evet doktor izin vermiyor ama belki tutanlar vardır diye düşündüm bende tutamıyorum mide bulantılarından dolayı.
Ben tutuyorum 11 hafta 4 günlük hamileyim. doktorum izin verdi. herşey normal elh. dayanabilirsen tut dedi. Bende suyu falan azalmaz mı dedim hayır dedi. bende tutuyorum zor gidiyor ama dayanabiliyorum. Rabbim bebeğimi korur inanıyorum ben. ileriki haftadakileri bilemem ama benim dönemimdekiler bulantınız yoksa tutun derim ben.bana faydası bile oldu yanmalarım geçti. öğlene kadar uyuyorum kalanındada dinleniyorum bol bol.Rabbime emanetiz bebişimle ben inş.
Ben tutuyorum 11 hafta 4 günlük hamileyim. doktorum izin verdi. herşey normal elh. dayanabilirsen tut dedi. Bende suyu falan azalmaz mı dedim hayır dedi. bende tutuyorum zor gidiyor ama dayanabiliyorum. Rabbim bebeğimi korur inanıyorum ben. ileriki haftadakileri bilemem ama benim dönemimdekiler bulantınız yoksa tutun derim ben.bana faydası bile oldu yanmalarım geçti. öğlene kadar uyuyorum kalanındada dinleniyorum bol bol.Rabbime emanetiz bebişimle ben inş.
gebelik döneminde iyi beslenme düzenli beslenme ve gün içinde bol sıvı ve su içmeye ihtiyacımız var
oruç tutarak bunlarn hiçbiri yapılamaz
hem şunun farkındamısınız yorgun ve aç olduğunuzda bebeğiniz hareket etmez
ama birşeyler yemeye başladığınızda nasılda hareketlenir güçlenir
kesinlikle gebelikte oruç tutulmasından yana değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?