- 23 Aralık 2014
- 62
- 6
- 286
- 31
- Konu Sahibi pinkhellokitty
Merhaba arkadaşlar, haftanıza göre kullandığınız ve gerekli olan vitamin takviyelerini paylaşırsanız mutlu olurum.. 7. Hafta ve benim şu an kullandıklarım ; Vitamin D 500 Me, Folik asit 400 mg, Femibion 1 Icerigi (Folik, Lmetilfolat, Kolin, Çinko, E, Iyot, B1-2, B6-12, C, D, Demir, Magnezyum)
Bu takviyeleri doktor onerisiyle aliyorum bu arada.. bugun birde Iyot 200 mg ekledi ustune.. sizce de biraz fazla olmamış mı ?
Ilk zamanlar ilaveten birde suda eriyen C vitamini de iciyordum saglık bombasına girmistim adeta.. Not : bu kendi istegimle ictigim birseydi
fakat ablam tum bunların çok fazla olduğunu soyleyince kafam karıştı bıraktım.. 2. Sorum ise şu ; saçlarım sağolsunlar canlarım berbat haldeler
karışık bir başka vitamin hapı önerdiler sizce hamileyken "tum bunların ustune" ekstra saç takviyesi almak kotu etkiler mi? Tesekkur ederim cevaplarınız için 
Bu takviyeleri doktor onerisiyle aliyorum bu arada.. bugun birde Iyot 200 mg ekledi ustune.. sizce de biraz fazla olmamış mı ?
Ilk zamanlar ilaveten birde suda eriyen C vitamini de iciyordum saglık bombasına girmistim adeta.. Not : bu kendi istegimle ictigim birseydi