebeliğiniz boyunca lütfen bilgisi olan varsa yazsın nasıl bı yol izlemeliyim.

Ben ileri haftalarda yaşadım. Sizin gebelikten bağımsız olabilir protein kaçağı durumu. Doktorunuz ne dedi yönlerdi mi dahiliyeye, nefrolojiye falan? Tansiyon düşüklüğü olabilir o haftalarda.

Ben ileri haftalarda yaşadım. Sizin gebelikten bağımsız olabilir protein kaçağı durumu. Doktorunuz ne dedi yönlerdi mi dahiliyeye, nefrolojiye falan? Tansiyon düşüklüğü olabilir o haftalarda.
Evet gebelikten bağımsız zaten 6 ay önce 217 çıktı gebe olduğumda da yükseldi sizde erken dönemlerde test yapmışsınızdir sanırım benimki neden bu kadar yüksek doktor ayda bı kere kontrol için gel dedi içim rahat etmiyor of

Evet gebelikten bağımsız zaten 6 ay önce 217 çıktı gebe olduğumda da yükseldi sizde erken dönemlerde test yapmışsınızdir sanırım benimki neden bu kadar yüksek doktor ayda bı kere kontrol için gel dedi içim rahat etmiyor of
Benim 14-15 yaş civarı öyle bir problemim olmuştu tam sebep bulunamadı ama geçmişti. En son gribal enfeksiyon geçirdikçe tetikleniyor olabilir demişlerdi. Gebelikte 33. Hafta gibi grip oldum o sıra bebeğin kilo kaybı ve bende aşırı ödem falan olunca doktora söyledim öyle test yaptım. Takip altında olursunuz bilmek daha iyi. Sağlıkla alın inşallah kucağınıza.

X